"Курт Сеит и Шура"- форум за Къванч Татлъту и другите актьори...Сезон 2 ТЕМА 2

• 71 159
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
няма нужда човек да е психолог, достатъчно е просто да свали розовите очила и да види и оцени реалността

Mr. Green

навярно читателите /подчертавам  - читателите, а те май са много като гледам каква бройка гости има винаги, макар че тук не пишат, а си пишат другаде/, остават с впечатлението, че тук се злорадства относно сривовете на Къванч, но това изобщо не е така.

на нас ни е просто мъчно за тези провали и открито ги коментираме, вместо френетично втренчени да повтаряме в захлас колко е красив и велик и как всичко му е 100 % Окей, като всъщност изобщо не е...

шани, в началото следващата тема трябва да вземеш да напишеш - "свалете розовите очила" Laughing Laughing

# 676
няма нужда човек да е психолог,   Mr. Green

навярно читателите /подчертавам  - читателите, а те май са много като гледам каква бройка гости има винаги, макар че тук не пишат, а си пишат другаде/, остават с впечатлението, че тук се злорадства относно сривовете на Къванч, но това изобщо не е така.
достатъчно е просто да свали розовите очила и да види и оцени реалността

на нас ни е просто мъчно за тези провали и открито ги коментираме, вместо френетично втренчени да повтаряме в захлас колко е красив и велик и как всичко му е 100 % Окей, като всъщност изобщо не е...

шани, в началото следващата тема трябва да вземеш да напишеш - "свалете розовите очила" Laughing Laughing
Абсолютно...кон+котки+нестандартен секс+пътешествия - си е една комплесна лечебна програма срещу депресията...и Башак е личен терапевт на Къванч...аз така ги виждам нещата и в това няма нищо лошо...И Клуни след голям провал с един проект е ходел на сеанси...
Ще намалеят гостите...Обещаха повече да не надничат в темата.... едни повръщали, други много разстроени, трети се чувствали чужденци...Ще пишем още по-свободно... Laughing

# 677
няма нужда човек да е психолог,   Mr. Green

достатъчно е просто да свали розовите очила и да види и оцени реалността

Абсолютно...кон+котки+нестандартен секс+пътешествия - си е една комплесна лечебна програма срещу депресията...и Башак е личен терапевт на Къванч...аз така ги виждам нещата и в това няма нищо лошо...И Клуни след голям провал с един проект е ходел на сеанси...
Ще намалеят гостите...Обещаха повече да не надничат в темата.... едни повръщали, други много разстроени, трети се чувствали чужденци...Ще пишем още по-свободно... Laughing

Дафне Hug  bouquet
Е това ми трябваше, света обърнах ама вече съм наясно- Башак е личен психотерапевт на Къванч... Laughing Лор Hug, някои се раждат с розови очила... щом искат да са толкова щастливи- да бъдат! Амин...
Аз пък се разхождам ей тук:
Sick

# 678
Шани, Hug какви са тия гробища...айде на разходка до морето... Simple Smile

# 679
Шани, Hug какви са тия гробища...айде на разходка до морето... Simple Smile

Това в любимата ти Италия ли е? Бездънно синьо море, пинии, бугенвилии...  bouquet
Аз се готвя за планина... Grinning
В този мемориал е погребана Шура, както и Майкъл Джексън, и още плеада известни люде... Peace

# 680
Е това ми трябваше, света обърнах ама вече съм наясно- Башак е личен психотерапевт на Къванч... Laughing Лор Hug, някои се раждат с розови очила... щом искат да са толкова щастливи- да бъдат! Амин...

Значи, Шани предлагам за  следващата тема идеята на Лор - без розови очила, един студен душ за хигиенизиране, вход свободен и някаква по-секси снимка на патрона за малко вдъхновение..С тия мустаци Курт направо ми простее... Simple Smile Сложи го в руската униформа... Peace

# 681

Значи, Шани предлагам за  следващата тема идеята на Лор - без розови очила, един студен душ за хигиенизиране, вход свободен и някаква по-секси снимка на патрона за малко вдъхновение..С тия мустаци Курт направо ми простее... Simple Smile Сложи го в руската униформа... Peace

Само не ме карайте да правя колажи, че нямам никакво вдъхновение покрай Сеит... Cry
С душа върви и сапун, нали трябва да сме чистоплътни Peace...
Нощно четиво за трезвите...

http://vk.com/topic-35528361_31460922?offset=0

# 682
Само не ме карайте да правя колажи, че нямам никакво вдъхновение покрай Сеит... Cry
С душа върви и сапун, нали трябва да сме чистоплътни Peace...
Нощно четиво за трезвите...

Ти си знаеш Шани... Hug
Добро утро и приятен ден, дами!

# 683
Я виж ти, наш'то момче каква хубавица снаха има. Peace Браво на Джем аби... момичето и по вкуса на Къванч ми се вижда, без дори да е дизайнерка на почит и уважение... Grinning

# 684
Я виж ти, наш'то момче каква хубавица снаха има. Peace Браво на Джем аби... момичето и по вкуса на Къванч ми се вижда, без дори да е дизайнерка на почит и уважение... Grinning

Хубава снимка на Къванч...спокоен, естествен...много различен от оня ден в компанията на двете дружки...Явно, оставя големи бакшиши...сервитьорите са яко нахилени...и го изпращат в шпалир...

Тая жена определено не я облича Башак...

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 18:31 от dafnе@

# 685
Интервю с превод от оня ден......Най-напред излизат снимки, след това клип...
https://vk.com/kurtseyt_official?z=video-59313557_171523155%2Fa7cce7dd808ca0c57c
Става ясно, че няма Америка, Холивуд, Едикт, Викинги и прочие....почива си, нищо не прави....Мъгляви планове за сериал  догодина...
Според журналиста Къванч имал стресиран вид и пъпки по лицето...на мен лично не ми се видя неспокоен от излъченото, но журналистът  е натрупал  преки впечатления ...Ако е бил стресиран може да е заради компанията на Башак и дружката й...И на Башак не й е мястото до Къванч, а на дружката съвсем...

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 20:10 от dafnе@

# 686
За Америката отдавна подозирам, че няма да се случи, ама дано ме опровергае Peace...
Бих казала, че това е едно философско интервю- много говори, но нищо съществено не казва...
Само планове и почивка, ама това винаги го има на дневен ред. И винаги може да го каже за да се измъкне. Бил щастлив заради феновете, е как да е иначе- да каже, че са без значение за него ли?!  ooooh!
Хареса ми дрезгавия му глас, сигурно от цигарките е такъв Laughing...
Не ми се видя хич стресиран, доказал е, че умее да се владее и сега го видях такъв ...
За акнето- там пък нищо не видях, само зачервено петно, може и алергия да е някаква... Hug

В Истанбул започнала седмицата на модата, та Азра и Башак отново били там...

# 687
Бих казала, че това е едно философско интервю- много говори, но нищо съществено не казва...
Само планове и почивка, ама това винаги го има на дневен ред.
Hug Според мен казва нещо много важно...почивам се далеч от всички...това какво може да говори...Затова се среща с близките си по кафетата...Гледам и мисията на жената, след тази на бащата е неуспешна...жесток разрив със семейството му, няма съмнение....И причината не е Башак...тя е само следствие от нещо друго.... newsm78

# 688
Според мен, семейството е настръхнало като са прочели и видели тройката на последната вечеря...и понеже е скаран с всички, пращат жената на брат му за парламентьор...вътрешен, доверен човек, но стои неутрално ...
Както при война...враждуващите страни преговарят чрез емисари, на които и двете страни имат доверие...Не са се разбрали...Трябва майката да отиде...За мен Къванч е в дълбока криза и безпътица.. на някои им се привижда спокоен и хармоничен...
Това е причината...

# 689

В Истанбул започнала седмицата на модата, та Азра и Башак отново били там...
Мдааа, времето не прощава на Азра...И до Къванч ще изглежда направо нелепо... поне 7-8 години разлика...Башак ми изглежда по-нормално като не се напряга да младее...А бе Къванч, не можеш ли да сбримчиш некое 25-годишно...аман от тия каки...
Добро утро и хубав ден!

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 10:44 от dafnе@

Общи условия

Активация на акаунт