ПЪРВИ клас - 5 тема

• 60 359
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Как са резултатите ви от последните състезания? Като гледам за КМС има за повечето градове, ние ще сме от последните по чакане... отворих някои от градовете и ми прави впечатление, че почти няма максимален брой точки. Не знам в София как е.
В Таралеж-Общество детенце се отчете с 18 от 20 точки, много е доволен.

# 376
  • София
Моята е изкарала 56 точки (последната и задача е грешна). В нашия клас има момченце с 60 т. Доволна съм от резултата и. Това и е второ състезание и има прогрес спрямо първото. И тя беше доволна от себе си и иска да участва пак. Simple Smile

# 377
  • В офиса
Ами аз да похваля Жасмин. Синът й е с максимален резултат. Още поне едно дете от нашето училище също. Има и други много високи резултати. Изобщо очеваден скок от СМТ. Мисля, че разликата дойде от това, че на СМТ е имало места, където са разяснявали условията.
Моето не ходи.

# 378
  • Варна
Поправям се, излезли са резултатите за Варна. И моят син има 56 точки, трети резултат   Hands Clap

Браво на децата с максимален резултат! Тук са 2 деца само.

# 379
  • Варна
Моето клеченце има 51.5т. Много съм доволна Simple Smile В нейното училище максималният постигнат резултат е 52т. Така че, като за първи път в "чуждо" училище и излизане рано-рано - няма как да не съм доволна Simple Smile Браво на всички математичета в темата! Наистина във Варна много малко високи резултати има, което си е странно за такъв голям град...
При нас днес е тържеството (и състезанието по РК, което съвсем бях забравила и дори психически не я подготвих Embarassed). Снощи до 10ч пришивах наметалото на "Царицата на науките" Heart Eyes Дано се забавляват децата!

# 380
  • В офиса
И аз забравих за състезанието по Роден край. Моето пък гледа снощи Завръщане в бъдещето по Нова Плюс и легна доста късно. Дано да не е заспало над листа. А то даже имало стари теми, сега видях в Данибон. Дано в училище да са правили някоя, че да не е съвсем в небрано лозе.

Поздравления за добрите резултати и смелостта на всички участвали дечица на КМС!

# 381
  • В светлината на слънцето
Поздравления за добрите резултати на всички деца! Браво!   bouquet
При нас се изясни - тържеството им ще бъде последният ден. Иначе през ваканцията аз няма да давам нищо - нали затова е ваканция. Grinning
Сега да кажа няколко думи за "Хобит" понеже тази сутрин го гледах. Филмът е прекрасен. Продължава 2 часа и половина, което при условие, че е 3D, може да дойде уморително за деца в тази възраст. Освен това има много битки (което си го очаквахме по принцип), насилие, тъга и обилие от грозни същества (имам предвид орките). Ако детето не е гледало преди подобно нещо (не само филмите от поредицата), може и да се стресира. Ако е гледало и е фен на "Властелина" и "Хобит", със сигурност ще остане доволно, защото третият филм е наистина приказен.  Peace Но задължително на кино. Такъв филм не се гледа у дома. В петък ще споделя и за другата премиера, която пък е по приказки - "Вдън горите".
Моренка, ела в кинаджийската тема? Hug

# 382
      Лулумба,ще чакаме да споделиш подходящ ли е"Вдън горите",  за смели  Winkпървокласничета! Grinning

# 383
  • В светлината на слънцето
Ще споделя разбира се. Все пак става дума за приказки, макар от трейлъра и предварителните снимки нещата да изглеждат доста страховито. Но нека видим първо. Peace
Някой беше питал преди време за Библия за деца и преди малко като си разчиствах старите мейли от служебната поща, попаднах на инфо за ето това. Може би е подходящо.
http://www.book.store.bg/p138874/biblia-za-deca.html

# 384
Ние бяхме на Коледно тържество на класа ни, децата бяха страхотни.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 22:24 от Анонимен

# 385
  • София-Младост
Браво на децата, направо страхотни резултати! Може ли някъде да се видят по училища или цялостно за София резултатите? Аз проверявам само по име.
Моят син е с 46,5 т., но като за първи път предполагам е нормално. Болен е, по-скоро дига някаква високат Т, леко зачеревно гърло и кипи от енергия. Иска да ходи на у-ще, но утре със сигурност ще го оставя вкъщи. За петък ще решавам утре.

# 386
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
отсъствах два дена и моите са се оправяли по мъжки Simple Smile Simple Smile Simple Smile справили са се

за нашия град още няма резултати  Tired искаше ми се да видя и да го подготвя, но явно ще се чака  Confused

на 22 ще имаме празник на цифрите Simple Smile ще бъде цифричката 5  Joy защото има коремче и перчемче. сигурно ще е забавно Simple Smile

# 387
Моят беше от солистите на една песничка. I доста добре танцува, чувството му за ритъм е силно. Искам да го запиша на латино-танци, но баща му е много против.  Laughing

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 08:47 от Анонимен

# 388
Нико с 53 точки. Много съм доволна от детето. Другарчето ни по чин е с 54. И още едно дете от класа е с 56. Чудесно са се представили децата. Останалите явили се са над 43.
През ваканцията ще чете само книжки, които си хареса.

# 389
  • София-Младост
Как са резултатите ви от последните състезания? Като гледам за КМС има за повечето градове, ние ще сме от последните по чакане... отворих някои от градовете и ми прави впечатление, че почти няма максимален брой точки. Не знам в София как е.
В Таралеж-Общество детенце се отчете с 18 от 20 точки, много е доволен.
Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт