"Курт Сеит и Шура"- форум за Къванч Татлъту и другите актьори...Сезон 2 ТЕМА 2

• 71 163
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Hug Maлко се съмнявам...коя жена е направил щастлива Къванч...Той е Бехлюл в живота...
ако башак обича като бихтер, драмата й е ще е голяма...спомняш си, след едно скарване, я дадоха много разстроена и се писа, че минала пеша12 клм между два квартала на Истанбул, в тъмницата, около нея кучета помияри...Ако замине за Америка без Башак това е начина  да се отърве.безболезнено..Сега се забавлява...

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 22:04 от dafnе_1

# 76
Hug Maлко се съмнявам...коя жена е направил щастлива Къванч...Той е Бехлюл в живота...
ако башак обича като бихтер, драмата й е ще е голяма...спомняш си, след едно скарване, я дадоха много разстроена и се писа, че минала пеша12 клм между два квартала на Истанбул, в тъмницата, около нея кучета помияри...Ако замине за Америка без Башак това е начина  да се отърве.безболезнено..Сега се забавлява...

Забавляват се като деца, истински... Peace
Не знаем, обаче, как обича Башачка, вероятно много дава в тази връзка. Laughing
За разлика от преди 2 години, когато водеше за ръчичка Азра и беше все намусен, сега сякаш се чувства отлично Къванч. Laughing Поне така ми изглежда! И дано, че всичко е до време...пък и да отдъхне след филмовия маратон в последните години... Peace
Тук сякаш се готвят за "голямото нощно къпане"...
Laughing

# 77
Тук сякаш се готвят за "голямото нощно къпане"...[/b] Laughing

Хипарска сбирка...

# 78
Здравейте дами!
Късно е за кафе, черпя Ви лек обяд...Трябва да отслабна 3 кгр, остават ми още 5 след тия тежки празници и трапези... Laughing Всичко, което се пуска за Къванч е постановка, т.е.премислено, украсено, режисирано...Истината е в любителското клипче на партито...Така и не излезе обща снимка с Башак...И се видя как я подминава като гара...И колко беше вкисната Башак! Аз и ти намирахме Къванч за намусен с Азра, ама разните му фенки го намираха за щастлив...Нали така...Видя се какво стана... Видът на Къванч е демонстрация...Просто много неестествено е филмът ти да завърши с провал и да ти е толкова весело...Освен да е хепи, че свърши тая мъка с КиШ... newsm78
А бе Шани,  Hugспомняш ли къде Къванч кара Нова Година 2012/2013...и 2013/2014...За сравнение....Mного секси снимка на Къванч...

Руската тема е идентифицирала компанията на Къванч....Браво!
Жената в гръб - дизайнер и фотограф, мъжът й - фотограф, другата жена - също фотограф..

Все приятели на Башак...Остана неприета в средите на Къванч и  го вкарва  в нейните среди...Отгога съм записала, че го връща към манекенската му същност...Играчка, аксесоар, позьор, може и да му харесва...И на тая струна да свири Башак... гъделичка суетата му...

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 13:52 от dafnе_1

# 79

А бе Шани,  Hugспомняш ли къде Къванч кара Нова Година 2012/2013...и 2013/2014...За сравнение....Mного секси снимка на Къванч...

Руската тема е идентифицирала компанията на Къванч....Браво!
Жената в гръб - дизайнер и фотограф, мъжът й - фотограф, другата жена - също фотограф..

Все приятели на Башак...Остана неприета в средите на Къванч и  го вкарва  в нейните среди...Отгога съм записала, че го връща към манекенската му същност...Играчка, аксесоар, позьор, може и да му харесва...И на тая струна да свири Башак... гъделичка суетата му...

Привет! Hug
 Дафне Hug, ама как да не помня къде се подвизавал:
- 2012 година посрещнаха с Азра във Виена;
- посрещна 2013 със семейството си, бил забравил колко било хубаво да си си у дома;
- 2014 я посрещна с Башак в Чешме... в нейната вила! Whistling
На мен тази компания на Башак и сие изобщо не ми се нрави, ама кой ли пита!?  Sad
Тая Башак ще се окаже по- обсебваща и от Азра! Жалко за него!  Mr. Green
Изчезнаха от снимките на Къванч мама, татко, братя, сестри...става нещо! Shocked
Изобщо не ми харесва на тази снимка...

# 80
 Hug Hug HugО, Шани, вярно....благодаря ти...Имаше снимки с Азра на летището, хванати за ръка...Били във Виена за 1 нощ. И тогава писах, че са прескочили до Виена само за да ги снимат на летището...Което си излезе вярно...
От втората Нова Година не си спомням снимки....Тогава беше с франсето, може и с нея да е карал НГ...Уж  в къщи било хубаво....
За третата НГ си спомням  снимка по улиците на Чешме, гледаше страшно под суитчера,  и дописка някаква...
Не го намирам за весел тая НГ...Винаги се крие зад тъмните очила....Само в компанията на кучето се оживява... Човекът използва  присъствието на фотографи за да си направи зимната фотосесия....
Не  харесваме компанията на Къванч, щото  искаме да сме на мястото на Башак...И ние като руската тема...А гроздето е високо, затова е кисело...И не сме първи красавици като нея...Някои даже сме и кукувици...И не сме различни … не се натискаме с жени по забавите...И само колко мразим Башак без да я познаваме... Други я заобичаха,  също без да я познават..Заради едните снимки на Синеочко.... Да  я мразим, но да стискаме зъби и  да не плюваме... Само че Башака се кефи на плювките, затова пуска снимките, ама кой да се усети....  фенките  наостриха моливите... И омразата се удави в дитирамби...

Любовното гнезденце на нашите гълъбчета...Lux класа...Вила Барбароса, частен плаж, гледка към планина, море и остров, 300 евро на ден...Специална оферта за меден месец...Откритие на рускините...Браво!!!!
В  суматохата около фотосесията не гласувахме в анкетата на MTV…за най-хубав мъж на годината...Гришата десети….На целия ПР нашият човек  вън от класацията...В Турция не гледат MTV...На патерици един глас за Гришата...Kрасавец е Къванч, ама Гришата  ми е сънародник...

# 81

Не  харесваме компанията на Къванч, щото  искаме да сме на мястото на Башак...И ние като руската тема...А гроздето е високо, затова е кисело...И не сме първи красавици като нея...Някои даже сме и кукувици...И не сме различни … не се натискаме с жени по забавите...И само колко мразим Башак без да я познаваме... Други я заобичаха,  също без да я познават..Заради едните снимки на Синеочко.... Да  я мразим, но да стискаме зъби и  да не плюваме... Само че Башака се кефи на плювките, затова пуска снимките, ама кой да се усети....  фенките  наостриха моливите... И омразата се удави в дитирамби...

Не знам за какво точно иде реч newsm78, ама нито съм влюбена в него, нито пък искам мястото на Башак! #2gunfire Нито ще преплувам морета и океани ooooh! ooooh! ooooh!
Това е най- нелепото, което мога да си помисля дори!  Peace  Нямам и скрити желания, а вече и никакви мераци да го видя на живо Peace... Интересът ми към него постепенно спада и затова може би го и критикувам повече в последно време. А и връзката му с една нищо не значеща дизайнерка, ми стои като лично отстъпление от ценностите му, възпитавани уж в цялото им общество.  
Башак не ми е интересна, но в момента е в орбитата му и няма как да не е на фокус в коментарите... Sad

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 23:30 от shaane

# 82

Не знам за какво точно иде реч newsm78, ама нито съм влюбена в него, нито пък искам мястото на Башак! #2gunfire
Това е най- нелепото, което мога да си помисля дори!  Peace  Нямам и скрити желания, а вече и никакви мераци да го видя на живо Peace... Интересът ми към него постепенно спада и затова може би го и критикувам повече в последно време. А и връзката му с една нищо не значеща дизайнерка, ми стои като лично отстъпление от ценностите му, възпитавани уж в цялото им общество.  
Башак не ми е интересна, но в момента е в орбитата му и няма как да не е на фокус в коментарите... Sad

Hug На фона на крайна фенщина, най-нормални постове на нехаресване, на съждение, на критика към филм с любимеца или публична личност, свързана с любимеца се приемат на нож...като омраза...Но всъщност това е хейтърството.... раздразнение и нетърпимост към чуждо мнение, което заради фенщината се трансформира в омраза към потребителите с различно мнение... Това е феномен...Нали затова се заключи миналата тема...

# 83
Честито Богоявление, дами!  HugИ честито на именниците! 53 хиляди Йордановци и 40 хиляди Йорданки има в България! Едно от най/разпространените имена...Като им идадт по 5-6 гости, празнуващите стават половин милион...
Къванч в Холандия!

Народът се вълнува дали и Башака е с него...Споко, там е...Утре, другиден ще изскочи някое фото с небето над Холандия... Laughing В турската преса вече я наричат бъдещата му жена... още е рано за честито....Тая година не е добра за Скорпионите... Laughing

# 84

Hug На фона на крайна фенщина, най-нормални постове на нехаресване, на съждение, на критика към филм с любимеца или публична личност, свързана с любимеца се приемат на нож...като омраза...Но всъщност това е хейтърството.... раздразнение и нетърпимост към чуждо мнение, което заради фенщината се трансформира в омраза към потребителите с различно мнение... Това е феномен...Нали затова се заключи миналата тема...

Богоявление е днес, честит празник на всички празнуващи!  bouquet
 Да са здрави и доволни от живота...  bouquet
Дафне Hug, с теб имаме богат и дълъг опит с фенщината! Grinning Особено с хейтърската фенщина... и клакьорството!  Peace И това ме кара да бъда все по- трезва в преценката си и за актьора,
и за събитията около него за момента! Не се поддавам вече на емоциите от времето на ЗП! Никой друг проект не ме провокирал да пиша с такова голямо желание и пламенност...
Но всичко е към края си! Поне разбрах, че "приятелите" ми вече не комуникират с мен, но истинските такива са до мен и с мен! Защото и те пишеха с трезв ум, без доминиращи емоции, без идолопоклонничество...и напуснаха форума! С тях съм на 100%!  Peace

В турската преса вече я наричат бъдещата му жена... още е рано за честито....Тая година не е добра за Скорпионите... Laughing

Случи ли се това, и аз напускам бг- мама...за радост на ръкопляскащите и изпадащи в екстаз Къванчови фенки...които се заклеха, че няма да четат в тази тема, за да не ни правят толкова важни,
но пък информират "ръководството"  Peace

Къванч на холандската сватба е демоде ooooh!

# 85

A бе само на мен ли ми се струва, че на някои снимки Къванч изглежда много обикновено, на други,  наистина е разкошен мъж...Промениха му се вкусовете определено...По-рано каза в интервю, че предпочита черно, сиво...Сега го гледаме в розови панталони....с лилава риза...Такива ризи продават по пазарите...И с тая лимба ми прилича на селски ерген на събор...И никак не ми младее...Изглежда 35-годишен...Позагуби  блясъка си...Дали  не е работа на Башак...Ако се барне както си трябва, тя е загинала...Стара и грозна...Прави са дружките, че редактира снимките си...Ето снимка преди връзката с Къванч, когато не се е налагало да изглежда по-млада и по-свежа...38 - 40 години от раз й даваш...

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 20:03 от dafnе_1

# 86
В турската преса вече я наричат бъдещата му жена... още е рано за честито....Тая година не е добра за Скорпионите... Laughing

Случи ли се това, и аз напускам бг- мама...
Hug Споко, няма да има сватба...Има нещо скрито в историята... защо любящият син се дръпна от семейството си.... тия връзки са много силни и над всичко в Турция...newsm78...случва се, ако  си  жестоко обиден и наранен...Неприемането на Башака да е причината?  Кой родител ще благослови тая връзка...Къванч трябва да е луд ако си е мислел нещо подобно....и не го вярвам...
Иска да покаже и докаже нещо на някой...абсолютно съм убедена в това...
Като гледам сватбарите, сватбата е на турци...ама защо не се снима с младоженците... Joy
Франсето закла башак...снимала се е с жив тигър... Laughing

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 21:27 от dafnе_1

# 87
Момичета, има ли вече преведени 20 и 21ви епизод и ако - да, то в Аси ли са? Виждам, че има някакъв проблем там, но поне да знам дали ще бъдат качени след отстраняването му? Благодаря

Привет и ЧНГ  bouquet! Остава за превод само 21 епизод. Всичко преведено до момента е тук:

http://vbox7.com/user:mimence?p=allvideos

Това е преведения 20 епизод: http://vbox7.com/play:743aac888b

Благодарности за преводачките  bouquet...
Приятно гледане! Надявам се да споделиш мнение и в темата... Peace

Благодаря Ви!

# 88
Приятно гледане! Надявам се да споделиш мнение и в темата... Peace[/b]
Благодаря Ви!
[/quote]
Приятно гледане!
Много сладка снимка и коментар!

# 89
Hug Споко, няма да има сватба...Има нещо скрито в историята... защо любящият син се дръпна от семейството си.... тия връзки са много силни и над всичко в Турция...newsm78...случва се, ако  си  жестоко обиден и наранен...Неприемането на Башака да е причината?  Кой родител ще благослови тая връзка...Къванч трябва да е луд ако си е мислел нещо подобно....и не го вярвам...
Иска да покаже и докаже нещо на някой...абсолютно съм убедена в това...

Тази тема заслужава сериозен размисъл и дебат- кога, как и защо се стигна до това положение? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт