"Курт Сеит и Шура"- форум за Къванч Татлъту и другите актьори...Сезон 2 ТЕМА 2

• 71 201
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Hug Е, снимката е красноречива...кой е аристократа и кой плебса...Киво дали разбра, че го играе руски дворянин и офицер... newsm78

# 91
Честито на всички Ивановци и Иванки! Със здраве да си носят името...Днес вече празнуват милион и половина българи!
Честито Рождество Христово на колежките от руския форум!...  bouquet

Интересна снимка! Башак иска да каже нещо със стрелката...Според мен жената е някоя сестра или братовчедка...Във всеки случаи сватбата е по нейна линия....Иначе, нямаше целият род да се снима с Къванч ...по-голяма забележителност от булката...И само  Башак може с такъв хъс да снима и  да качва снимките във фейса вместо да яде и пие като на сватба...Не ми се вярва Къванч  сам да си качва снимките...Вече тия снимки не ни задоволяват...искаме си снимка от спалнята на Къванч...Така и така нищо не остава скрито , та го кара докрай... Laughing Очаквам до ден два и тя да блесне с цялата си прелест...
Опссс, младоженците...

Младоженецът бил боксьор...Категория Муха... Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 15:03 от dafnе_1

# 92
Честит Иванов ден- от кал да си, ама Иван да си!!!  bouquet
Честито Рождество Христово и на подружките... Hug

Чудя се наш юнак от чия страна е гост- от страната на "мухата" или от страната на момата... Laughing
Много махленска тая сватба ooooh!... и Къванч праща послания с нея...да се готвим и за неговата галиба... Laughing

# 93
Честит Иванов ден- от кал да си, ама Иван да си!!!  bouquet
Честито Рождество Христово и на подружките... Hug

Чудя се наш юнак от чия страна е гост- от страната на "мухата" или от страната на момата... Laughing
Много махленска тая сватба ooooh!... и Къванч праща послания с нея...да се готвим и за неговата галиба... Laughing

Hug Най-напред браво на рускините за находката....  bouquet  bouquet  bouquet... младоженците са трепач...сега разбирам защо Къванч е с лилава риза...требе да се впише в пейзажа...И Башака е само фотограф на сватбата...
Много секси снимка на Фахрието ...

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 22:14 от dafnе_1

# 94
Добро утро и приятен ден!
#Jesuischarlie

# 95
Привет!  Hug
Вечна им памет на загиналите в атентата в Париж вчера Praynig
Очите ми не могат да повярват на показаното в тази снимка! ooooh! ooooh! ooooh!
 Вижте жеста на онзи другия до Къванч!!! Shocked Shocked Shocked
Много грозна гледка...
#2gunfire

# 96
Привет!  Hug
Вечна им памет на загиналите в атентата в Париж вчера Praynig
Очите ми не могат да повярват на показаното в тази снимка! ooooh! ooooh! ooooh!
 Вижте жеста на онзи другия до Къванч!!! Shocked Shocked Shocked
Много грозна гледка...
#2gunfire

Hug Mного прекалиха със снимките на Къванч...излита, каца, на плажа, с кучето, на сватба, на ревю, на парти, с Башак, без Башак...Затова преди писах, че искаме вече нещо по-нестандартно... Laughing С това навиране в очите на публиката нещо  се губи от ореола на звезда,  няма загадка, която да провокира любопитството на публиката...Ставаш обикновен човек......Спомням си писаха, че бразилска футболна звезда, фен на инстаграма била наказана задето публикувала снимки от почивката си...Прекалената публичност има отрицателен ефект...просто не винаги си във форма...и занаята ти е такъв, че влизаш в кожата на други хора...Кой ще ти повярва утре на героя...

Айде една добра новина за БГ сериал...
http://life.dir.bg/news/-18205956

# 97

Интересен коментар под тая снимка....Башак  облякла същата рокля като Джемрето от К/Г, на Джемрето роклята стояла добре, на Башак подчертавала недостатъците й...Стърчат й костите... Определено Башак с тая снимка може да разплаче някое дете... Laughing В последно време все в далечен план се снима или с цайси....
Къванч, януари 2013...Коментарите са излишни..

# 98
Добро утро и приятен ден!
Фара с награда за най-добра филмова актриса...Честито! Нямам претенции към играта й в КиШ, просто героинята й не ми беше интересна...нищо руско и нищо аристократично не припознах в нея...само млада, глупава и влюбена жена...и с образа й показаха какво не трябва да правиш за да не загубиш мъжа, който обичаш...И мисля, че с повече симпатия авторите се отнесоха към образа на Мурка...И нямаше никаква химия между Фара и Къванч...

Къванч ще купува къща в Холандия...не ми се вярва да е истина, чак пък толкова топла връзка с футболиста...  и не е добро място за живеене, Холандия потъва, под морското равнище е, мъгливо и влажно, само един месец слънце в годината, монотонен пейзаж...40 метра възвишения ги броят за планини... Joy Да потърси нещо по Средиземноморието... Laughing
И няма късмет с тая сватба...Европа е настръхнала срещу арабите...Той на арабска сватба, широко отразена в нета...

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 11:02 от dafnе_1

# 99
Привет и от мен... Hug
Честно казано, много се радвам за наградата на Фарах. Hug Направи жив образа на Александра Верженская Peace, дори по- жив и истински от този на Сеит. През целия сериал следваше една и съща линия- любовта, ама не припозна правилно обекта на чувствата си...уви.
А на светските новини около Къванч, изобщо нямам вяра! И в Дубай, и в Лондон уж беше закупил жилища, пък тихо- мълком уж ги продал... Иди му вярвай де...
 Башак абла нещо се е покрила от любимите си папараци...  Wink

# 100

Башак абла нещо се е покрила от любимите си папараци...  Wink[/b]

Hug O, Шани...Добро утро! Там е Башака, скътава се...Просто не е между поканените...и сигурно не се гледа с добро око на такива връзки...Тия хора са традиционалисти...

Към Къванч лично аз нямам претенции...Какво искаш от мъж, който живее с любовница, която иска да разкара...Естествено, че вечно ще е намусен, дребнав, егоист, заядлив, дърво, ще търси и най-малките поводи за да я отсвири...Виж как се оживяваше край Мурка...

Толкова неестествена двойка са, че няма накъде повече...А бе, Къванч вместо да си джиткаш с някое 25 год маце, какво търсиш при тая...И ти изглеждаш по-стар до нея...

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 13:32 от dafnе_1

# 101

Hug O, Шани...Добро утро! Там е Башака, скътава се...Просто не е между поканените...и сигурно не се гледа с добро око на такива връзки...Тия хора са традиционалисти...
...
Толкова неестествена двойка са, че няма накъде повече...А бе, Къванч вместо да си джиткаш с някое 25 год маце, какво търсиш при тая...И ти изглеждаш по-стар до нея...

Искаш да кажеш, че Башака е в Холандия, но не е гост на сватбата, така ли да го разбирам? Shocked Whistling
Ако е така, какво има да коментираме повече? Peace
Показа я в Париж, и пред целия свят, показа коя е любимата му фаворитка, пък сега на една арабска сватба- не е за показ ли?  Whistling Много неуравновесено поведение... като на героите му!  Peace
Кой знае и защо на снимката, от пост 95,  арабина,  е показал този ясен за всички езици жест!!!!!
Много интелигентна среда явно се е събрала на тази сватба! Shocked
 И нашия там, щото и Снайдерови там!!!!!
Много силен колаж:
 Peace

Поздрав:   bouquet

http://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_247120%2Fall

Последна редакция: сб, 10 яну 2015, 16:50 от shaane

# 102
 Hug Hug HugАми, Шани при нейната страст към фотографията..няма начин да не се отбележи като сватбарка...
Може би протоколът на арабската сватба е  строг и нейния статус на приятелка на приятеля на младоженеца не се признава за да е между поканените...Но е там някъде...гостува на Йоланта може би...
Изгледах наградения в Кан Зимен сън...Не съм гледала досега турско кино...Заради едното любопитство, очаквах някаква анадолска история...Филмът се оказа интелигентна работа, филигранна актьорска игра...Дълъг, три часа и половина, но не се усещат... въпреки, че няма  динамика, действието се развива в  хотел в Кападокия, 4-5 герои, само диалози...Времето не е проблем , но филмът е изтощителен , изисква  концентрация  за да следиш разговорите, които са невероятно смислени...
Главните герои  интелектуалци, наследници на хотел в Кападокия.... но карат своя зимен сън..пропиляват дните си в безсмислени занимания, безкрайни разговори, губят време и енергия за безумни идеи, живеят живота на алхимици... Айдън пише статии в местния вестник за религията и образованието, жена му лекува самотата с благотворителна дейност, сестра му скучае, бездейства и критикарства...В тая редичка се видях и аз с висенето и писането във форума, понякога на живот и смърт Laughing...И  крахът на илюзиите...
Между другото главният герой, актьор, 25 години на сцената в една от репликите казва, че се гордее, задето не е участвал в сериални филми, въпреки изгодните предложения...Направо се засрамих... Laughing
Препоръчвам филма...това е вече истинско кино...

# 103
Честно казано, ако съм на мястото на Башак, не бих отишла на подобно арабско парти!  Naughty
Няма как да не знае нормите и каноните за собствената си религия, как се гледа на вече разведена жена, а в момента фаворитка на идол в арабския свят...ама дали е мюсюлманка- не помня вече... ooooh!
Дафне Hug, за "Зимен сън" чух около новините в Кан и го...забравих! Разбирам, че вече е преведен, намерих и линк с Бг суб! Peace Не разбрах дали е по истински случай или е някаква анадолска фантасмагория? Правдоподобен ли е? newsm78
Ти и илюзии?!  Laughing Не, не го вярвам и това си е!  Peace
Не вярвам, че можеш да се влюбиш и заобичаш, който и да е, само заради любов към животните, или греша? Grinning Без да знаеш що за птица е? Не!!!  Laughing

И колаж на подходяща, сходна тематика...   bouquet

# 104
Честно казано, ако съм на мястото на Башак, не бих отишла на подобно арабско парти!  Naughty
Няма как да не знае нормите и каноните за собствената си религия, как се гледа на вече разведена жена, а в момента фаворитка на идол в арабския свят...ама дали е мюсюлманка- не помня вече... ooooh!
Дафне Hug, за "Зимен сън" чух около новините в Кан и го...забравих! Разбирам, че вече е преведен, намерих и линк с Бг суб! Peace Не разбрах дали е по истински случай или е някаква анадолска фантасмагория? Правдоподобен ли е? newsm78
Hug Башака може да е още с тайфата в Бозбурун... Laughing На по-топло...Чакам я да изрази отношение към събитята във Франция...нали е много отворена...ама си трае да не  загуби арабската клиентела на бутиците...В Лошите момчета пише, една турска актриса се обявила срещу терора, направили я на нищо...не била мюсюлманка, била за американците...откачена работа...
Гледай филма, много реалистичен, много човешки...накрая има надпис, че е по разкази на Чехов...Може би допирната точки е темата за смисъла на живота...Чехов е  бил любим автор на режисьора...
Имах превид, че героите се разделят с илюзиите и преживяват катарзис...аз нямам илюзии... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт