Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 135

• 75 262
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Още един фрагман на Racon.

# 511
Ето и Дворецът на Серче /врабчето/
Serçe Sarayı - "Herkesin yeni rüyalar görmeye hakkı var.."

# 512
# 513
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, БРАТЯ И СЕСТРИ!

Прегледах Раджона в Контакта с превод на руски ... не ми направи особено впечатление, нищо не се подразбира, освен че утрепват бащата  newsm78, та явно щерката да застане начело на играта  newsm78

Ето накратко от репликите (не им знам имената на героите):
-   ЛибоФницата на Бабата ще лети с някой (говори по телефона, че е вече е на паспортния контрол) за Африка (Етиопия) ...
-   Ахитектката не иска закрит басейн, а главна зала, гледа тъпо и руши макета на колегите си .
-   Гаджето на архитектката й  прави комплименти на пейката, че не се е изменила от детството им, от момента, когато е зачезнала, нищо че си е подрязала косата ...тя гледа още по-тъпо ...
-   Брат й явно е натворил някакви истории, докато тя е отсъствала,  „всичко е свързано с него” ... До нейното завръщане, той през цялото време произнасял нейното име. Вярно е, че тя всичко ще поправи, но когато тя се върнала, той разбрал, че вече нищо не е свързано с нея. „Не, Ягмур, не!”
-   Трепат Бабата, тя иска да влезе да го види в болницата , но не я пускат, не е разрешено...
-   „Децата ми”, прошепна бабата, пронизан с куршум ...

За другия сериал - Сараят на Серче/врабчето/ , са писали, че ще го превеждат , но не намерих превод на тирадата от последния фрагман  Mr. Green

# 514

Патки весели, засмени,
че са български чеда,
колкото и да сме вяли
друго си е Heart Eyes!  За беда,
доста сме крадливо племе,
завистливо, предатливо,
със управници оха-а Mr. Green
Но пък женските с усмивка
завоюват си права! Grinning
Я да бяхме анадолки,
страшно става, уродливо,
тъй че не кривим гърба
със забрадки и шалвари
там пред някакъв а/г/а Wink
Смели, горди, талантливи,
ний не ще склоним глава! Peace

Честит ни празник!

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 12:37 от lia-martin

# 515
# 516
# 517

Преди време излезе едно инфо, но по-късно намерих по-разбираем превод и ето сега ви го пускам  Grinning

На фестивала на независимото кино в Турция (февруари) е била премиерата на филам „Розова вода” /Rosewater/. Това е режисзорски дебюът на известния американски телеводещ Джон Стюарт, в койтое взел участие Халук Билгинер.
Скрит текст:

Канадецът от ирански произход Мазиар Бахари отива в Иран през 2009 г. като репортер на BBC, за да отрази президенските избори. Там е задържан и обвинен в шпионаж. В продължение на 118 дни той е държан в затвора Евин. Подложен е на нечовешки мъчения, но своя мъчител не е можал да види, защото е бил през цялото време с черна препаска на очите. Единственото, което е запомнил за своя мъчител е, че от него се е носил мирис на розова вода. Този мирис на розова вода Мазиар е зпомнил за цял живот, който му остава. Да преживее иранския затвор му се е отдало по чудо. Освободили са го срещу $ 300 хил.
Скрит текст:

За тези 118 дни затвор и мъчения по-късно написва мемоари „После те дойдоха за мен”. Тези мемоари са станали основа за филма на Джон Стюарт „Розова вода”. Самият Бахари е режисьор и продуцент на документалния филм „ Запалете свещ”/Tp Linght a Candle”, който е показан за първи път в Англия през 2014 г.
Скрит текст:

Халук Билгинер за своята роля: Извъня телефона и чух мъжки глас, който се представи за Джон Стюарт и който ми предложи да играя в негов филм, снимките ще бъдат в Иран, а самият филм в срещу иранското правителство и произвола, който се шири в тази страна. Съгласих се веднага, доколкото самият Джон Стюарт по време на телефонния разговор ми каза: „Както не мога да ви обясня Петата  симфония на Моцарт, която обожавам безумно да слушам, така засега не мога нищо да ви кажа за филма. След това  разговорът прекъсна. Имаше още едно позвъняване. Така получих ролята на бащата на Акбар.
След това започнаха да идват много предложения от Европа. В момента снимам в Рим ("Ben Hur" на Холивуд)
Скрит текст:

# 518
 Hug
„Перфектният“ английски на евродепутата Бареков!

http://gospodari.com/%E2%80%9E%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%84%D0%B5%D0% … 2-video56505.html

.... с оправници оха-а hahaha

# 519
Hug
„Перфектният“ английски на евродепутата Бареков!
...
Lia, трагичен е не английския на господина, а тези, които го подкрепяха и изпратиха в Брюксел  Mr. Green, а после се отказаха ... между тях има доста журналисти и разни известни особи  ooooh! Посредствеността не е изненада за Европейския парламент!

Ето още едно дизи за конкуренция във вторник: KARA KUTU, старт 10 март по KanalD

За тези, които ще гледат от утре вечер по Star TV "Врабчовия сарай" , ето тук повече инфо и за героите, но на английски  hahaha да си го упражнят  Grinning
http://izleyiciplatformu.com/haber/6073-english-news-who39s-who- … serce-sarayi.html

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 14:30 от petan

# 520
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Петане, много интересен материал си споделила. Безценна си, къз!    bouquet   Heart Eyes

Честит празник на патерица! Дано успеем да изплуваме и да пребъдем! 

Врабчовия сарай ще го пропусна. Съла ми изхаби нервите за сезон напред по отношение на турски дизита  Mr. Green Ще се пробвам с Хазалче, че не ми се занимава с драми. Там поне шоколад ще се лее, галиба  Laughing

Накрая да ви поздравя с последната ми любима турска песен  Wink

# 521
Eeeee... щом обичаш шоколад, черпя те с два от нашето детство  smile3503

Скрит текст:

Да ти е сладко  newsm47

# 522
 Joy Joy Joy Мерсиии  hahaha hahaha hahaha

# 523
Съла ми изхаби нервите за сезон напред ..
hahaha още 1 жертва на традициите  Mr. Green в мое лице, но ми липсва твоето усърдие, респект  Laughing
гледам си кротко бг преводи, хич не ми е спешно, и едва ли ще го добутам го финала  Whistling

набелязала съм си  РАНАТА / THE CUT  дано не е разочарование, че темата доста щекотлива, а и не е баш негов стил  Thinking

Скрит текст:
"Чифликът на Чучулигите", уж на братя Тавиани, не ми допадна, някак много поръчков ми беше, нещо средно между тв театър и калпав уестърн  Rolling Eyes
а може и заради каста да е, хич не ги приех сериозно нашите лоши момчета  Mr. Green
Та дано ФА да не се е надскочил  Peace

# 524
Еее, Пенде, това вече ще отидем да го гледаме, а? Дебна из нета като улава да го намеря, ама йок Sad . Пусто, знаеш че близнакът ми е слабост Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт