Спечелете качествения фон дьо тен мус на М. Asam

• 6 955
  • 81
  •   1
Отговори
# 30
Всички серии ми звучат много добре и ми харесват, но за себе си към момента избирам Resveratrol Premium, защото умората започва осезаемо да си личи по лицето ми!

# 31
  • SF
Вече искам да си купя серията Aqua Intense, защото хидратира кожата и заради хиалуроновата киселина. Наистина се интересувам къде се продават продуктите в магазинната мрежа. Благодаря!

# 32
  • София
Избирам  Resveratrol  Premium.
Допада ми състава – Ресвератрол  -  силен антиоксидант и комплекс от подхранващи масла.

# 33
Resveratrol Premium, заради комбинацията ресвератол+коктейл от натурални масла, най-ефикасната комбинация за борба с  уморения вид на кожата.

# 34
Бих пробвала серията Clear skin и Resveratrol Premium  Simple Smile

# 35
  • София
Привет!

Бих избрала серията Resveratrol Premium, защото смятам , че ще се отрази чудесно на моята кожа!

# 36
Бих пробвала серията Clear Skin, защото съм впечатлена от изброените активни съставки и съм доволна от действието им в продукти, които съм ползвала преди. Затова смятам, че серията ще има ефект. Simple Smile

# 37
  • Sofia
Мисля, че за мен най-подходяща би била серията Clear skin и с удоволствия бих я пробвала  Simple Smile

# 38
  • Стара Загора
За начина на живот, който водя мисля, че най -подходяща би била серията Resveratrol Premium  Peace

# 39
Ползвала съм Aqua Intense и останах доволна от действието й. Бих пробвала и Resveratrol Premium тъй като в момента имам нужда от спешно възстановяване на кожата.

# 40
  • София
Бих избрала серията Aqua Intense, кожата ми е склонна към изсушаване и се старая да използвам хидратиращи продукти.

# 41
Бих избрала Aqua Intense, защото смятам, че би била най-подходяща за мен.  Hug  bouquet

# 42
Aqua Intense, т. к. моята кожа е чувствителна.

# 43
За себе си бих взела Resveratrol Premium - след последното раждане кожата ми има нужда от възстановяване.  А за подарък на майка ми бих взела Aqua Intense - нейната кожа е суха и има нужда от хидратация.

# 44
  • София
Бих си закупила сериата Aqua Intense, мисля, че напълно би покрила изискванията ми.

Общи условия

Активация на акаунт