"Курт Сеит и Шура"- форум за Къванч Татлъту и другите актьори...Сезон 2 ТЕМА 2

• 71 169
  • 740
  •   1
Отговори
# 660

Много ми хареса този коментар...принц - налице, бял кон - налице, принцеса - йок... Laughing

# 661

Hug Не така Шани, давай по-ведро Simple Smile...1. Къванч не е влюбен в Башака, Laughing трябва да й си луд фен за да мислиш това 2. само с какъв хъс Башак  ни внушава колко е любима на Къванч, що така  newsm78..ако наистина е любимата жена , тя просто е такава, и няма  нужда да го показва и доказва ...Затова любимите  на известните хора  са винаги в сянка....3. не се е чуло да е получила скъп подарък от Къванч...щеше да го пусне в инстаграма , без съмнение...пусна рибата за 20 лири, какво да кажем ако имаше подарък бижу за 20000 лири...4. не я е качил на мотора и не я води в любимия си ресторант Laughing Не се смей, това е много важно обстоятелство...
Башак е само компаньонка, вервайте ми...И Къванч  има причини да е с нея...За  турците тя е аморална и вулгарна жена, както и за мен между впрочем... с кой да я срещне Къванч, къде да я заведе, като никой не я приема....И затова са само по ресторанти и с манекени...Сигурна съм, че ще я отсвири, когато паднат причините да е с нея...

Ще се хвана за "компаньонката" за да не ми потънат съвсем гемиите... Wink
А защо Къванч загърби всички и всичко и продължава да е с нея?  Crossing Arms А и самата тя видимо се промени, нали така? Всичко върви според нейните планове според мен! ooooh!  Превръща го в кръгла нула, той става все по-зависим от нея, а не обратното... Притесненията ми са съвсем сериозни... Whistling

# 662
Ще се хвана за "компаньонката" за да не ми потънат съвсем гемиите... Wink
А защо Къванч загърби всички и всичко и продължава да е с нея?  Crossing Arms А и самата тя видимо се промени, нали така? Всичко върви според нейните планове според мен! ooooh!  Превръща го в кръгла нула, той става все по-зависим от нея, а не обратното... Притесненията ми са съвсем сериозни... Whistling

Не са прости нещата...не му дадоха да изживее връзката си с франсето...и ги разделиха....и тя публично му отмъсти като го нарече сланохарактерен и алчен...не се преживява лесно, Къванч за мен е разбит...Провалът на КиШ го довърши...Връзката с Башак е реванша на Къванч...просто съм абсолютно сигурна...Защо точно Башак...с нея  страничните  ефекти са минимални, не става да се заиграе с някое свестно момиче...
Башак е доволна, щото ей така от небето й дойде известността, която тя материализира...това малко ли е...Видяхме обаче, какво се случва, когато не знаят, че ги снимат....Това ме кара да мисля, че всичко е театър за Къванч...
Красота....

# 663

Както казах- тя не ме интересува! Mr. Green И ако наистина е разбит след КСШ, то това ли е най-подходящия и правилен начин за протест към семейството и приятелите му, които са на все по-голямо разстояние от него в последно време. Пък и коя е Флоранс? Naughty Манекенка, френско- виетнамски произход... с това се изчерпва визитката й. Wink 
Лошото за мен е, че на никоя до сега не позволи да е толкова съизмерима с него, а на Башак да! И ние не знаем точно защо, ами гадаем и си вярваме на версиите, ама виждаме колко ниско й се кланя... Че е форма на протест- ок приемам! Ама мистериите около Башак за мен си остават... Sad

# 664

Не са прости нещата...не му дадоха да изживее връзката си с франсето...и ги разделиха....и тя публично му отмъсти като го нарече слабохарактерен и алчен...не се преживява лесно, Къванч за мен е разбит...Провалът на КиШ го довърши...Връзката с Башак е реванша на Къванч...просто съм абсолютно сигурна...Защо точно Башак...с нея  страничните  ефекти са минимални, не става да се заиграе с някое свестно момиче...

Башак е противоположност на Азра, която макар и менекенка, 'мис' и т.н все пак е от съвсем традиционно семейство, което държи на ценностите, на брака, която можеше да осигури тиха и спокойна семейна среда и на Къванч. за творческите личности е важно да имат уют и стабилност в семейството.
Башак е ексцентрична, фриволна и по моему комплексирана личност, която не само че не може да му даде стабилност, ами и срива това, което досега той е изградил. Вместо лъчезарният секс - символ, какъвто беше преди Къванч, сега тя е в състояние  да го превърне в посмешище и второразряден актьор.

Къванч е на път да се превърне в съвсем деструктивна личност, ако продължава по този начин.

дано да не е толкова глупав и да се осъзнае...

# 665
Не са прости нещата...не му дадоха да изживее връзката си с франсето...и ги разделиха....и тя публично му отмъсти като го нарече слабохарактерен и алчен...не се преживява лесно, Къванч за мен е разбит...

Кой, защо и как няма да даде на пълнолетен мъж да изживее някаква връзка?! Аз разбирам, че на това франсе най-малко паметник трябва да му издигнем, според теб, ама да ти кажа, ако човек иска да бъде с някого и е влюбен, нищо не би го спряло. Примери бол. Къванч сигурно вече не го и помни това франсе, някаква мимолетна свалка, обаче Дафне цяло романтично дизи сътвори за невъзможната им любов  Wink
Някакви теории на конспирацията се вихрят за клетата дизайнерка Башак и Къванч. Очевидно нещо ги свързва, щом са заедно, що да не е любов? Тя любовта е и сляпа, и глуха, и с умствени отклонения понякога  Wink

# 666

Башак е противоположност на Азра, която макар и менекенка, 'мис' и т.н все пак е от съвсем традиционно семейство, което държи на ценностите, на брака, която можеше да осигури тиха и спокойна семейна среда и на Къванч. за творческите личности е важно да имат уют и стабилност в семейството.
Башак е ексцентрична, фриволна и по моему комплексирана личност, която не само че не може да му даде стабилност, ами и срива това, което досега той е изградил. Вместо лъчезарният секс - символ, какъвто беше преди Къванч, сега тя е в състояние  да го превърне в посмешище и второразряден актьор.

Къванч е на път да се превърне в съвсем деструктивна личност, ако продължава по този начин.

дано да не е толкова глупав и да се осъзнае...
[/quote]
  bouquet Да, Башак определено  е в конкуренция с останалите жени в живота на Къванч..Избива комплекси ... по-стара, по- грозна, абсолютно неизвестна,  с минало...и затова с такъв хъс афишира присъствие до Къванч...и се прави на интересна...
Къванч е сринат от неуспехите в личен и професионален план...Раздялата с франсето, оттеглянето на някои рекламодатели, спирането на КиШ ...досега винаги е бил винаги на върха...звездата, принцът на Турция...Не е подготвен и кален за трудностите, защото успехът идва много лесно при него...само заради външността му...И това го прави бездеен, апатичен, безразличен...идеална плячка за амбициозна жена като Башак...

# 667

Кой, защо и как няма да даде на пълнолетен мъж да изживее някаква връзка?! Аз разбирам, че на това франсе най-малко паметник трябва да му издигнем, според теб, ама да ти кажа, ако човек иска да бъде с някого и е влюбен, нищо не би го спряло. Примери бол. Къванч сигурно вече не го и помни това франсе, някаква мимолетна свалка, обаче Дафне цяло романтично дизи сътвори за невъзможната им любов  Wink
Някакви теории на конспирацията се вихрят за клетата дизайнерка Башак и Къванч. Очевидно нещо ги свързва, щом са заедно, що да не е любов? Тя любовта е и сляпа, и глуха, и с умствени отклонения понякога  Wink

Къванч показва всичко друго, но не и поведение на зрял мъж.

По-скоро е инфантилен, нацупен на целия свят като малко дете.

Няма тежест, няма мъжкарско държание. Има смешни опити за бунт, евтини демонстрации.

Отдалечава се от родителите си, които явно не одобряват нелепия му избор на сърдечна приятелка.

