Ами пише, че е дал наградата за мъжка роля...т.е. на Зерин...
и да се присъедини към бизнеса на Й§Б... като рекламно лице... 
и да се присъедини към бизнеса на Й§Б... като рекламно лице... 

Само веднъж по време на цялата вяла церемония се чу име Къванч, но Халит, от устата на Джем Йълмаз, който пък прекали с екранното си присъствие...
Има интрига...нещо го е отказало да връчи наградата...дали, защото не е титуляра ...и пак трябва да се изправи срещу Зерин...то, от нея няма отърване...
Беренчето си е във супер форма..Журналистът, вдясно с микрофонон .. гледа към Берен...хич не ми харесва погледа и усмивката му...Мръснишки са...
Има интрига...нещо го е отказало да връчи наградата...дали, защото не е титуляра ...и пак трябва да се изправи срещу Зерин...то, от нея няма отърване...
и затова да му е сърдит...Има вид на интригант, обаче...
и затова да му е сърдит...Има вид на интригант, обаче...
Че е мръсник този Джем ми говори и факта, че преди години е имал връзка с Джансу Дере, точно когато активно снимаше сериали, а приятелката й забременяла от него!

...
Ами, няма го Киво...Той най-добре си знае, но не е прав...миналата година е бил от един наградените
отказа се от театралната школа и уроците по английски...това означава, че не иска да се развива...може и изобщо да се откаже от актьорството...да си гледа бизнеса, манекенството, рекламите..Жените и казармата ме направиха това, което съм...казва Ален Делон....Нашият патрон се отписа от казармата и до него е жена със съмнителна репутация... Факт е, че тя се подмладява и изглежда доволна, той се състарява...направо го изцежда....
отказа се от театралната школа и уроците по английски...това означава, че не иска да се развива...може и изобщо да се откаже от актьорството...да си гледа бизнеса, манекенството, рекламите..Жените и казармата ме направиха това, което съм...казва Ален Делон....Нашият патрон се отписа от казармата и до него е жена със съмнителна репутация... Факт е, че тя се подмладява и изглежда доволна, той се състарява...направо го изцежда....
Абе да вземе да се захваща с моден бизнес като половинката и да развият цяла империя...То пък чунким, ако не е актьор некой ще го снима в реклама
Препоръчани теми