Спечелете качествения фон дьо тен мус на М. Asam

• 6 957
  • 81
  •   1
Отговори
# 60
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Определено бих избрала серията  Resveratrol Premium, защото следите от умора по кожата ми стават все по-видими, но все по - често си мечтая за сияйната и гладка  кожата мисля, че ще ми се отрази страхотно!

# 61
  • София
Мисля, че имам нужда от серията Resveratrol Premium и с удоволствие бих пробвала дали ще заличи следите от умора!

# 62
  • у нас
Бих използвала с удоволствие Vino Gold, за да залича малките бръчици, следите от умора, за защита от свободни радикали и да изглежда по-свежа кожата на лицето ми.

# 63
Искам да пробвам серията Resveratrol Premium

# 64
Бих избрала серията  Aqua Intense.

# 65
  • София
бих избрала за себе си серията
Aqua Intense
защото е подходяща за чувствителна кожа. също така ме спечели с това че е без аромат, с лека текстура. Впечатляващо е използването на хиалуронова киселина, както и екстрактите от различни растения и плодове, на което също съм фен. Предполагам че серията ще хидратира в дълбочина и именно от това се нуждае кожа като моята.

# 66
  • Варна
Здравейте,
за себе си бих избрала серията Aqua Intense, защото отговаря на моя тип кожа (чувствителна и смесена) и особено заради факта, че козметичните продукти от тази линия са без аромат.  Peace

# 67
Бих пробвала как ще ми се отрази в момента серията Resveratrol Premium.

# 68
Бих избрала Aqua Intense, въпреки че съм пробвала и останалите серии  и всички са много добри. Heart Eyes

# 69
Бих избрала за себе си Heart Eyes серията  Aqua Intense

# 70
Бих се спряла на серията Aqua Intense.

# 71
Бих избрала за себе си серията  Aqua Intense,защото най-добре отговаря на нуждите на моята кожа и възраст. newsm51

# 72
Аз бих избрала серията Resveratrol Premium, защото най-добре отговаря на нуждите на моята кожа и мисля, че ще ми се отрази страхотно!

# 73
Здравейте, моят избор  от гамата продукти , която предлагате ще бъде серията Aqua Intense.
Харесвам и често употребявам козметика с хиалуронова киселина, а кожата ми ще се нуждае от интензивна хидратация в края на зимата.
Особено предимство за мен е, че серията няма аромат и текстурата на продуктите е лека.

Козметиката, която предлагате, лично за мен / Blush/ е новост и ще се радвам да я пробвам.

Успех и Весели празници! Heart Eyes

# 74
  • Велико Търново
За себе си бих избрала серията Aqua Intense - за чувствителна кожа е и се надявам да ми се отрази добре

Общи условия

Активация на акаунт