Празници вълшебни наближават и втората черта ни подаряват! - Тема 97

• 25 889
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мерси Кристи! Hug

# 106
  • От Луната
Момичета, ама какво е това чудо тук!
Сузими, честито мила, дано този път е до финал. Пожелавам ти много прекрасни бременни трепети и накрая пухкав бебок за награда. Успех, дано не се притесняваш много  Hug Hug Hug
Джулси, честито и на теб! Лека бременност  Hug
Хайде едно хорце и от мен  newsm19 newsm19 newsm19
Данито, дано всичко да е наред и да имате материал за ИКСИ Praynig Стискам ви палци от сега  Hug
Късметче, хайде и сърчице да има  Hug
Лисе, браво. Стоици сте вие ей - и ти и малката принцеса. Хайде вече да спират мъките на детето и да си живее безгрижно, докато не дойде някой батко  Mr. Green
Лоли, мила моля те не се шашкай. Дано на твоята приятелка и няма нищо и като при моя дядо е фалшива тревога. Търсете второ мнение и трето и петдесето ако трябва. Лекарите са станали толкова алчни ... думи нямам.
Майче, благодаря ти. Дано съм такава наистина, старая се. А и аз го обичам, колкото и опак овен да е!
shinzou честити сини гащи  Hug
Кристи стискам палци от сега Praynig
Тиата, хайде да поработите - почивни дни, дълги закуски, късни вечери. Mr. Green
Беее, доста се бях притеснила за прегледа,но ми олекна. Успяхме с доктора да поговорим и за нашия проблем ... късмет че беше урологичен случай, та половин ден висях пред кабинета му. Оххх чакаме януари за нов скок - СГ и хормони. Сега ще ме извините, но мисля малко да се отдръпна от мислите за бебета. Чета ви и се радвам за всички успели, просто аз трябва малко да забравя за проблемите и да се съсредоточа в по-позитивни мисли.
ПС Страхотен виц  Joy

Прегръдки за всички и лека нощ!  Tired

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 23:27 от y00li

# 107
Благодаря ви момичета, радвам се, че ви харесват темите ми, макар за доста от тях да не отделям необходимото време. Flutter
Майче ама много ми хареса как си ме ''объркала'' с Витаминка в поста си  Mr. Green Дано, да има за какво  Party И благодаря за хубавите думи  Hug
Джулси и Сузими много ме зарадвахте.  Честито и двете, и леко бременеене   bouquet  bouquet  newsm19 newsm19
Данито с нетърпение чаках поста ти  Hug Въпреки резултата, ти пожелавам при теб всичко да е като по учебник, за да може бързо да стигнете до желания резултат. Преледа в по-голямата си част е минал като нашия, по абсолютно същия начин. Стискам палци миличка  Hug Heart Eyes
Кристи имаш много стиснати палчета и от мен  Hug
Кокондрела и Билянита добавих ви в списъка на ''очакващите две чертички''. Винаги съм казвала, че който иска да пише, и ще го добавя веднага. Понякога има момичета, които просто ''минават'' и ''заминават'' през темите, затова не следя винаги кой е в него и не. Peace
Мечтичка, Шинзоу, Витаминка браво за хубавите новини   bouquet
Лис радвам се, че всичко е наред с детенцето  Heart Eyes

Лека от мен и до скоро   bouquet

# 108
  • София
Мечтика, ако имаш предвид снимки на теста, има на 1-ва страничка. Не успях да я прикача като хората, но мисля, че линка се отваря  Wink

# 109
Ейййй,много хубаво започна тази тема.Джулси и Сузими тихичко честито. Hug

# 110
Спите ли? Стaвaйте дa мерите БТ, че ей го нa, то светнa. Нa мен ми дойде. Цикълa нещо ми се измествa от 28-дневен, вече двa пъти нa 27-дневен. Лъвове нямa дa рaждaм, не успях дa нaтрия нa мъжa ми носa. Дaно животa нaтрие моя нос с еднa, две подредени деви, че aз съм рaзпилянa. Crazy
Спорен ден, момичетa!

# 111
Добро утро !
И аз исках лъвче, но както и да го смятам, ако е станало - ще бъде дева.  Mr. Green

# 112
  • Монтана
Добо утро момиЧета, въпреки, Че за мен е отврат.....Мц дойде вЧера кам 17:00Ч и ме мъЧат едни болки гадни......
Кристи нови дати мила
Първи ден от мц 11.12.14, предполагаема О.  21.12.14  СледваЩа дата на мц 5.01.15

# 113
Есенче нямам думи....толкова много си мислех за теб тия дни..... уф да му се невиди тъпата лелка  #2gunfire Силно те гушкам и ти пожелавам скоро една девичка да те подреди и да натрие и твоя и на мъжа ти носовете  Hug  Hug  Hug
Йоли идват празници и колкото и банално да звучи винаги трябва и можем да намерим причина за позитивни мисли   bouquet
Цвети и на теб прегръдки и палци за следващият Ц  Hug

# 114
Добро утро и от мен Simple Smile

Кристи и от мен още един чифт палчета  Praynig Този път вече ще се надяваме на хубави новини  Hug
Цвети , Есенче Сори за лелките  Hug Дано на им е за последно!

Още щях да пиша  newsm78 ама толкоз ми е и на мен акъла рано сутрин  Crazy
Хубав ден на всички  Hug

# 115
Честит ни Петък момичета  Simple Smile
Петък е любимият ми работен ден  Wink
Още по-хубавата новина е, че ни чакат празнични и почивни дни   Party Time
Вие намислили ли сте къде ще празнувате НГ?

# 116
Добро утро, мили дами Simple Smile
Цвети , Autumn, съжалявам за лелката. Следващия месец за девичка да се получи, стискам ви палци.
Ниана, мерси за закуската   bouquet
Много ви се радвам на всички, когато ви чета, и понеже тази седмица сме в болничен с малкия, всяка сутрин ми почва с кафенце и с четене на форума.
Blue_cloud ще сме в София на НГ, че 1 съм на работа от 9, и дори да искам, няма как да се измъкна Sad
Кристи, благодаря ти за стиснатите палчета в списъка. И аз съм така в момента, стискам палци и си чакам утре да не дойде, да си направя тест в неделя.
Пожелавам на всички лек петък и прекрасни почивни дни  Flowers Bouquet

# 117
  • София !
Момичета, да ви по питам нещо :

Скрит текст:
Възможно ли е по време на овулация да имам коластра ?

# 118
Добро утро милички как сте тази сутрин?  smile3507

Кристи и аз се включвам в палцестиса!
Цвети съжалявам за лелката дано следващия месец е вашият!

Момичета едно въпросче по принцип винаги си усещам о. но сега меря б.т. и днес ми е 10 ден от ц. а не ме болят гърдите а досега след като ми свърши 2-3 дни след това започват да ме наболяват?Днес б.т. ми е 37-странна работа  newsm12
Дайте някакво мнение не е ли рано за такава висока б.т.?

# 119
  • София
Цитат
Кокондрела и Билянита добавих ви в списъка на ''очакващите две чертички''. Винаги съм казвала, че който иска да пише, и ще го добавя веднага. Понякога има момичета, които просто ''минават'' и ''заминават'' през темите, затова не следя винаги кой е в него и не. Peace

Vanesita
Благодаря мила , надявам се да не остана дълго в този списък , а и пожелавам на всички дами бързо да бъдат преместени във вече успелите   bouquet  bouquet  bouquet  .

Приготвям ви закуска , която ще ви поднеса малко по-късно .  Hug Hug Hug все пак няма да гладувате я  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт