[/b]
всички публикувани откъси от романа в темата съм изчела най-съвестно , но откровено казано не можех да си обясня възторга на някои потребители...впечатляващи еротични сцени...и това говорело за изключителната любов между Курт и Шура...нещо не ми се връзваше, но си траех...докато не прочетох поста на ili ili, запомнила съм го, учителка по литература. безпристрастна, в смисъл не е фенка, която. разпердушини романа и зададе 1-2 въпроса по съдържанието..., на които никой от челите не можа да отговори...въпроси с единствен възможен отговор , Шура си е била любовница на Курт и когато решава да създаде семейство, я изоставя...Това, явно е показано и в романа, ili ili се е усетила, затова предположих, че някои и романа не са разбрали...отплеснали са се по еротиката... вече знаех какво ще гледаме.. още в първа серия заложиха причините за раздялата между Курт и Шура...И с всяка нова серия, трупаха нови факти, че Курт не обича, а ще се позабавлява с тая жена...затова си пишех все в тая посока...всичко беше толкова ясно предадено, че наистина не разбирах къде виждат тая голяма любов...ама нали се взимат за вся и всьо, както пишеш... 
, признавам си- удоволствие е за мен, че така и не се поддадох на любопитството първо да прочета великия роман и после да търся общото със сериала! Дори вече не ме и интригува с какво толкова НБ се гордее като наследница на един човечец, имащ безропотната любов на младата руска аристократка (та дори и произведението й носи името и на двамата герои), но отрекъл се от нея кой знае в името на какво... Прекалено голямо беше разминаването между пропагандираната в романа велика любов и филмовата версия. Ама който иска- вижда, останалите се самонавиват и менторстват...Живи и здрави! 

провокирана от аватара ти, поздрав с едно любимо клипче...2 млн и 900 хиляди гледания..без аналог сред сериалите...
Специално за теб... 
.Препоръчани теми