Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 66 601
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
  • София

може би по-това време ще ме пуснат, ако всичко е наред (дай боже) Simple Smile

# 451

Пожелавам ти успех на пункцията утре! Praynig

# 452
  • София
Благодаря. И на теб успех, всичко да е наред, да започнете процедурата и да е с успешен финал  fingerscrossed

# 453
Момичета, има ли сред вас такива, които са правили разширена биопсия в средата на декември? Излязоха ли ви резултатите? И изобщо за колко време излизат резултатите от разширената биопсия? Благодаря ви предварително
Моята беше октомври и чаках около месец за резултатите.

# 454
Момичета, има ли сред вас такива, които са правили разширена биопсия в средата на декември? Излязоха ли ви резултатите? И изобщо за колко време излизат резултатите от разширената биопсия? Благодаря ви предварително
Моята беше октомври и чаках около месец за резултатите.

Кристи, благодаря ти! От моята минаха вече 3 седмици, явно ще чакам поне още една Simple Smile

# 455
Сега един малко глупав въпрос. Утре съм на преглед на 2-ри ден. За първи път ми е и малко съм притеснена. Знам, че те са лекари и това е работата им, но все пак.
Преди часа сменяш превръзка, позабърсваш с влажни кърпи и влизаш. Лично аз след 4г. по АГ, нищо не ме притеснява. Успех ти желая !

# 456
Марсче изчакай за по-сигурно и звънни за резултата,аз така направих

# 457

Всичко ще е наред ! Успех!  Hug
Аз от пункция съм излизала и в 9,30-10 зависи колко са жените за деня.

# 458
  • София
ми предния път 11 и нещо си бях вкъщи, обаче прегнила ми беше в 21ч, а сега в 22... та незнам
То дано има пункция де.

# 459
Марсче изчакай за по-сигурно и звънни за резултата,аз така направих

Кейла, аз пратих вече три есемеса, но получих отговор само на първия - миналия вторник, че още не е готова. Съветваш ме като мине месец да се обадя директно на док ли?

# 460
 Аз му нямах тел. на Стаменов и звънях на информация.Бяха много любезни казаха ми че резултатите са в досието ми и ще го изпратят на Стаменов да ги види и че той ще ми прати смс.Но ти щом си пращала смс изчакай още 10тина дни и прати пак

# 461
Аз му нямах тел. на Стаменов и звънях на информация.Бяха много любезни казаха ми че резултатите са в досието ми и ще го изпратят на Стаменов да ги види и че той ще ми прати смс.Но ти щом си пращала смс изчакай още 10тина дни и прати пак

Ако нямам отговор от Шефкетова, в края на седмицата ще звъня на информация, видяло се е Simple Smile

# 462
Поставя ли се катетър при ЦС? Някой знае ли?

# 463
  • София
Поставя ли се катетър при ЦС? Някой знае ли?

не, цялата процедура е за 1-2 мин

# 464
Момичета можете ли да ми кажете със сигурност колко е оплождане + трансфер на ЕЦ. Някой беше споменал обща цена от 650лв. Но според ценовия лист трансфера е 600+оплождане 250лв.
[/quot
Ноември месец платих 950лв. -350-пункция,600лв.трансфер

Общи условия

Активация на акаунт