Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 588
  • 782
  •   1
Отговори
# 750
  • София
не са ми много обещаващи хормоните, ама може и да извадим нещо.

# 751
  • София
успех и от мен бамбарадамбара  fingerscrossed

# 752
Момичета, д-р Шефкетова ще работи ли в събота?

Обикновено в събота са дежурни Персенска и Стаменов, а в неделя Шефкетова (идва и Стаменов за спешните си пациенти) - така поне беше до Нова година, мисля, че и в момента продължава това разпределение на уикенда. Промени настъпват, ако някой от лекарите отсъства.  Peace

# 753
Ей мацки, няма ли наоколо някоя бременелка, да се завърти наоколо за да ни пусне нова темичка и да ни поръси с прашец.
А какво стана с Иля, туй девойче спря да пише  newsm78Praynig дано всичко при нея да е ОК?

# 754
  • София
Мaksy - само при лоша спермограма.

Моме, благодаря за инфото  Hug Hug Hug

Бамби, на теб ти желая успех на пункцията   bouquet

# 755
  • София
за Стаменов незнам, но до колкото разбрах д-р Персенска и д-р Шефкетова се редуват през събота на работа.

# 756
за Стаменов незнам, но до колкото разбрах д-р Персенска и д-р Шефкетова се редуват през събота на работа.

Може да има нововъведения след Нова година. До 22 декември последния работен ден на Шефи за миналата година разпределението й беше такова - тя беше в неделя, в събота почиваше. Сигурно утре ще звъня за час и ще разбера, но да не искате да кажете, че вече в неделя няма прегледи и не можеш да започнеш стимулация?

# 757
  • София
когато на 27 ноември звънях за час в събота за д-р Персенска, ми казаха, че  вече работи през събота и се редуват с д-р Шефкетова

# 758
когато на 27 ноември звънях за час в събота за д-р Персенска, ми казаха, че  вече работи през събота и се редуват с д-р Шефкетова

Може да е било заради отсъствие на Стаменов, не зная. Предполагам обаче, че ако през събота се редуват, следва да се редуват и през неделя. Конкретно за записване на час за уикенд аз имам наблюдения от 8-9 ноември, но знам, че на 20 декември беше последният ден на Персенска, а Шефи работи на 21 1неделя) и 22 декември.

# 759
  • София
Нямам идея, но когато на един преглед Персенска ми каза да запиша час за втори ден пък по план график се падаше неделя, тя каза, че може и на 3ти (което значи че в неделя не преглежда)

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 21:03 от Nandin

# 760
нямам идея, но когато на един преглед Персенска ми каза да запиша час за втори ден пък по план график се падаше неделя, тя каза че може и на 3ти (което значи че в неделя не преглежда)

да, по принцип може и на трети, но ако МЦ се появи в петък, в събота твоят лекар не е на работа, а в неделя не преглеждат, какво правим  newsm78 То ще се разбере, де, като звънна тия дни.

# 761
  • София
До четвърти можело.
В крайна сметка и те са хора и имат нужда от почивка. Всеки ден са на работа поне по 12 часа... в кабинета.. в операционните... няма как да издържат без почивка. Работя в болница и знам какво е 12 часа с пациенти, всеки с проблема си... на края на деня не знаеш на кой свят си.

# 762
До четвърти можело.
В крайна сметка и те са хора и имат нужда от почивка. Всеки ден са на работа поне по 12 часа... в кабинета.. в операционните... няма как да издържат без почивка. Работя в болница и знам какво е 12 часа с пациенти, всеки с проблема си... на края на деня не знаеш на кой свят си.

Съгласна съм с теб Peace

# 763

Потвърждавам, че се редуват през събота. Декември правих биопсия и така ми казаха от регистратурата. И този месец се редуват. За неделите незнам, не се е налагало да ходя в този ден.

# 764
Леле, сериозно се притесних, утре трябва да ми дойде и да запиша час на 2-3 ден за стимулация. Ако 2 се падне събота, а 3 неделя и др Шефкетова не работи....
Ще се гръмна, ако пропусна още един месец  Sad
Момичета, преди стимулация по къс протокол пускат ли се хормони, Шефкетова не ми каза и се чудя дали да ходя гладна и жадна?

Общи условия

Активация на акаунт