Спечелете качествения фон дьо тен мус на М. Asam

• 6 950
  • 81
  •   1
Отговори
# 15
 Мисля, че Resveratrol Premium е най-подходяща за мен и най-добре ще се отрази на моя тип кожа.

# 16
Преди известно време ползвах част от серията Vino Gold (крем Ден и нощ, Интензивен серум), но не се "сработиха" с кожата ми - кожата ми е смесена и се появи допълнително омазняване. Текстурите са леки, продуктите попиват много бързо, а ароматът е свеж и деликатен. За съжаление нямаше тестери и купих директно продуктите.
Сега бих избрала Resveratrol Premium или Pure Vitamins.

# 17
Определено бих избрала серията  Resveratrol Premium, защото следите от умора по кожата ми стават все по-видими и , но все по - често си мечтая за сияйната и гладка  кожата мисля, че ще ми се отрази страхотно!
Определено и моята кожа има същите нужди и аз бих използвала продуктите от тази серия  Peace

# 18
Моят избор е Aqua Intense, ще ми се отрази перфектно.

# 19
  • Варна
Почти всичките серии ми допадат, но като че ли най-вече Resveratrol Premium и точно нея бих избрала. По време на бременността, а и сега, покрай бебето, страдах от безсъние, което се отрази на кожата ми и ми се струва, че подобни продукти биха й помогнали да възвърне свежия си вид Peace.

# 20
  • На изток от Рая
Бих избрала Vino Gold  , описва нуждите на моята кожа и ще ми се отрази добре  newsm03

# 21
За мен - Vinolift. Антиейдж агентите и стягащото и изглаждащо действие ме спечелиха.

# 22
  • на кого му пука
Колебая се между Vinolift и Aqua Intense ,но като че ли по-голямо желание има да опитам първата серия.

# 23
  • София
За себе си бих избрала продуктите от серията Aqua Intense. Кожата ми е смесена, има нужда от хидратиране и стягане.

# 24
Бих избрала Clear skin, защото моята кожа е проблемна и мисля, че тази серия е точно за мен.

# 25

Аз бих избрала серия Vino Gold. С оглед на възрастта ми мисля че е най-подходяща.

Хубави Коледни празници Grinning

# 26
Здравейте,аз бих избрала тази серия : Серия Aqua Intense тъй като кожата ми е чувствителна и текстурите са леки и без аромат.
Весели празници!   bouquet

# 27
Бих избрала серията Vino Gold. Описаното звучи точно за моите нужди на кожата към момента.
Весели празници!

# 28
Избирам серията Resveratrol Premium, защото желая кожата ми да е свежа и гладка.
Весели коледни и новогодишни празници! santa2

# 29
Бих избрала Clear skin, защото моята кожа е проблемна и мисля, че тази серия е точно за мен.

И аз съм така от години и избирам също Clear skin.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт