Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 292
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
ataklena, погледни този вариант комбиниран галваничен + фотон /светлинен/+ 3mhz ултразвуков масажор: http://www.ebay.co.uk/itm/3mhz-Ultrasonic-Galvanic-Ion-Photon-Fa … sh=item43d0d83409
Алена има такъв мисля.

goddess, много се радвам, че си се амбицирала и полагаш усилия в домашни условия  Hug
За съжаление всички пилинг маски, които се отлепят имат нежелания ефект на епилиране на мъха по лицето. Затова ги избягвам. Желатиновата маска отмивам, не отлепям. Пак изисква усилие и определено отнема със себе си част от мъртвите клетки.

Кремът е този, който си показала. Онзи ден пак се запасих. Не оставам без него. Когато не ми е достатъчен през сухите периоди на кожата ми нанасям върху него друг крем или го смесвам с капка масло. Нанасям го и под очите като серум, под околоочния крем. Не знам дали си внушавам, но сякаш тушира тъмните ми кръгове. Не е нелогично след като въздейства на кръвоносните съдове, но не смея да още да го твърдя.

# 136
Значи определено ще се купува. Това, че може да се нанася под очите е супер, защото имам един стар и видим капиляр близо до окото и не смея да мажа там, освен с крем за около очи.
Ще го имам предвид за отмиването на желатиновата.

Аз само да вметна пак, че прясното мляко, ползвано вместо лосион, избистря тена супер. За пореден път се убеждавам. Simple Smile

# 137
  • Варна
Изпуснала съм цяла тема.
По-късно ще се включвам.

# 138
Здравейте! Хвърлям по едно око от време на време и се правя, че не говорите и за мен, но годините си казват думата.  Grinning
Искам да ви попитам - някой ползвал ли е продуктите, които БАН създаде , съвместно с ИОНХ - мои познати са луднали по тях и дори аз си купих на първо време "подмладяваща маска"  Wink от зелената серия със стволови клетки, екстракт от тополи и т.н.
пускам ви линк
http://seastars-solilug.com/
и бихте ли ми казали /виждам, че има специалисти/ към правилната серия ли съм се насочила, че да продължавам с покупките

# 139
чак пък луднали  newsm78
не се ли предлагаха преди време в Карфур? ако са същите - гледах ги няколко пъти и с нищо не успяха да ме убедят да ги купя, не вярвам и да успеят

# 140
чак пък луднали  newsm78
не се ли предлагаха преди време в Карфур? ако са същите - гледах ги няколко пъти и с нищо не успяха да ме убедят да ги купя, не вярвам и да успеят

до скоро ги имаше.
На два пъти купувам маската им против акне и 2 пъти я изхвърлям. Не можах да преценя действието, защото ароматът й ме убива, под лекия аромат на някакви цветя избива истинска, натурална миризма на л..на  Sick
Аз понасям доста парфюмно-ароматни извращения, но това е непоносимо, няма такава гадост.

# 141
Здравейте! Хвърлям по едно око от време на време и се правя, че не говорите и за мен, но годините си казват думата.  Grinning
Искам да ви попитам - някой ползвал ли е продуктите, които БАН създаде , съвместно с ИОНХ - мои познати са луднали по тях и дори аз си купих на първо време "подмладяваща маска"  Wink от зелената серия със стволови клетки, екстракт от тополи и т.н.
пускам ви линк
и бихте ли ми казали /виждам, че има специалисти/ към правилната серия ли съм се насочила, че да продължавам с покупките
Съвсем на прима виста, но стволовите клетки трябва да имат тъканна съвместимост с твоето тяло/ съвпадение на HLA антигените, за да имат някакъв регенеративен ефект. Rolling Eyes
Сиреч стволови клетки взети от някой си, ако няма тъканна съвместимост, то тялото/ организма ти изхвърля натрапника. Което пък означава, че са безполезни, освен ако учените не създадат универсални стволови клетки, а това би означавало едва ли не, лечение на абсолютни всички болести.

# 142
Да не говорим, че клетките трябва и да са живи...

# 143
пускам ви линк
Да аз съм ги ползвала! Купих си и аз подмладяващата маска! Изключително приятно съм изненадана! Преди бях ползвала шоколадовата, но не ми хареса толкова! Подмладяващата е страхотна, поне на моята кожа действа добре!

# 144
  • София
пускам ви линк
Да аз съм ги ползвала! Купих си и аз подмладяващата маска! Изключително приятно съм изненадана! Преди бях ползвала шоколадовата, но не ми хареса толкова! Подмладяващата е страхотна, поне на моята кожа действа добре!

Коя е подмладяващата маска, някакъв линк..........

# 145
пускам ви линк

Коя е подмладяващата маска, някакъв линк..........
Нямам линк, аз си я купих от фирмения магазин, който отвориха на Богориди........това е в Бургас, обаче! Joy Струваше 17-18 лева някъде! за стволови клетки незнам дали има, но има хиалуронова киселина! Така каза продавачката!
Но всичко е въпрос явно на кожа, по форумите хвалеха и Йогурт оф България, пък на мен никак, ама никак не ми допадна!

# 146
Виж на линка посочен в горния пост и отиди на раздел маски, има я и подмладяващата!

# 147
  • Бургас
Аз пробвах тестер на  Подхранваща маска МАВРУД, добре ми подейства, кожата ми след нея беше мека  и хидратирана и маската не мирише като другите. Пробвах и тази с маслина и още една която не помня, но и двете миришеха ужасно, просто непоносимо.

# 148
Аз пробвах тестер на  Подхранваща маска МАВРУД, добре ми подейства, кожата ми след нея беше мека  и хидратирана и маската не мирише като другите. Пробвах и тази с маслина и още една която не помня, но и двете миришеха ужасно, просто непоносимо.
Подмладяващата не съм забелязала да мирише на нещо гадно, но аз все съм със запушен нос..... hahaha по скоро има съвсем лек аромат, не ми е гаден!

# 149
Ако има и луга в маските от Бургаските и Поморийските езера нормално е да миришат гадно! Лугата мирише много неприятно!

Общи условия

Активация на акаунт