Не така Шани, давай по-ведро
...1. Къванч не е влюбен в Башака,
..ако наистина е любимата жена , тя просто е такава, и няма нужда да го показва и доказва ...Затова любимите на известните хора са винаги в сянка....3. не се е чуло да е получила скъп подарък от Къванч...щеше да го пусне в инстаграма , без съмнение...пусна рибата за 20 лири, какво да кажем ако имаше подарък бижу за 20000 лири...4. не я е качил на мотора и не я води в любимия си ресторант 
А и самата тя видимо се промени, нали така? Всичко върви според нейните планове според мен!
Превръща го в кръгла нула, той става все по-зависим от нея, а не обратното... Притесненията ми са съвсем сериозни...

А и самата тя видимо се промени, нали така? Всичко върви според нейните планове според мен!
Превръща го в кръгла нула, той става все по-зависим от нея, а не обратното... Притесненията ми са съвсем сериозни...
Манекенка, френско- виетнамски произход... с това се изчерпва визитката й.

Да, Башак определено е в конкуренция с останалите жени в живота на Къванч..Избива комплекси ... по-стара, по- грозна, абсолютно неизвестна, с минало...и затова с такъв хъс афишира присъствие до Къванч...и се прави на интересна...
И любовта на Къванч към Башак същата като тази на Курт към Шура....ама нека си верват, нека си пишат...
Да, и точно затова купи кон и котка...те са средство срещу депресия...конете имат огледално настроение на човешкото...ако си депресиран, любимият кон усеща това...и за да не го травмираш, трябва да си винаги любвеобилен към него...и самата езда предизвиква отделянето на хормони, които подобряват настроението...с котките е същото...отнемат негативна енергия...
...Радвам се да Ви видя... 
, вчера те прочетох и не те поздравих, извини ме
...Ама сега да те питам- знам, че си лекар, ама и психологията ли беше една от специалностите ти? Забравила съм...Питам, защото си поставила диагноза на Къванч сякаш ти е пациент
, или може би такива случай са ти добре познати от практиката... 
, някога и аз яздех- от инатливо магаре до кротко и Обично жребче
, та се сещам колко лечебно действа ездата, и как се откъсваш от света на материалното и изпитваш удоволствие от допира с животното и природата...
[/b]
Мале, рускините ще стигнат и до наследниците на Шура...Гробищното място си има собственици...Не разбрах много, но нещо подиграват Нермин...Пак някоя опашата лъжа сигурно...
Мале, рускините ще стигнат и до наследниците на Шура...Гробищното място си има собственици...Не разбрах много, но нещо подиграват Нермин...Пак някоя опашата лъжа сигурно...
- рускините ще прокопаят тунел през Атлантика, но ще изровят много истини за Шура и дедото Сеит. Космополити са!

Препоръчани теми