"Курт Сеит и Шура"- форум за Къванч Татлъту и другите актьори...Сезон 2 ТЕМА 2

• 71 184
  • 740
  •   1
Отговори
# 615

"Зимен сън"- най-добър филм...  bouquet
Церемонията свърши, не видях Къванч... Shocked

HugАми пише, че е дал наградата за мъжка роля...т.е. на Зерин...

# 616
церемонията била много зле...само възрастни хора, строг протокол, без шоу...най-хубавото били песните на Кенан и наградите на Зимен сън...Къванч отсъствал... сигурно е отказал в последната минута, защото беше анонсиран...или е гаф на организаторите....или е решил да къса с киноиндустрията... newsm78 и да се присъедини към бизнеса на Й§Б... като рекламно лице... newsm78
Хубава е Мелиса...

# 617
церемонията била много зле...само възрастни хора, строг протокол, без шоу...най-хубавото били песните на Кенан и наградите на Зимен сън...Къванч отсъствал... сигурно е отказал в последната минута, защото беше анонсиран...или е гаф на организаторите....или е решил да къса с киноиндустрията... newsm78 и да се присъедини към бизнеса на Й§Б... като рекламно лице... newsm78
Хубава е Мелиса...

Добър вечер  bouquet
Ако Къванч е решил в последния момент да не се появи , то за какво говорим тогава? Shocked
Продължавам да вярвам, че "съгласието му" да участва е  само блъф и пореден номер, но се питам на кого?! newsm78 Само веднъж по време на цялата вяла церемония се чу име Къванч, но Халит, от устата на Джем Йълмаз, който пък прекали с екранното си присъствие... Mr. Green
Категорично: Къванч Татлъту не се появи на тази церемония! Peace
Но пък фурор е предизвикала появата на Берен и Кенан  Peace

# 618
Ако Къванч е решил в последния момент да не се появи , то за какво говорим тогава? Shocked
Продължавам да вярвам, че "съгласието му" да участва е  само блъф и пореден номер,
Hug Има интрига...нещо го е отказало да връчи наградата...дали, защото не е титуляра ...и пак трябва да се изправи срещу Зерин...то, от нея няма отърване... Laughing
Или Халук не е искал да я получи от Къванч...обиден, или други причини...И  е измислил нещо за да отсъства...И Къванч се е ядосал...
Във всеки случай е гаф...Предварителните договорки са били с Къванч...за да се се афишира името му..
Все пак кой връчи наградата...

# 619

[/quote]
 Hug Беренчето си е във супер форма..Журналистът, вдясно с микрофонон .. гледа към Берен...хич не ми харесва погледа  и усмивката му...Мръснишки са...

# 620
Продължавам да вярвам, че "съгласието му" да участва е  само блъф и пореден номер,
Hug Има интрига...нещо го е отказало да връчи наградата...дали, защото не е титуляра ...и пак трябва да се изправи срещу Зерин...то, от нея няма отърване... Laughing
Или Халук не е искал да я получи от Къванч...обиден, или други причини...И  е измислил нещо за да отсъства...И Къванч се е ядосал...
Във всеки случай е гаф...Предварителните договорки са били с Къванч...за да се се афишира името му..
Все пак кой връчи наградата...

Днес се порових в турската преса и наистина има анонс, че и Къванч ще участва в церемонията снощи, а днес вече никой не пише за това...http://www.taraf04.net/haber-14820-siyad-gecesinde-dev-bulusma.html Ако има някакви съмнения то за мен те за свързани с този техен комик Джем Йълмаз, много хитра лисица ми се вижда...
Не знам кой връчи наградата на Зерин за Халук, но не беше наш патрон...
Ето и изпълнението на Кенан от снощи:

Не бих го разпознала никога, щото не мога и да го запомня този глас де ... Sick

# 621
Ако има някакви съмнения то за мен те за свързани с този техен комик Джем Йълмаз, много хитра лисица ми се вижда...
С тоя не се ли засякоха и в Париж...Къванч да не му взел некоя роля на красавец... Simple Smile и затова да му е сърдит...Има вид на интригант, обаче...

# 622
Ако има някакви съмнения то за мен те за свързани с този техен комик Джем Йълмаз, много хитра лисица ми се вижда...
С тоя не се ли засякоха и в Париж...Къванч да не му взел некоя роля на красавец... Simple Smile и затова да му е сърдит...Има вид на интригант, обаче...

Засякоха се, даже заедно стигнаха до там... Peace
Струва ми се, че въпросния Джем се заиграва с Къванч и много вероятно е точно това да поражда дискомфорт на КТ. Ако е така, напълно ми е ясно защо не го видяхме нашинкия снощи на турските Оскари. Sad Че е мръсник този Джем ми говори и факта, че преди години е имал връзка с Джансу Дере, точно когато активно снимаше сериали, а приятелката й забременяла от него! ooooh! #2gunfire
Миналата година се раздели и с нея- Яху май се казваше тя...
С две думи- много неприятен тип ми е Джем  #2gunfire...

# 623
И цялата церемония от снощи:

Дафне, ако видиш някъде Къванч, казваш! Лека от мен, до утре...  bouquet

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 624
Шарън Стоун на 57 години...

