Страсти- градините в София, кампания 2014/ 2015

• 42 142
  • 778
  •   1
Отговори
# 570
  • Малта
Ами пробвах и по ЛК и ми взе само 0,1 точка ?

# 571
Незаетите се ползват от общата опашка Wink

# 572
Дъщеря ми е приета ноември 2014 с предходен набор 2011. Беше ми обяснено, че за тези предстоящи класирания 2015 точките й ще бъдат възстановени, за да може да участва с набора си 2012. Сега от системата ми обясняват, че тези точки се възстановяват едва август 2015, когато и очевидно не ми вършат никаква работа. Защо е това противоречие? Промени ли има?

# 573
  • Малта
в градината където кандидатства моето дете са обявили 10 места за соц.критерии,а в момента има 6 желаещи.какво се случва с незаетите места по соц.критерии?

Само дето може да се явят още деца по Соц.критерии докато затворят кандидатстването ...

Аз пак питам кога спира възможността да се кандидатират нови деца за 2015/16 г.?

# 574
Аз не разбирам какво ви притеснява в настоящ/постоянен адрес? Постоянен е адреса върху личната карта, и ако е в София ще си получите 3-те точки.

# 575
Възможността спира ден преди съответното класиране, обикновено в 18.00 часа.

# 576
  • Малта
Дъщеря ми е приета ноември 2014 с предходен набор 2011. Беше ми обяснено, че за тези предстоящи класирания 2015 точките й ще бъдат възстановени, за да може да участва с набора си 2012. Сега от системата ми обясняват, че тези точки се възстановяват едва август 2015, когато и очевидно не ми вършат никаква работа. Защо е това противоречие? Промени ли има?

Определено нещо не е както трябва в с-мата ...
Сега видях, че и на нас би трябвало да ни дадат още 1 точка по К5. Детето посещава самостоятелна общинска детска ясла на територията на Столична община най-малко 6 месеца преди записване – 1 т.

Само дето ние ходим на СДЯ от Януари 2015 и чак Май месец ще станат 6 месеца (но все пак е преди записването) ама къде ни е тази точкааа ....? Ще ни я дадат ли въобще?

Дали да се обадя да попитам?

Някой звънял ли е днес в ИСОДЗ?

# 577
  • София
Ето я моята чуденка за постоянен-временен адрес, вкл. НЕВЕРОЯТНИЯТ отговор на Обратна връзка  Mr. Green Просто описанията и термините на системата са подвеждащи...

# 578
Само че, вашите няма да станат до 8.05. шест  месеца, така че не е редно да ви я дават.

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 16:34 от kattinna

# 579
  • Малта
Аз не разбирам какво ви притеснява в настоящ/постоянен адрес? Постоянен е адреса върху личната карта, и ако е в София ще си получите 3-те точки.

Ами в необходими документи пише:
В личната карта на поне единия от родителите трябва да е вписан постоянния адрес: район хххххх, ул.хххххх, попълнен в семейния профил в ИСОДЗ.

А много хора (като нас) по ЛК са с друк адрес в София, а живеят в района на ДГ, сега дали се разбира проблемът?

# 580

това не ни притеснява - проблема е, когато адреса на кандидатстване не съвпада с този на постоянния. В необходими документи ти изискват постоянен адрес - адреса на местоживеене на семейството. Тоест ако майката е с постоянен адрес Люлин, но семейството живее в Дружба и кандидатства с адрес Дружба - при класиране ти искат документ с постоянен адрес Дружба, какъвто съответно семейството няма.

# 581
  • София
Здравейте,
Искам да попитам следното - има ли значение кога е подписан трудовия договор (постоянен)? Трябва ли да е от преди 23.02 или може и след това?
Трябва да е с дата преди класирането. Доколкото помня, не се изисква срок при трудовия договор. Но при записване ще трябва да се представи и копие от трудовата книжка. Това изменение ще важи за новата кампания.

# 582
В "Необходими документи" не е отразено, че се иска копие от трудовата книжка. Защо не се иска оригинал за сверка. Така, който си е правил и досега фалшиви служебни бележки, пак ще успее да надхитри системата.

# 583
Ама и аз не разбирам нищо,уж новости,уж повече точки за адрес в София,а миналата година бяхме с 8.2,сега след новостите пак сме с 8.2 .Аз ли нещо греша,така ли трябва да е ????????

# 584
Ама и аз не разбирам нищо,уж новости,уж повече точки за адрес в София,а миналата година бяхме с 8.2,сега след новостите пак сме с 8.2 .Аз ли нещо греша,така ли трябва да е ????????

На нас още не са ни дали 1-та точка за посещаване поне 6 месеца на ясла. При нас се навършват в края на март. Може и при вас да е така.

Общи условия

Активация на акаунт