Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 276
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Просто ми омръзна и смятам, че от време на време трябва промяна.
Ще видя дали имат тестери в магазина.

# 601
Просто ми омръзна и смятам, че от време на време трябва промяна.
Ще видя дали имат тестери в магазина.

Серумите по принцип са грижа, която аз не мога да ползвам самостоятелно. Ползвала съм този на ЕЛ, сега съм с Женифик на Ланком. Задължително нанасям след това крем, пак Женифик. Но, откакто преминах на друг бранд, рядко посягам към Ланком. Peace

# 602
  • София
Аз също след това слагам крем. Peace
Да разбирам ли, че е хубаво серумът и кремът да са от една серия на една марка?

# 603
Не е задължително, но е добре. В смисъл, че понякога двата продукта работят синергично. В други случаи съм намирала сполучливи комбинации.

# 604
Привет мацки  Flutter
Надявам се приемате нови попълнения  Hug; не съм изчела цялата тема, но обезателно ще го направя....в малкото което прочетох, намерих доста полезни съвети. Peace
Стигнах до този пост, иии да си кажа  Blush

Искам да ви попитам - някой ползвал ли е продуктите, които БАН създаде , съвместно с ИОНХ - мои познати са луднали по тях и дори аз си купих на първо време "подмладяваща маска"  Wink от зелената серия със стволови клетки, екстракт от тополи и т.н.
пускам ви линк
http://seastars-solilug.com/
и бихте ли ми казали /виждам, че има специалисти/ към правилната серия ли съм се насочила, че да продължавам с покупките

..ползвам ги от 2години (повече лятото), маската с морски водорасли, с невен, с мавруд, шоколадовата, подмладяващата (чийто мирис ме убива, но пък на кожата ми добре се отразява-нанасям я с масажьор с галваничен ток) и серията с охлюв.

Връщам се да чета  Peace

# 605
Аз! Купих си преди една година, в Бургас имат фирмен магазин...за цената си са добре..
По сполучливи от Йогурт от България, но не могат да се сравняват с висок клас козметика
И аз ползвах подмладявсщата...кожата после е свежа и мекичка Peace

# 606
Здравейте момичета,

Сега открих темата и не съм чела назад, за което моля да ме извините. Имам един проблем, който може да ви се стори глупав и не зная дали тук е мястото за моя въпрос, но все пак ще попитам. Имам дълбока бръчка между веждите, която не може да се прикрие с грим и много личи. Може би само с ботокс може да се премахне? Моля да ми дадете съвет. Много ще съм благодарна на момичетата, които ми отговорят и ме насочат нанякъде.

# 607
Misi_36, разгледай тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=860530.0;topicrefid=3
Има доста писано за корекции на "гневна бръчка". Ще намериш и споделен личен опит, както и препоръки за клиники/медици.
 Hug

# 608
Mary Jo, благодаря за бързия отговор. Отивам да чета в темета. Hug

# 609
От около 2 седмици започнах домашен пилинг с 15% плодови киселини...  Първо мислех да го правя веднъж седмично, но после когато го пробвах видях, че не е толкова силен и може да се прави и по-често. Стоя по 3-4 мин, на листовката пише от 3 до 6 мин... За сега съм доволна, макар че ми се искаше малко по-интензивно да се види ефекта... Няма белене, даже кожата не става зачервена, просто се усеща леко щипене.... Кожата ми се заглади и се усеща по-мека, петната не са заличени напълно, но изглеждат по-бледи... Задължително се слага силно хидратиращ крем с ХК и слънцезащита с висок фактор.....За предпочитане е да се пази кожата от слънце когато се прави пилинга....За сега продължавам докато видя дали петната могат да изчезнат напълно или просто трябва да мина на по-висок процент плодови киселини.... newsm78

# 610
lunna pateka, би ли споделила какъе в продукта, който ползваш?

# 611
  • София /Абсурдистан
Да се запиша и аз при вас  Peace
Ползвам ето това кремче http://www.iherb.com/Home-Health-Hyaluronic-Acid-Moisturizing-Cr … x-4-oz-113-g/7002
чудничко е  Peace И освен това, пиене на хиалуронова киселина на капсули за болни стави, което пък оказа и супер ефект върху кожата Simple Smile Освен това, препоръчвам и тези мултивитамини, може да се изберат за съответната възраст, чудесни са, пия ги от много време http://www.iherb.com/Alive-Multi-Vitamin
Против ботокса съм, видяла съм много големи поразии, направени от него.

# 612
И освен това, пиене на хиалуронова киселина на капсули за болни стави, което пък оказа и супер ефект върху кожата Simple Smile
Благодаря за линка с кремчето.  bouquet
Ти коя точно хиалуронова киселина ползваш?

# 613

Против ботокса съм, видяла съм много големи поразии, направени от него.

Моля те сподели какво си видяла. Аз си сложих малко в гневната бръчка и около очите и ми хареса резултата, но ме е страх пак да сложа. А му се изчерпва действието вече.

# 614
the Дорис, това е пилинга, аз го купих така в комплект, но може и отделно само плодовата киселина в шишето с капкомера.... Peace Американски продукт е....

https://www.refreshskintherapy.com/product/3-step-fruit-acid-peel-kit/

Общи условия

Активация на акаунт