Не съм съгласна, че това между Къванч и Башак е любов. Да не говорим, че  именно Къванч ни е изиграл класически ролята на влюбен, пламтящ и емоционален млад мъж. Мислите ли че го е играл, пресъздал, влагайки само и единствено режисьорско виждане, без да внесе в образа собственото си усещане за любов и страст ?
Далеч съм от мисълта, че трябва да е демонстративен в личния си живот, но ако към Башак изпитваше романтични чувства, това щеше да си проличи поне под формата на нежност.

Wink Mr. Green

# 668
Ей Ви любимката Башак...със знакът на победата... признаваме те за момента Башак... Laughing И чакаме по-добри времена...

Последна редакция: ср, 18 мар 2015, 18:17 от dafnе@

# 669
Не съм съгласна, че това между Къванч и Башак е любов. Да не говорим, че  именно Къванч ни е изиграл класически ролята на влюбен, пламтящ и емоционален млад мъж. Мислите ли че го е играл, пресъздал, влагайки само и единствено режисьорско виждане, без да внесе в образа собственото си усещане за любов и страст ?
 Wink Mr. Green
  bouquet И любовта на Къванч към Башак същата като тази на Курт към Шура....ама нека си верват, нека си пишат...

# 670

Далеч съм от мисълта, че трябва да е демонстративен в личния си живот, но ако към Башак изпитваше романтични чувства, това щеше да си проличи поне под формата на нежност.

Идея си нямам какво е, просто предположих.
Мисля, че те най-добре си знаят какво точно ги свързва, всичко останало са просто догадки.
Иначе си гледам турско-френското романтично дизи, което Дафне твори всеки ден със завиден ентусиазъм  Wink

# 671

той има много сериозен психологически проблем и вместо да го реши с позитивизъм се е отдал на тотална деструкция - и физически и поведенчески. нито визията му съответства на статуса му, нито постъпките му.
дистанциран от семейството си, в обкръжението на Башак и нейни приятелки - просто се убива бавно, но сигурно .

Hug Да, и точно затова купи кон и котка...те са средство срещу депресия...конете имат огледално настроение на човешкото...ако си депресиран, любимият кон усеща това...и за да не го травмираш, трябва да си винаги любвеобилен към него...и самата езда предизвиква отделянето на хормони, които подобряват настроението...с котките е същото...отнемат негативна енергия...

# 672
Привет, момичета Hug...Радвам се да Ви видя...  bouquet
Лор Hug, вчера те прочетох и не те поздравих, извини ме  bouquet...Ама сега да те питам- знам, че си лекар, ама и психологията ли беше една от специалностите ти? Забравила съм...Питам, защото си поставила диагноза на Къванч сякаш ти е пациент Wink, или може би такива случай са ти добре познати от практиката... Thinking
Дафне Hug, някога и аз яздех- от инатливо магаре до кротко и Обично жребче Grinning, та се сещам колко лечебно действа ездата, и как се откъсваш от света на материалното и изпитваш удоволствие от допира с животното и природата...
Ето на каква находка за Шура е попаднала и Динара Ямалеева:  bouquet

http://vk.com/kurtseyt_official?w=wall-59313557_108280

# 673
Ето на каква находка за Шура е попаднала и Динара Ямалеева:  bouquet [/b]

http://vk.com/kurtseyt_official?w=wall-59313557_108280

Hug Мале, рускините ще стигнат и до наследниците на Шура...Гробищното място си има собственици...Не разбрах много, но нещо подиграват Нермин...Пак някоя опашата лъжа сигурно...

# 674

Hug Мале, рускините ще стигнат и до наследниците на Шура...Гробищното място си има собственици...Не разбрах много, но нещо подиграват Нермин...Пак някоя опашата лъжа сигурно...

Отдавна съм заложила на тая карта Hug- рускините ще прокопаят тунел през Атлантика, но ще изровят много истини за Шура и дедото Сеит. Космополити са!
Пишат за ирисите (перуниките) където Нермин ги била поставила на гроба на Шура преди 20 години! 
Да ама Сеит не е бил синеок като ирисите, нали така? Е как тогава щели да харесат на Шура?!  Wink

Скрит текст:
smile3533

Общи условия

Активация на акаунт