....Жените могат да имитират оргазъм, мъжете цяла връзка...
...Жените са гладни за изискано гурме, не за fast food...
....Опитът ми доказа, че наистина не можеш да загубиш, ако заложиш на истината...
...Ние, жените се превърнахме в онези мъже, закоито мечтаехме да се омъжим навремето...
...Ава Гарднер беше истинска жена, защото никога не се опита да изглежда като момиче...

# 625

Дафне, ако видиш някъде Къванч, казваш! Лека от мен, до утре...  bouquet

Hug Ами, няма го Киво...Той най-добре си знае, но не е прав...миналата година е бил от един наградените
на същия тоя фестивал,  не знам за коя роля...много развълнувано благодари по телевизора от СП...ако е имал нещо против фестивала,  да беше отказал наградата... сега излиза, че никой друг, освен него не е достоен да я получи...бърка, много бърка...Зимен сън заслужава поздравления от цялата гилдия на Турция...Самото му присъствие означава, че уважава успеха на другите...Няма извинения, не обичал публичните прояви,  бил скромен и прочее...просто, не може да преживее, че други ще бъдат в центъра на събитието...Ще изляза права, че се звездее...

# 626
Привет....  bouquet
Къванч получи същата награда миналата година за ролята си в "Сънят на пеперудата" и съвсем естествено беше тази година той да я връчи на Халук. Уви...Има нещо не съвсем "чистоплътно" Wink Laughing Mr. Green в това отношение... А пък у кого е топката, става ясно и без лупа...Но дали пък наистина е бил поканен- кой знае, но струва ми се че да! Още повече, че всеки знае, че Къванч не снима, а се шляе с Башак за да се усъвършенства професионално...Ах звезди, звезди, изгряващи ли, падащи ли, залязващи ли...не е все едно...Интервю на Нермин Безмен за КСШ за  Домашний канал по руската ТВ:

http://www.domashniy.ru/article/razvlecheniya/kino_i_serialy/ner … telezritelej.html

И отговорът й на последния въпрос:
Скрит текст:
У вас есть новые проекты?
-Весной прошлого года я закончила свою 16-ю книгу. Сейчас я работаю над 17-й книгой серии, где выводится новая сюжетная линия, касающаяся больше Александры, повествующая о ее жизни после событий, описанных и телеверсии. Вместе с сериалом история жизни моего деда вновь вошла в мою жизнь, завладела всеми моими помыслами. Я начала описывать судьбу Александры подробнее много лет назад, но потом моим вниманием завладели другие проекты. Сейчас же я вернулась к описанию ее жизни, так как ее судьба неотделима от судьбы Курта Сеита и истории всей моей семьи. Я чувствую, что мой проект не может быть завершен без этой книги, поэтому я просто обязана написать об этом. Полагаю, что в начале осени мои читатели узнают об Александре много новых фактов и подробностей.
Ще видим каква е истинската Шура или пък филмовата версия, айде нема нужда...

# 627
Ще видим каква е истинската Шура или пък филмовата версия, айде нема нужда...
оффффф, тая Нермин никак не е добре...а дано, клонящият към нулата рейтинг в Русия я откаже от новия роман...и руснаците като средиземноморието се оказаха тъпи, прости и неразбиращи великата история на дедо й...

# 628
А пък у кого е топката, става ясно и без лупа...Но дали пък наистина е бил поканен- кой знае, но струва ми се че да! Още повече, че всеки знае, че Къванч не снима, а се шляе с Башак за да се усъвършенства професионално...Ах звезди, звезди, изгряващи ли, падащи ли, залязващи ли...не е все едно...Интервю на Нермин Безмен за КСШ за  Домашний канал по руската ТВ: [/b]

Hug отказа се  от театралната школа и  уроците по английски...това означава, че не иска да се развива...може и изобщо да се откаже от актьорството...да си гледа бизнеса,  манекенството, рекламите..Жените и казармата ме направиха това, което съм...казва Ален Делон....Нашият патрон се отписа от казармата и до него е жена със съмнителна репутация...  Факт е, че тя се подмладява и изглежда доволна, той се състарява...направо го изцежда....

# 629

Hug отказа се  от театралната школа и  уроците по английски...това означава, че не иска да се развива...може и изобщо да се откаже от актьорството...да си гледа бизнеса,  манекенството, рекламите..Жените и казармата ме направиха това, което съм...казва Ален Делон....Нашият патрон се отписа от казармата и до него е жена със съмнителна репутация...  Факт е, че тя се подмладява и изглежда доволна, той се състарява...направо го изцежда....

За театралната школа се говори от поне 4 години, от времето след ЗП, когато беше с богаташката щерка... Peace
Ама май сегашното севгили нема да му даде да мръдне извън турско. #Crazy Абе да вземе да се захваща с моден бизнес като половинката и да развият цяла империя...То пък чунким, ако не е актьор некой ще го снима в реклама Mr. Green...Заради тази мома и старите му приятели се загубиха, от месеци не се е появявал с Касабалъ, да не говорим за майка му и брат му Джем... Sick 

Общи условия

Активация на акаунт