Спечелете качествения фон дьо тен мус на М. Asam

• 6 951
  • 81
  •   1
Отговори
# 45
Бих избрала серията Clear Skin,защото кожата ми е проблемна от много време(комедони,пъпки,мазна кожа) и определено бих искала да я пробвам.

# 46
  • Плевен
За себе си бих избрала Vinolift
Луксозна козметична линия за зряла и взискателна кожа
,тъй като я смятам за най-подходяща за мен, а и ми допаднаха включените съставки.

# 47
За себе си бих избрала серията Aqua Intense, защото кожата ми почти винаги се нуждае от хидратация, а и обичам леките текстури Wink

# 48
Чудесно изглеждат вашите продукти,не съм ги ползвала,но съм чела отзиви за тях във форума.Прочетох няколко пъти описанието на продуктите и мисля,че имам нужда от комбинация между сериите,но бих избрала 
Resveratrol Premium.

# 49
Аз бих избрала серията vino gold , защото мися ,че е универсано решение за всеки тип кожа.

# 50
Аз лично бих избрала  за себе си серия Vino Gold, защото искам да залича следите от умора и недоспиване (знаете как е с бебе Simple Smile)

# 51
За себе си бих избрала серията Resveratrol Premium,заради доказания антиейдж ефект и защитата от УВ радиацията.

# 52
Clear Skin е подходящата серия за моята кожа. Кожата ми е проблемна и мазна, с удоволствие бих пробрала продуктите на марката.

# 53
  • София
За себе си бих избрала серията Resveratrol Premium за борба със следите на времето.

# 54
Бих избрала серията Clear Skin,защото кожата ми е смесена, с разширени пори и ако не се почиства и поддържа с подходящи продукти е склонна към акне!

# 55
Бих избрала серията Clear Skin, защото кожата ми е проблемна и смятам, че тази серия би се отразила добре върху моята  кожа.

# 56
  • София
Здравейте!
Честито Рождество Христово!  Grinning
Избирам Aqua Intense, защото продуктите са подходящи за моята кожа, която е смесена и чувствителна. За момента кожата ми се нуждае от хидратация, а действието на  концентрираната хиалуронова киселина е незаменимо!
Весели празници и много успехи през Новата година!   bouquet

# 57
 Честита Коледа!
Бих избрала серията Resveratrol premium, поради антиейдж ефекта и многообещаващата комбинация от масла, на които кожата ми би се зарадвала ! Hug

# 58
Аз лично бих избрала серията vino gold,тъй като  съм на 35 години и мисля,че ще пасне на моята кожа.

# 59
  • Бургас
Vinolift е моят избор, кожата ми определено се нуждае от стягане и анти ейдж грижа.

Общи условия

Активация на акаунт