Спечелете качествения фон дьо тен мус на М. Asam

• 6 947
  • 81
  •   1
Отговори
Коя от основните серии козметична грижа на M. Asam бихте избрали за себе си и защо?

Дайте своя отговор до 4 януари 2015 г. Трима участници, избрани на случаен принцип, ще получат награда – M. Asam Вълшебен финиш мейкъп – страхотния адаптиращ се фон дьо тен мус на М. Asam. Победителите ще бъдат обявени на 5 януари 2015 г.
Научете повече за красотата от грозде!

Vino Gold
За всяка възраст и всеки тип кожа, особено за нормална към суха.
Високоефективни антиейдж съставки, извлечени от грозде и комбинирани с разнообразни растителни екстракти и витамини, са в основата на козметичните формули.
Серията предлага изключително високо ниво на защита срещу свободните радикали, успешно противодейства на признаците на преждевременното стареене на кожата, заличава следите от умора и стрес, отлага появата на фини линии и бръчки.
Продуктите VINO GOLD се отличават с нежни, бързо попиващи текстури и много фин освежаващ аромат с нотки на бергамот, лайм, зелен чай и грейпфрут.
Серията включва: Крем ден и нощ, околоочен крем, интензивен серум, крем за шия и деколте, интензивна маска, почистващо мляко, тоник за лице.
Вижте повече за VINO GOLD ТУК.

Vinolift
Луксозна козметична линия за зряла и взискателна кожа.
Емблематично за серия VINOLIFT е капсулирането на активно действащите съставки в липоперли. По този начин те проникват по-бързо и по-дълбоко в кожата и освен това се освобождават бавно и равномерно, като осигуряват оптимална грижа и надеждна защита на кожата през цялото денонощие.  
Основни компоненти в козметичните формули са олигомерни проантоцианидини, ресвератрол и стволови клетки от грозде (силни антиейдж агенти), допълнени от редки растителни екстракти със стягащо и изглаждащо действие, благородни масла, пептиди и витамини.
Серията включва: Стягащ крем за лице, специален нощен крем, околоочен серум, околоочен крем, серум за лице, стягаща бюти маска, крем за шия и деколте, почистващ крем с перли жожоба.
Вижте повече за Vinolift ТУК.

Aqua Intense
Интензивно хидратираща козметична линия с концентрирана хиалуронова киселина.
Високотехнологични формули, леки текстури без аромат, особено подходящи за чувствителна или смесена кожа.
Патентованият комплекс на M. Asam Hyaluronsäurecomplex® с две форми на хиалуронова киселина и есцин (от див кестен) е специално разработен, за да гарантира по-дълбоко проникване в кожата и по-ефективна и дълготрайна хидратация. Формулите на продуктите са обогатени със силиций (увеличава свързващите водата свойства на хиалуроновата киселина и стимулира синтеза на колаген) и екстракти от магнолия, върба, грейпфрут, туйопсис, камелия, мангостин, семки на дюля и др.
Серията включва: Хиалурон крем, нощен крем екстремна хидратация, околоочен крем хиалурон, хиалурон серум за лице, почистващ гел ексфолиант, 14-дневна бюти терапия.
Вижте всички продукти Aqua Intense ТУК.

Resveratrol Premium
Ексклузивна козметична грижа за стресирана, уморена кожа.
Концентрираният ресвератрол е ядрото на тази уникална серия. Ресвератролът успешно неутрализира свободните радикали, ускорява регенерацията на клетките, съдейства за по-равен тен и защитава от ултравиолетовата радиация.
В допълнение коктейл от растителни масла (арган, авокадо, сладък бадем, кайсиеви ядки, жожоба, гроздови семки) интензивно подхранва кожата.
Богати формули, нежни текстури и лек, свеж аромат на лайм.
Серията включва: Крем за лице, серум за лице, околоочен крем, 14-дневна бюти терапия.
Вижте повече за Resveratrol Premium ТУК.

Clear Skin
Проблемната кожа вече не е проблем!
ClearSkin е експертна грижа за проблемната кожа и ефективно решение за всички възрасти.  
Капсулирано в микрогранули масло от чаено дърво осигурява антибактериално, противовъзпалително и успокояващо действие на продуктите. Специален комплекс от съставки (гликолова киселина, лимонена киселина, екстракт от мая, екстракт от гроздови семки, алое, лецитин, жожоба, витамини и др.) нормализира производството на себум и поддържа кожата добре хидратирана, чиста и свежа.
Серията включва: Измиващ гел, почистващ тоник, 24-часов крем, дълбоко почистваща маска с бяла глина.
Вижте повече за Clear Skin ТУК

Посетете Фейсбук страницата на M. Asam и вземете промокод за 10% отстъпка от електронния магазин на БИОНАТ – официален представител на M. Asam.

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 12:35 от Адри́

# 1
Здравейте, линка, който сте дали дава грешка 404:"Страницата, която търсите не съществува. Моля, посетете секция Карта на сайта или се върнете на начална страница на сайта!"
В кои други магазини може да се намерят вашите продукти? Аз не харесвам виртуалното пазаруване и предпочитам в реален магазин да пазарувам. Весели празници! santa2

# 2
  • София
Аз бих избрала серия Vino Gold,тъй като е подходяща за всеки тип кожа и  възраст.От това,което прочетох,мисла че точно тя най-много ще пасне на моята кожа и ефекта от нея ще бъде точно търсеният от мен ефект.

# 3
  • Пловдив
Бих избрала за себе си серията Aqua Intense ,защото сухата ми кожа има нужда от интензивно хидратиране. Харесва ми,че е и без аромат и е подходяща за чувствителна кожа.

# 4
Избирам Aqua Intense, защото съм с ужасно чувствителна кожа.

# 5
Бих използвала Aqua Intense през пролетта и лятото и Vino Gold през есента и зимата.

# 6
Бих избрала серията clear skin,защото кожата ми е склонна към акне и несъвършенства и търся продукти, с които да отстраня този проблем.

# 7
Бих избрала за себе си серията Vino Gold, тъй като смятам, че е подходяща за моята възраст и моят тип кожа.

# 8
  • София
Избирам серията Resveratrol Premium, защото следите от умора по кожата ми стават все по-видими и (неизбежно, или не  Twisted Evil), но все по - често си мечтая за сияйната и гладка кожа отпреди Laughing

# 9
Определено бих избрала серията с ресвератрол. От известно време се оглеждам за козметика, която го съдържа. Много нашумя през последните години, но така и не пробвах нищо с него. Впечатлих се от няколко базирани на изследвания публикации, които прочетох из нета. Ресвератролът е мощен антиоксидант, който е изключително ефикасен приеман както вътрешно, така и външно през кожата. В някои отношения е по-ефективен дори от водещите антиоксиданти вит.С и вит.Е, които неизменно присъстват в ежедневната ми грижа за кожата. Ресвератролът прави три основни неща, от които моята кожа наближаваща 40-те има нужда - защитава кожата от увреждане от УВ лъчи, подобрява синтеза на колаген и намалява уврежданията на клетките. Дори има изследвания твърдящи, че потиска развитието на тумори. Четох, че антиоксидантното му действие не се ограничава до елиминиране на съществуващите свободни радикали. Ресвератролът възпрепядства формирането на такива, което е голям плюс. Превенцията винаги е по-добрата грижа.
Друго, което много ми допада в серията с ресвератрол е наличието на базови масла. Аз съм голям фен на маслата. Изключително съм доволна от въздействието им върху кожата и косата ми.
От серията най-много искам да пробвам 14-дневната бюти терапия, която освен ресвератрол съдържа и екстракт от гроздови семена, и хиалуронова киселина. Екстрактът от гроздови семена е също съставка, която много искам да присъства в козметиката ми. Няма да се отплесвам и за нея, че станах досадна, но с две думи – голяма работа е  Laughing.

# 10
Аз лично бих избрала серията vino gold,тъй като  съм на 37 години и мисля,че ще пасне на моята кожа.

# 11
  • Бургас/Пз
Аз бих се спряла на тази серия Simple Smile Resveratrol Premium

# 12
  • Sliven, Bulgaria
Аз бих избрала серията Resveratrol Premium, защото най-добре отговаря на нуждите на моята кожа и мисля, че ще ми се отрази страхотно!

# 13
Определено бих избрала серията  Resveratrol Premium, защото следите от умора по кожата ми стават все по-видими и , но все по - често си мечтая за сияйната и гладка  кожата мисля, че ще ми се отрази страхотно!

# 14
  • GYM
Аз бих избрала серията Resveratrol Premium, защото най-добре отговаря на нуждите на моята кожа и мисля, че ще ми се отрази страхотно!
Това е и моето мнение. Все пак бих пробвала повечето серии, любопитна ми е марката.

Общи условия

Активация на акаунт