"Курт Сеит и Шура"- форум за Къванч Татлъту и другите актьори...Сезон 2 ТЕМА 2

• 71 193
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Башак снима...И Къванч позира...

Нещо става с това момче Shocked...тя не ме интересува и колкото по-далече от Къванч, толкова по-добре за него! Mr. Green И с мамата става нещо...
Hug Готов е да ревне. Simple Smile..ужасна снимка на Къванч...изкуствен, превзет, театрален, фалшив...
Игрички на Башака...

# 646

Hug Готов е да ревне. Simple Smile..ужасна снимка на Къванч...изкуствен, превзет, театрален, фалшив...
Игрички на Башака...

Нещо много по-лошо, направо не е той. Става ми вече жално за него...Какво беше, какво стана...
За заминаване в САЩ и дума вече не се отваря...
Изобщо не ми се показват емотиконите newsm78

# 647
Нещо много по-лошо, направо не е той. Става ми вече жално за него...Какво беше, какво стана...
За заминаване в САЩ и дума вече не се отваря...

И аз така...Може би наистина болезнено изживява провала на КиШ, само привидно е спокоен, а всъщност вътрешно много слаб и уязвим и затова  Башак успява да го манипулира с нейните си начини....

# 648

И аз така...Може би наистина болезнено изживява провала на КиШ, само привидно е спокоен, а всъщност вътрешно много слаб и уязвим и затова  Башак успява да го манипулира с нейните си начини....

Ако не познавах човека на снимката от години- когато беше на върха в кариерата си, дълбоко се съмнявам, че с такава харпия до него, вече ще го видя да надскочи Бехлюл... Колкото по-рядко го засичат някъде на публично място, толкова по не на себе си ми прилича... Тази жена сериозно го увреди и... сияе!  Shocked

# 649

Ако не познавах човека на снимката от години- когато беше на върха в кариерата си, дълбоко се съмнявам, че с такава харпия до него, вече ще го видя да надскочи Бехлюл... Колкото по-рядко го засичат някъде на публично място, толкова по не на себе си ми прилича... Тази жена сериозно го увреди и... сияе!  Shocked
в най-обикновени ситуации, в случая излиза от МОЛ,   не се държи естествено ами се превзема и позира като манекен...това е потресаващо...Башак убива всичко мъжко в Къванч   

# 650
# 651

И аз така...Може би наистина болезнено изживява провала на КиШ, само привидно е спокоен, а всъщност вътрешно много слаб и уязвим и затова  Башак успява да го манипулира с нейните си начини....

Ако не познавах човека на снимката от години- когато беше на върха в кариерата си, дълбоко се съмнявам, че с такава харпия до него, вече ще го видя да надскочи Бехлюл... Колкото по-рядко го засичат някъде на публично място, толкова по не на себе си ми прилича... Тази жена сериозно го увреди и... сияе!   Shocked
в най-обикновени ситуации, в случая излиза от МОЛ,   не се държи естествено ами се превзема и позира като манекен...това е потресаващо...Башак убива всичко мъжко в Къванч    

И го обсебва все повече...

# 652
Кивчо в компанията на двете топ манекенки на Турция...Обсъждал бъдещи проекти с Керем Чатай в рибен ресторант...Участието му зависи от рейтинга на сериала...може да няма пари за гост звезди...

# 653
Кивчо в компанията на двете топ манекенки на Турция...Обсъждал бъдещи проекти с Керем Чатай в рибен ресторант...Участието му зависи от рейтинга на сериала...може да няма пари за гост звезди...

Еха, вече е и личен шофьор момата! Laughing Компанията е на 6+, по-скоро тройката... Laughing
Може и сериалче да спретне... ooooh!
В по-разкрепостените среди този стайлинг ще да е висша мода! Браво мац!

]

# 654
Компанията е на 6+, по-скоро тройката... Laughing

Hug Kaто ги гледам толкова весели и хармонични, имат настройка за една бърза тройка...добър финал на вечерта... Simple Smile

# 655

леле, ужасна е тая ...Киво още ли се влачи с нея? не свърши ли този негов  бунт? не свърши ли този период ?

имам чувството, че едновременно, а може би и именно в резултат на провалите на филмовите му участия той проявява някакво направо автоагресивно поведение .

той има много сериозен психологически проблем и вместо да го реши с позитивизъм се е отдал на тотална деструкция - и физически и поведенчески. нито визията му съответства на статуса му, нито постъпките му.
дистанциран от семейството си, в обкръжението на Башак и нейни приятелки - просто се убива бавно, но сигурно .

Башак е грозновата и безлична, което се опитва да компенсира с ексцентричност, но за жалост това още повече влошава нещата. Къванч отразява това и като визия и като поведение и е на път напълно да изгуби себе си...

жалко ...

# 656
В по-разкрепостените среди този стайлинг ще да е висша мода! Браво мац! [/b]

]
Hug Мдаа, липсва само червеното килимче и циркът е пълен...Шани,  имам чувството, че  историята с Башак ще повтори тази с Мелтем...пак целувки в морето, пак хванати за ръце, пак щастливи и хармонични...но, краят ще бъде същия...понеже твърдо вярвам, че Къванч е Бехлюл в живота и като Бехлюл ще избяга в един момент...Дай, моля те опорни точки за тая връзка на Къванч...колко продължи и как я заряза...

# 657

леле, ужасна е тая ...Киво още ли се влачи с нея? не свърши ли този негов  бунт? не свърши ли този период ?

имам чувството, че едновременно, а може би и именно в резултат на провалите на филмовите му участия той проявява някакво направо автоагресивно поведение .

той има много сериозен психологически проблем и вместо да го реши с позитивизъм се е отдал на тотална деструкция - и физически и поведенчески. нито визията му съответства на статуса му, нито постъпките му.
дистанциран от семейството си, в обкръжението на Башак и нейни приятелки - просто се убива бавно, но сигурно .

Башак е грозновата и безлична, което се опитва да компенсира с ексцентричност, но за жалост това още повече влошава нещата. Къванч отразява това и като визия и като поведение и е на път напълно да изгуби себе си...

жалко ...

bouquet Mного вярно...Щом и дружката се присъедини към компанията, става страшно...досега Башак я държеше настрана...Може да се търсят нови форми на забавления...Тая няма стопове

# 658

...Шани,  имам чувството, че  историята с Башак ще повтори тази с Мелтем...пак целувки в морето, пак хванати за ръце, пак щастливи и хармонични...но, краят ще бъде същия...понеже твърдо вярвам, че Къванч е Бехлюл в живота и като Бехлюл ще избяга в един момент...Дай, моля те опорни точки за тая връзка на Къванч...колко продължи и как я заряза...

Според мен сега положението му е трагично Sad ... Честно казано боли ме за това- голям мъж, но как пък не разбира, че такова парадирано себелюбие и инат са твърде сериозни и водят към нови грешки... Cry
Не мога да приема да е толкова ниско на колене, пред него си най-вече...
Много мазохистко това негово его!
С Мелтем беше пак от инат на времето- от декември 2008 г до септември 2009 г. Сегашната му връзка 2 пъти по-дълга и няма изгледи да се вижда края й. Плаши ме, че с никой друг не се показва пред обществото освен с Башак или и някой от нейните среди Shocked...Изпусна му края, но дано да е загърбено най-лошото... Close

# 659

Според мен сега положението му е трагично

Hug Не така Шани, давай по-ведро Simple Smile...1. Къванч не е влюбен в Башака, Laughing трябва да й си луд фен за да мислиш това 2. само с какъв хъс Башак  ни внушава колко е любима на Къванч, що така  newsm78..ако наистина е любимата жена , тя просто е такава, и няма  нужда да го показва и доказва ...Затова любимите  на известните хора  са винаги в сянка....3. не се е чуло да е получила скъп подарък от Къванч...щеше да го пусне в инстаграма , без съмнение...пусна рибата за 20 лири, какво да кажем ако имаше подарък бижу за 20000 лири...4. не я е качил на мотора и не я води в любимия си ресторант Laughing Не се смей, това е много важно обстоятелство...
Башак е само компаньонка, вервайте ми...И Къванч  има причини да е с нея...За  турците тя е аморална и вулгарна жена, както и за мен между впрочем... с кой да я срещне Къванч, къде да я заведе, като никой не я приема....И затова са само по ресторанти и с манекени...Сигурна съм, че ще я отсвири, когато паднат причините да е с нея...

Общи условия

Активация на акаунт