Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 85 033
  • 339
  •   1
Отговори
# 120
То и аз май пак ще ги взема но нещо ме съмнява да не би от приема на биотин да ми се появи акне че то и без това си имам.

чела съм за такива случаи ...
И аз имам чувството, че ми се засили от цинк + биотин на Абофарма. И преди съм имала, но докато го пиех имах 2 пъти повече червени пъпки.

# 121
от него е ,
при големи дози биотин за засилен растеж на косата никъде не видях да пише нещо , но  оплаквания от появяване на акне - да ...

# 122
Утре трябва да ходя и да си купя комбинация от омега 3,6 и 9, нямам време да поръчвам, защото са ми назначени да ги започвам колкото се може най-бързо и затова трябва да ги купя от София. Понеже се видях в някакъв ужас със сравняване на компоненти и съставки, а финансово не мога да си позволя да ги купувам по отделно и търся да се съдържат и трите в 1 опаковка, та се бях се спряла на тези като цяло http://shop.bb-team.org/now-foods-omega-3-6-9?sku=463 но пък виждам, че в състава им изобщо няма рибено масло, а ленено,тиквено и т.н. Това нормално ли е и добре ли е? И ако не, моля, препоръчайте ми до към 35 лв. най-много някаква комбинация от трите омеги, която вие приемате и сте доволни, моля ви!  Confused
За омегите питай в тази тема, където със сигурност могат да ти дадат компетентен съвет:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=818925.0;topicrefid=4

# 123
  • на острова на мечтите

Аз пия ето тези. Но не виждам кой знае какъв ефект Thinking Искаше ми се да е малко по-обнадеждаващ резултатът. Пия вече втора опаковка-от 31_ви януари. Ще направя почивка и ще видя дали ще продължа с тях, или ще пробвам нещо друго newsm78
Купих си витамини от група "В". Някъде ме посъветваха да си закупя бирена мая на хапчета. Чудя се, дали не е по-добре да си купя бира Mr. Green Шегувам се, ще трябва да намина в билковата аптека.

# 124
 danilu Недей бирена мая, пълнее се от нея.
 добър ли е Витамакса ?Какви се ефектите от него.Аз пия витамин Б комплекс и сега ще си взема
пак, че ми свърши. За чистия биотин се чудя именно заради пъките, че и без това си ги имам тук-там.

# 125
Аз пък нямам проблем с цинк+биотина.

Иначе и аз пия витамин Б ,че ми се подуват клепачите от време на време и само той ме спасява или Неуробекс. ooooh!

# 126
Здравейте ,
Аз съм много доволна от Maxi Hair  . Още , докато пия опаковката забелязвам по-здрави нокти , а по-късно се забелязва и ефектът върху косата.
По темата за Биотина - в Maxi Hair в дневната доза има 5,000 mcg и не усещам никакви странични ефекти , като акне и т.н. , даже напротив и тенът ми се избистря. Разрових се из нета , и видях , че биотинът е витамин от група Б , а те са водноразтворими , което означава , че излишното количество се изхвърля с урината . По тази логика как може да ни навреди голямо количество Биотин ?  newsm78 newsm78 newsm78

# 127
по тази логика не може да ти навреди, но всичко в превишени дози е вредно  Simple Smile
Лелеле, моята коса е станала 62 см, вчера си я мерих, по-дълга досега не съм имала
  Crazy Crazy Crazy
иначе изпих една опаковка витамикс, но естествено не мога да кажа за толкова кратко време дали са ми повлияли  Simple Smile

# 128
  • софия
Здравейте ,
Аз съм много доволна от Maxi Hair  . Още , докато пия опаковката забелязвам по-здрави нокти , а по-късно се забелязва и ефектът върху косата.
По темата за Биотина - в Maxi Hair в дневната доза има 5,000 mcg и не усещам никакви странични ефекти , като акне и т.н. , даже напротив и тенът ми се избистря. Разрових се из нета , и видях , че биотинът е витамин от група Б , а те са водноразтворими , което означава , че излишното количество се изхвърля с урината . По тази логика как може да ни навреди голямо количество Биотин ?  newsm78 newsm78 newsm78
От къде купуваш Maxi Hair. Бих искала от магазин в БГ, не ми се поръчва онлайн.

# 129
Момичета купих си бирена мая по съвет на козметичката ми.Боря се с едно възрастно акне.
Пълнее ли се от тях?! Това всеобща заблуда ли е? Аптекарят ми обюсни, че се пият 3 пъти по две и тове е най-минималната доза, нямало как да напълнея.
Знам, че бирената мая е много полезна. Искам да пробвам пък ще ми помогне ли за кожата.
Но досега не съм пила и затова ви питам.
Тя е полезна и за косата и са много неща.

# 130
Повечето ми познати,които използват бирена мая - казват ,че пълнеят  Peace
Това намерих :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108311.0

# 131
да, и аз така знам, не няма логика ако си ядеш нормално  Simple Smile

# 132
да, и аз така знам, не няма логика ако си ядеш нормално  Simple Smile
Нямам идея ,не съм ползвала.
Може да видиш в горният ми пост ,дадох една тема   bouquet

# 133
Здравейте ,
От къде купуваш Maxi Hair. Бих искала от магазин в БГ, не ми се поръчва онлайн.

За съжаление не съм го срещала в България. Купувам го онлайн от Iherb.com  Peace

# 134
Мерси лисичке, доста противоречиви мнение.Не пречи, ще пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт