Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 313
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Лунна пътека, този е пилинга http://www.ebay.com/itm/Pure-LACTIC-ACID-Chemical-Pro-Kit-Cosmet … kin-/221064520277, може да си избираш процента на киселината. За домашна употреба е, преди да го избера, четох, че млечната киселина е най-слаба и пилинга с нея почти не предизвиква излющване. Ще потърся по-късно къде точно го четох, беше добре обяснено за различните видове киселини и проценти и коя за какво работи най-добре. Освен Филорга друг пилинг не съм правила в дом. условия и много се надявам да съм подбрала подходящ продукт, че никак нямам време да си стоя в къщи, ако не съм в подходящ вид.

# 646
Преди години бях ползвала две опаковки от това шипково масло без абсолютно никакъв ефект.

Ползвала съм много масла, но чак на толкова неефективно не съм попадала. Мисля да пробвам някое друго.

# 647
Преди години бях ползвала две опаковки от това шипково масло без абсолютно никакъв ефект.
Скрит текст:
Ползвала съм много масла, но чак на толкова неефективно не съм попадала. Мисля да пробвам някое друго.
А друго шипково ефективно ползвала ли си?

# 648
Пит, не съм.

# 649
по-добре крем с ретинол , има много такива ...

# 650
Съгласна съм, че при зряла кожа не може да се разчита само на масла. Нямам търпение да получа серума с ретинол и да го пробвам. Поръчала съм и крем с нашумелите през последните години фактори на растежа. Започнали са да ми се образуват назолабиални бръчки, които ме подлудяват.

# 651
Съгласна съм, че при зряла кожа не може да се разчита само на масла. Нямам търпение да получа серума с ретинол и да го пробвам. Поръчала съм и крем с нашумелите през последните години фактори на растежа. Започнали са да ми се образуват назолабиални бръчки, които ме подлудяват.
Дано да останеш доволна!  Peace
И да ни се похвалиш.

# 652
Благодаря, Пит!  Hug Да се надяваме...
Същевременно, обаче си продължавам с маслата и домашните бъркочи. Лятото ги бях изоставила, че рядко се прибирах преди десет /и последиците са налице/, но настоящият сезон предразполага към застояване вкъщи и смятам да възобновя грижата за кожата в домашни условия  Peace

# 653
Елария, благодаря... Добре изглежда този пилинг, ти кога мислиш да го започнеш, за да дадеш отзиви... Аз днес си загледах лицето в огледалото на светло и забелязвам едно странно отпускане на кожата от двете страни долу до контура на лицето... Не знам от пилинга ли е или от това, че наскоро смених дневния си крем, но определено е нещо ново... Sick И сега се чудя от какво може да е, това отпускане ще доведе до ситни бръчки, което си е много неприятно... Имам чувството, че колкото повече неща правя за кожата си и колкото по-скъпи продукти купувам, толкова по-зле като че ли става.... Просто съм в шах..; Shocked Thinking

# 654
  • Пловдив
Аз използвам ето това :
http://www.-spam083-/maslo-ot-shipkovi-semena-studeno-presovano- … aoils-p-7662.html
И не мога да кажа ,че има толкова голям ефект.Мислих ,че ще ми се махнат петната ,но уви в началото като че ли избледняха ,но сега пак са си там .
Взех си колаген от китайски сайт :
http://www.aliexpress.com/item/Super-deal-Hyaluronic-acid-liquid … g/1835431831.html
И екстракт от охлюв :
http://www.aliexpress.com/item/Skincare-Moisturizer-Liquid-White … /32391201467.html
Клепя се ,омазвам се дано да стане чудо  Joy

# 655
Преди време ползвах един крем с екстракт от охлюв, миришеше доста странно и тежко и едвам го понасях на лицето си... Но пък доста омекотяваше кожата... После не го повторих заради миризмата... Тези ампули миришат ли на гадно? Аз съм вземала ампули ХК, но не видях ефект от тях, мисля, че е по-добре да се пие ХК и колагена отколкото да се прилага външно... Peace

# 656
Елария, благодаря... Добре изглежда този пилинг, ти кога мислиш да го започнеш, за да дадеш отзиви... Аз днес си загледах лицето в огледалото на светло и забелязвам едно странно отпускане на кожата от двете страни долу до контура на лицето... Не знам от пилинга ли е или от това, че наскоро смених дневния си крем, но определено е нещо ново... Sick И сега се чудя от какво може да е, това отпускане ще доведе до ситни бръчки, което си е много неприятно... Имам чувството, че колкото повече неща правя за кожата си и колкото по-скъпи продукти купувам, толкова по-зле като че ли става.... Просто съм в шах..; Shocked Thinking

Пътечке, такова отпускане ли:
Онзи ден се опитвах да си снимам цвета на косата. Е, цветът така и не го хванах, но съм уловила успешно отпускането на бузите. Като на булдог  Confused Земното притегляне май е по-силно и от най-скъпите мазила. Това отпускане мисля, че се дължи на лош синтез на колаген. Горният клепач и той тръгнал надолу. Те годините не са малко, но и аз пуша цигари като комин  ooooh! Трябва да подновя мазането/пиенето на вит.Ц и да понамаля тютюна. Сега съм решила системно да правя и една домашна маска. Ако има ефект ще пиша.

Имам един серум на Mizon с екстракт от охлюви и пептиди. Много приличен състав, но още не съм го ползвала. Чака си реда....
http://www.amazon.com/MIZON-Repair-Intensive-Ampoule-fl-oz/dp/B00AFMB0WA

Моля, не ме цитирайте, по-късно ще махна снимката.

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 08:21 от Letsgo

# 657
  • SF
ИСкам да ти кажа, че си много хубава и никакви 40+ не ти личат. Челото ти е абсолютно гладко, а косата - разкошна. Имаш много младежко излъчване.
Този серум от амазон ли си поръча? Все не ми стиска да си правя поръчки за козметика от Амазон. Обичам да отворя, да пипна, да помириша това, което ще купувам. Днес ходих до най-далечния ми мол, за да видя наживо една палитра със сенки. Можех да си лежа вкъщи и да я поръчам по интернет.
Какво очакваш от този екстракт да направи? За какво е предназначен?

# 658
  • Велико Търново
Letsgo, много си красива Flutter Не знам на колко години си, но изглеждаш между 30-35 най-много bouquet
Каква домашна маска си замислила?

# 659
  • Пловдив
Letsgo, какъв булдог?!?!?
Толкова си хубава и наистина не изглеждаш на повече от 30!
Казвай каква е тайната! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт