Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 342
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • в 1001-та нощ
ДА - проба-грешка-скрита у дома зачервена като домат /чак децата се плашат/ - алергозан и пак сначале....

Успя ли да те види лекар?

Можеш да пробваш и Фенистил на малък участък някъде, ако имаш у дома  Peace Аз поддържам и нося при пътуване - най-вече, заради децата, но на когото се наложи  Peace

# 166
Някой в темата препоръча този крем:
http://www.lookfantastic.com/elemis-papaya-enzyme-peel-50ml/1036 … &gclsrc=aw.ds

как се ползва? виждам, че е пилинг - само обтривате и изплаквате лицето или като маска? Колко често се препоръчва да се прилага?

# 167
Това е маска. Най-добре е да се нанесе след баня, когато кожата е още загрята. Нанася се на тънък слой по цялото лице, изчаква се около 15 мин. докато почти попие и се изплаква. Може да се ползва 1 път седмично при по-суха кожа и 2 пъти седмично при по-мазна или смесен тип кожа.

# 168
Днес е четвърти ден и вече положението е добре, нямам зачервяване и подпухналост, само аз като си пипам кожата е малко по грапава от колкото ми е. Финистил и аз винаги имам, но не посмях на лицето да мажа, на доктор не отидох. Оправих се вече, но беше доста неприятно. Сега ясно с козметиката винаги първо проба, ами в салон като отида newsm78 ); първи ден - може ли само проба на едно малко местенце ): втори ден - процедура.... или не Grinning

# 169
Аз пък искам да ми опънат бръчката на челото от свиването на веждите! Но се чудя коя техника е най ефективна, безопасна и продължителна, хиалуронова киселина, ботокс, какво, съветвайте момичета? newsm78

За бръчката между веждите, само ботокса ще ти свърши работа. Хиалуроновата киселина се използва при филърите  за създаване на обем и лифтиране на кожата. Използава се и в мезотерапиите и в ревитализацията за цялостно подобряване на тургура на кожата, за дълбоко хидратиране и общо изглаждане на лицето.
здравейте, и аз да се включа в темата. понеже сега съм в избора на процедура за освежаване и подмладямането на лицето. дали някой си е слагал филъри и какъв резултат има.

# 170

здравейте, и аз да се включа в темата. понеже сега съм в избора на процедура за освежаване и подмладямането на лицето. дали някой си е слагал филъри и какъв резултат има.

По този въпрос сме писали много в една друга тема: "Естетични корекции на тяло, лице и т.н.".

# 171
Може ли някой да сподели мнение за процедура микродермаабразио? Какъв резултат да очаквам?

# 172
Може ли някой да сподели мнение за процедура микродермаабразио? Какъв резултат да очаквам?

Освежена и гладка кожа, свити пори, изравнен тен. За мен е прекрасна процедура за по-мазни кожи, с несъвършенства. Обикновено си правя 5-6 процедури, по една в седмицата.

# 173
А може ли да се съчетае с някаква друга процедура?

# 174

В салона, където ходя ми предложиха мезотерапия /безиглена/, но все още не съм правила. Предполагам има и други варианти.

# 175

В салона, където ходя ми предложиха мезотерапия /безиглена/, но все още не съм правила. Предполагам има и други варианти.

А за каква по-точно безиглена мезотерапия става въпрос? За кислородна терапия?

# 176
Даже не попитах  Embarassed Следващият път ще разбера.

# 177
Използвате ли кремове с Ретинол? От кой сте доволни?

# 178
  • София
В интернетпространството постоянно излизат отляво, отдясно някакви реклами от сорта

"Кликни ТУК и поръчай невероятната терапия Lefery, която ще те подмлади дори с 15 години "

Независими тестове доказаха, че терапията Lefery за 28 дни:*

с 95,3% подобрява еластичността на кожата и я стяга

изглажда 97,7% от бръчките

регенерира 98% от колагеновите структури

подхранва и изравнява тена на кожата

възвръща правилния овал на лицето "

Такива има безброй ! Аз лично съм много скептична към тях! Но въпреки това, искам да попитам някой ползвал ли е нещо такова и какъв е резултата . newsm78

# 179
  • в 1001-та нощ
Абсолютно не бих се доверила  Peace Толкова съм скептична и към рекламите - отслабване без глад - 20 кг за десет дни и снимки на пълен човек и такъв с добре оформен релеф  Stop Stop Stop Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт