"Курт Сеит и Шура"- форум за Къванч Татлъту и другите актьори...Сезон 2 ТЕМА 2

• 71 289
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Много оригинални и с много  вкус хрумки на рускините...  bouquet

Добро утро и приятен ден, дами...

# 556
Мисля, че тълкуването на романа на НБ изигра подвеждаща роля и насочи мисленето и възприятието в определена плоскост...каква измамна инерция е само да се възприемеш за вся и всьо... ooooh! [/b]

Hug  всички публикувани откъси от романа в темата съм изчела най-съвестно , но откровено казано не можех да си обясня възторга на някои потребители...впечатляващи еротични сцени...и това говорело за изключителната любов между Курт и Шура...нещо не ми се връзваше, но си траех...докато не прочетох   поста на  ili ili, запомнила съм го, учителка по литература. безпристрастна, в смисъл не е фенка,  която. разпердушини романа и зададе 1-2 въпроса по съдържанието..., на които никой от челите  не можа да отговори...въпроси с единствен възможен отговор ,  Шура си е била любовница на Курт и когато решава да създаде семейство, я изоставя...Това, явно е показано и в романа, ili ili се е усетила, затова предположих, че някои и романа не са разбрали...отплеснали са се по еротиката... вече знаех какво ще гледаме.. още в първа серия заложиха причините за раздялата между Курт и Шура...И с всяка нова серия, трупаха нови факти, че Курт не обича, а ще се позабавлява с тая жена...затова си пишех все в тая посока...всичко беше толкова ясно предадено, че наистина не разбирах къде виждат тая голяма любов...ама нали се взимат за вся и всьо, както пишеш...

# 557
Добър да бъде този снежен и приказно красив ден...  bouquet
Дафне Hug, признавам си- удоволствие е за мен, че така и не се поддадох на любопитството първо да прочета великия роман и после да търся общото със сериала! Дори вече не ме и интригува с какво толкова НБ се гордее като наследница на един човечец, имащ безропотната любов на младата руска аристократка (та дори и произведението й носи името и на двамата герои), но отрекъл се от нея кой знае в името на какво... Прекалено голямо беше разминаването между пропагандираната в романа велика любов и филмовата версия. Ама който иска- вижда, останалите се самонавиват и менторстват...Живи и здрави! Wink
И малко пролетна красота от Япония: Grinning

# 558
Честит празник, дами...по-силната, по-борбената, по-жилавата половина на човечеството сме...мъжете са само генетично по-умни, но и това не е много сигурно... Simple Smile

# 559
Честит празник и от мен Hug...Бъдете здрави, силни и обични жени!  bouquet

# 560
За добро настроение, дами...

# 561
Благодаря за Хубавата жена, в комбинация с Хубав мъж, става великолепна и запомняща се двойка... Hug

# 562

Mдаааа, колкото по - влюбен и щастлив е Къванч, толкова по-нещастен е баща му...Определено е навъсен,  поглед в земята и здраво стиска ръцете...симптоми на вътрешно напрежение и угриженост...а трябва да грее след срещата със сина си... дори не се и опитва да прикрие лошото си настроение пред журналистите...

# 563

Mдаааа, колкото по - влюбен и щастлив е Къванч, толкова по-нещастен е баща му...Определено е навъсен,  поглед в земята и здраво стиска ръцете...симптоми на вътрешно напрежение и угриженост...а трябва да грее след срещата със сина си... дори не се и опитва да прикрие лошото си настроение пред журналистите...

Интересна асоциация с ръцете видях преди време.  Peace
Къде са на бащата и къде са на сина?! Shocked  Embarassed  ooooh!
Поздрав от подруга:
  bouquet

# 564
  • България
ЧЕСТИТ 8 МАРТ !!!  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Жени, недейте остарява,
бъдете като липовия цвят.
Mакар че в юли прецъфтява,
години пази своя аромат.

# 565
ЧЕСТИТ 8 МАРТ !!!  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Жени, недейте остарява,
бъдете като липовия цвят.
Mакар че в юли прецъфтява,
години пази своя аромат.
Hug  bouquet провокирана от аватара ти, поздрав с едно любимо клипче...2 млн и 900 хиляди гледания..без аналог сред сериалите...

# 566
След клипчето от ЗП, тая любов ми изглежда още по-измислена...и не е нужно да гледаш филма...от 3-минутен клип се разбира кой обича...само в два момента на Курт му са омекнали краката...но това са сънища на Шура...През останалото време гледа в нея, но не я вижда и усеща като жена...

# 567
Дами, честит ви женски ден!

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 22:17 от nikita1

# 568
Никита  Joy Joy Joy Специално за теб... Hug

Скрит текст:

Цял ден днес се занимавам с Немили- недраги и за почивка попаднах пак на бунтовни истории:

http://vk.com/kurtseyt_official?w=wall-59313557_105879

Браво на Марина Богдашко  bouquet  bouquet  bouquet

# 569
Дами, честит ви женски ден!

Eeeeeeeeeeee, най-големия букет е за нашата тема.. Laughing Много ти благодаря, Никита.. Hug.
Добро утро и хубав ден, дами...

Общи условия

Активация на акаунт