Тези вече няма да ги чета, че постът ми ще стане 10 страници

чудя се какво прави тук , ама то темата за деленето на домакински задължения е позападнала
Еее, стига де, аз сравнително малко им трия сол на главите като гледам другите постове
В тази тема правя същото като теб и другите - видях, че има калабалък и минах да видя за какво е

Може. За тези неща няма разлика м/у половете, просто в коментирания от мен пост такива бяха ролите

Животът е такъв, ккъвто си го направиш. А ако умишлено оставиш семейството си на течението, с обяснението, че такъв е живота, то твърде вероятно е това семейство да се разпадне, нищо че твоите намерения не са да се разделяте.
Вие наистина ли вярвате,че любовницата се среща с вашия мъж примерно, с ясното съзнание,че иска да му разбие семейството,да нарани децата му и т.нПриемете,че в доста случаи и двамата се влюбват един в друг, но не искат да наранят човека до себе си и децата си.
Никой не отчете този факт-оставането в семейството ,за да няма наранени
Колко мъже и жени живеят със законните си половинки,а всъщност искат друг човек за себе си. Как се живее така???Всеки може да срещне друг и да се влюби. Но може да го каже и човекът до него да реши дали би искал да участва в това или да продължи напред. Говорим за елементарно уважение. Лъжите е криенето по ъглите като деца са грозно нещо. Проблемът е, че тези хора се страхуват да поемат отговорност за чувствата и действията си. Да, има такива ситуации, в които не можеш да имаш всичко. Ставаш и избираш. Лъжите помагат само временно, после последиците от тях са тежки.
Това горе се отнася за този, който е общото звено, така да се каже
за любовника/цата - тя си е нещо съвсем отделно и има право да си се бори за когото иска - ако е обвързан/а, тогава нещата са си м/у нея/него и половинката й, но не носи никаква отговорност към семейството на този, когото спи, той е голям човек, сам взема решенията си. Смешно е после да има оправдания - ама тя ме накара, то малко като в детската градина За още нещо се сетих, ясно е, че тук всички сме над материалните неща, но се замислете, ако години наред градите нещо като двойка за вашите деца, минавате през трудности, лишавате се от много неща, докато си стъпите на краката и т.н. и в един момент се окаже, че това нещо децата ви трябва да го делят и с други хора, които нямат никакъв принос, само защото тати/мама е решил/а да се изчука с друг.
Това е подигравка с всичките тези години. Ако някой реши да си тръгне - нека, но първо да прехвърли всичко на децата и да започне от 0 в другата двойка.
Ако всички тези неща се спазват, по-нататъшните отношения може и да останат по-нормални

е цял,дай да пазим колата и къщата,че тая гад-любовницата ще ги вземе
и аз не го приех към мен, затова се учудих, че видях името си