Аз като родих Дея се опитах да я спазвам, че била съвместима с кърменето...Ами не успях - чувствах се ужасно, момичетата тук сигурно си спомнят колко ми беше зле тогава. Иначе всички мои познати, които я изкараха до край, са много доволни, явно е ефективна, но...не е за мен. 
Не се притеснявайте за тортата - аз я изядох вече 
Който не си беше завързал казана за боклук...
обърнати, търкалящи се казани, разпръснати боклуци, летящи торбички - ужас
и го дават да се поусили още
Сложих да пека едно свинско парче, ще задуша заленчуци и тва ще е яденето. Смятам днес да се оттегля в банята и да се отдам на процедури по моята убус
Имаме план с една другарка утре да си завлечем трацунеците на пазар до Манчестър след футбола, пък да видим дали няма котка да ни мине път
Трябва да се разбере дали януарските намаления са мит

Наспахме се с Дея преди малко и се явявам на отчет. Само дето няма какво да отчитам
Имам признаци - нервно ми е, ям(!), понаболва ме тук - таме....да видим дали, или и кога!

Накупих си прежди от пазара и започнах за майсторя вече бавно мартеници.

Веднага се зачерпвам с водата, но си запазвам тортата за сутринта
та ще се опитам
Не мога без сладко бе хора
ама тази диета разрешава сутрин 
То ако толкова лесно се ставаше лекар и ако толкова лесно се слагаха диагнози
Аз от нета и от този сайт разбрах, че всички разбират от медицина - само лекарите не
да не говорим за предложенията за лечение
Използвай нета за забавление, а ако нещо те притеснява - отиди на лекар, който надявам се, че не е придобил образованието си четейки бг мама
Вместо тези дивотии ти предлагам да си четеш "поръчки към вселената" http://www.spiralata.net/kratce/index.php/predst-kniga/260-berbel
Изплетох 3, които не ми харесаха как ми стоят, но тази вече е "ток и жица"
като я изпера ще снимам. Ако и тази не беше станала...мм вече беше започнал да ме бъзика, че не е от шапките, дето изглеждам на крокозъбел 
За разкрасяването - нали съм си по-древна
младите си мислят, че те са открили СПА-то, ама не са
Липсва ми обществената баня
ти поне трябва да си ходила на "гъбата" и можеш да ме разбереш
Та веднъж седмично си организирам такава баня като няма никой у дома - то верно, че е добре барем теляка да е в къщи, ама
Правя си хиляди маски, след това една "блага" вана дето откарвам в нея повече от час и на финала най-обичам по хавлия да се излегна с книжка, дет се вика "да ми се земе банята" с лека дрямка
Аз на това му казвам къпане - другото е обливане с вода 
цръцкаш си в шепите и мажеш по косата с ръце/ръкавиците са латексови/-без четка и дивотии - страшно лесно и добре стана, като за финал се учудих, че и равномерно се е боядисала косата и цвета даже е като от картинката
Боята не е от евтините, но като се има в предвид, че фризьорката ме боядисва за 70£ - направо ми е без пари
!Препоръчани теми