Празници вълшебни наближават и втората черта ни подаряват! - Тема 97

• 25 944
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Скрит текст:

Ето я и закуската , която обещах за всеки по нещо .
Усмихнат и положителен ден пожелавам на всички  Hug Hug

# 121
Благодаря ви,мили мои !  Hug

Ще гледам до довечера да ви наваксам с новините  Hug Hug Hug

# 122
Здравейте, дами   bouquet

Прегръдки на момичетата с цикъл и горе главата, it can't rain all the time, нали Wink

Аз сутринта направих един тест-лентичка изостанал от пакет за овулация, но май е бил с изтекъл срок. Контролната черта остана бледа-бледа, приличаше на бледнушките, които се дзверим да търсим. За тестова въобще не може да се говори. Броя го невалиден, по обяд ще изляза да потърся Престо.

Ако да си разсеян е бременен симптом, значи съм вън от всякакво съмнение.
Скрит текст:
Снощи си забравих/загубих дебитната карта в един банкомат, или край него... тегля пари, ММ ми звъни за някакви покупки, прибрах парите и чак на перона на метрото се усетих, че май не си взех картата. Та се връщах.. не я намерих де, ходих сега да се занимавам с глупости в банката... съм гъска и аз

# 123
  • Plovdiv
Добро утро, дами

аз преди малко станах. Сега си допивам кафето и заминавам да купувам подарък на ММ. При мен за сега нищо ново. Освен, че почна да ме боли корема и гърдите и си чакам да цъфна всеки момент.

# 124
  • София
sofiq119 дай си графиката, така не може да се дава мнение

Есенче Ако питаш мен, 1 ден разлика нищо не е, зависи кога е започнала да се лющи лигавицата, то цикъла започва доста преди да се получи зацапването. Малко е редно да се помъчите с бебеправенето. При нас двете неуспешни станаха от раз, тази след 6 месеца опити. Нали знаеш по-добре 6 месеца опити , отколкото....  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 125
И аз се включвам  в този слънчев ден.
Йоли, дано се разсееш сега по празниците и се успокоиш, пък току виж се изненадаш приятно от резултата.  Praynig
Кристи, всички палци стиснати!
Есенче, Цвети, съжалявам за гадината  Hug Да ви забрави догодина!
Теичка, дева да ти бъде тогава!
Билянита, мерси за обилната закуска. Аз от всичко си хапнах Simple Smile
София, ТБ трябва да се задържи висока, за да се счита, че е минала О.

Да ви разкажа малко за вчерашния ми преглед....
Скрит текст:
Една позната (акушерка) ми записа час при лекар, на когото е сестра в частния кабинет. Уж много добър 9може и да е така). Та отивам аз, обяснявам, че искам да ми вземе проба за изследване за плазми, защото съм ги лекувала до скоро и искам да проверим дали са измрели гадовете. Той ми обясни, че първо трябва да ми направи преглед и тогава. Наистина прегледът беше доста обстоен - колпоскопия, УЗ, разпитаме какво кога ми е правено и т.н. За това "удоволствие" - 60лв. За изследването за плазмите -50лв. До тук звучеше преглъщащо се. Обаче сега изненадата - ако изследването излезе положително, за да ми напише бележка с лечение - 20лв  #Crazy Те тва за първи път го чувам вече..... Сега стискайте палци в понеделник да сме избили напастта, моляяя

# 126
Овчице, стискам всички налични палци да е чисто изследването.
Да не би да се води вторичен преглед и затова да иска да се плаща назначаването на лечение  newsm78

# 127
Нямам представа. До сега все по частни лекари съм ходила, но за да ми напише рецепта, след като той ме е преглеждал и пускал изследвания, никой до сега не ми е искал допълнително пари....

# 128
и на мен не са ми искали  Rolling Eyes

# 129
Мaце, те и предишните три не стaнaхa от рaз. Може би последното, кaто се зaмисля стaнa от рaз. Тa викaш три месецa минaхa, мaлко остaвa. Grinning
Хлaпето е с вaрицелa и от днес съм в болничен. Всичко е зa добро дa знaете. Вaрицелa.съм кaрaлa, но понякогa хорaтa, които сa боледувaли, aко сa със слaб имунитет, обострят херпес зостер, тъй че сегa ще мине и товa и после нa чисто ще рaботим зa нaследникa. Големи перипетии, големи кaскaди, голямо чудо туй дете, бе. Aко вземa тa го родя тукa в близките 10 години, ще го кръстя Пaтилaнчо/ Пaтилaнкa!
Бече, хaк дa му е нa този с отрицaтелен резултaт зa теб!

# 130
  • София
Мaце, те и предишните три не стaнaхa от рaз. Може би последното, кaто се зaмисля стaнa от рaз. Тa викaш три месецa минaхa, мaлко остaвa. Grinning
Хлaпето е с вaрицелa и от днес съм в болничен. Всичко е зa добро дa знaете. Вaрицелa.съм кaрaлa, но понякогa хорaтa, които сa боледувaли, aко сa със слaб имунитет, обострят херпес зостер, тъй че сегa ще мине и товa и после нa чисто ще рaботим зa нaследникa. Големи перипетии, големи кaскaди, голямо чудо туй дете, бе. Aко вземa тa го родя тукa в близките 10 години, ще го кръстя Пaтилaнчо/ Пaтилaнкa
Бече, хaк дa му е нa този с отрицaтелен резултaт зa теб!

Догодина като се роди живо и здраво бебоче  , да не вземеш да забравиш какво си обещала
Цитат
ще го кръстя Пaтилaнчо/ Пaтилaнкa
  Hug Hug

# 131
  • София
Еесенче а нагалено как ще и викаме Патка ли?  Joy hahaha

Абе виж всичко си е както трябва са ако имаше две чертички главата щеше да ти се подпали с малкия с варицела. За Патка даваме още 3 месеца, ако не стане друго име ще мислим   bouquet

# 132
Ахахах, Есенче, Маце, недейте плашете така детето още преди да се е пръкнало.
Преди месец по новините даваха момиче, което се казва Пътка и се чудеха как ще я напишат на латиница в личната й карта.... Sad

# 133
  • От Луната
Юхууу здравейте момичета.
Днес направо не ходя по земята ... ММ ми е купил подарък ... златни обеци и колие от бяло злато, за да са като халките ни. Нямала съм какво да нося с халката и затова ми ги купил. Хем се разтекох от кеф, до сега такива подаръци не сме си подарявали, хем като се сетя колко пари е скрил от мен и похарчил за това ми се сви сърцето. Аз нося сребро по принцип, често ми подарява обеци и разни сребърни комплекти, но това било за специален повод и така не мога да повярвам,че моето теле/ скрънза ми е купил подобно нещо.
По Коледа стават чудеса  Crazy
Бее хайде дано сте се отървали от гадините.
Есенче, бързо да се оправя мъника ... аз не съм карала шарки и съм на тръни само като спомене някой.
Съжалявам за лелките момичета  Hug и деви трябва да има не може само лъвове  Mr. Green
Нения, стискам палци за новия тест Hug

# 134
Йоли, кандардисвам се от два часа да отида и да го взема тоя тест, но постоянно имам чувство, че всеки момент ще ми дойде и се отказвам. 
Стискайте палци да имат Престо, поне да не ме е много яд ако опукам единия напразно  Laughing

п.с. Чуден подарък от ТМ Simple Smile

п.с. пак: по-категорично отрицателен тест не бях виждала скоро. Еми.. здраве да е, кютам и си чакам цикъла. Пък ще се борим баш по Коледа за следващия тираж Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 13:28 от Нения

Общи условия

Активация на акаунт