Спечелете качествения фон дьо тен мус на М. Asam

• 6 961
  • 81
  •   1
Отговори
# 75
Бих се спряла на серията Aqua Intense, защото имам нужда от добра хидратация. Кожата ми е нормална към суха, но млада и не търся анти-ейдж ефект.

# 76
Бих избрала Vino Gold, защото моята кожа е суха. Мисля, че ще ми помогне в борбата с малките бръчки и умората. Весели празници!

# 77
  • Пловдив
Избирам серията Clear Skin, защото имам проблемна кожа и търся най - подходящата козметика, за да отстраня проблема акне и несъвършенства

# 78
За себе си бих избрала серията Resveratrol Premium.

# 79
За себе си бих избрала серията Resveratrol Premium. Кожата ми е със сив тен, вече видимо загубила сиянието си и с първите пигментни петна. С любопитство бих опитала крема с концентрираният ресвератрол.

# 80
Ползвам серума на Vinolift и съм много доволна! Бих искала да пробвам и други продукти от серията
 за зряла и взискателна кожа Vinolift.

# 81
Цитат
Скъпи дами, благодарим ви за участието в нашата игра. За нас беше удоволствие да ви поканим в прекрасния свят на М. Asam, в който красотата идва от силата на гроздето.

Победителите в играта са: Esmee, zoq_r и Letsgo. Те ще получат своя M. Asam Вълшебен финиш мейк-ъп и мостри на някои от дневните кремове на марката.

Молим победителите да се свържат с нас на тел.: 0884 889 334 или на e-mail: office@bionat.bg, за да уточним получаването на наградите.

Заповядайте на нашия сайт www.bionat.bg, за да се запознаете по-подробно с продуктите на M.Asam или вземете промо код за пазаруване с отстъпка в електронния ни магазин https://shop.bionat.bg/ . До края на седмицата очаквайте и специалните промоционални комплекти от всяка серия на повече от привлекателни цени.

Екипът на M. Asam

Общи условия

Активация на акаунт