Какви дражета пиете за коса? От кои сте имали ефект? -тема 2

• 84 883
  • 339
  •   1
Отговори
# 240
Четох, че засилената консумация на авокадо в чист вид се отразявала много добре на косата, понеже то съдържа много от съставките в концентриран вид. Имате ли впечатление?

# 241
За авокадото не зная , аз поднових приема на цинк + биотин.

# 242
  • София
Отбивам се отново в темата да похваля Биотина, който приемам от 13 февруари. Макар че е само 300 мг и пия по едно хапче дневно, отбелязвам значителен ефект. Косопадът спря, ноктите не съм ги рязала от 3 седмици и няма нито един счупен или изтънял (по принцип повече от 1 седмица не устискват Grinning) и акнето ми много значително намаля.
Доволна съм много, макар че бях предубедена заради малкото мг.
Здравей! На коя фирма е Биотина? Може и на ЛС. 10х

Аз си взех Калмацин. Пише да се пие по 1 на ден, но аз взимам по 2 - сутрин и вечер. Имам проблем с ноктите - появиха се някакви релефни чертички отгоре, иначе са ми здрави.

# 243
То е много богат източник на калий, цинк, мед, магнезий  и също на цялата група В витамини. До колкото знам, все са от основните за хубава коса.

# 244
То е много богат източник на калий, цинк, мед, магнезий  и също на цялата група В витамини. До колкото знам, все са от основните за хубава коса.
Ние си взимаме често ,че аз съм на режим , и понякога за вечеря ям печено авокадо с яйце Simple Smile

# 245
Момичета,аз съм от 2 месеца на Doppel Herz За коса и нокти и съм много доволна-имах много дълъг период на косопад,косата ми стана слаба,фина, без блясък....всичко се дължеше на стрес и проблеми.След първата опаковка забелязах,че се връща състоянието на гривата ми-бързо расте,плътна и жизнена.Ноктите ми станаха твърди и най-важното-всеки ме пита дали са мои или са изграждани при маникюристка  bowuu
Аз не съм посещавала маникюристка от години-последният път беше ,когато ми свали ноктопластиката.
Та Doppel Herz ми върнаха самочувствието,без да се налага да давам по 100-200 лв. за ампули за косопад. Peace

# 246
  • Бургас
Момичета,аз съм от 2 месеца на Doppel Herz За коса и нокти и съм много доволна-имах много дълъг период на косопад,косата ми стана слаба,фина, без блясък....всичко се дължеше на стрес и проблеми.След първата опаковка забелязах,че се връща състоянието на гривата ми-бързо расте,плътна и жизнена.Ноктите ми станаха твърди и най-важното-всеки ме пита дали са мои или са изграждани при маникюристка  bowuu
Аз не съм посещавала маникюристка от години-последният път беше ,когато ми свали ноктопластиката.
Та Doppel Herz ми върнаха самочувствието,без да се налага да давам по 100-200 лв. за ампули за косопад. Peace
Аз по време на бременността бях със силен косопад.Изписаха ми Актив Мама на Допелц Херц(поради други причини) и косопада спря.Сега отвреме на време пак вземам да пия и ми влияе добре.

# 247
Ние си взимаме често ,че аз съм на режим , и понякога за вечеря ям печено авокадо с яйце Simple Smile

У нас също много харесваме авокадото.
На какъв режим си?

# 248

На какъв режим си?
Главно наблягам на протеините с чийт дей през 2 седмици.

# 249

На какъв режим си?
Главно наблягам на протеините с чийт дей през 2 седмици.

Високо протеинен, не високо мазнинен, така ли? Авокадото си става за всичко де Simple Smile

# 250
Скрит текст:
Ами главно пилешко , яйца ,зеленчуци и когато се сетя авокадо взимам и чуквам яйце вътре и запичам Simple Smile

# 251
За сега пия само витамин а и е /герикапс/
Сега очаквам и maxi hair дано остана доволна от тях .

# 252
Аз съм доволна от макси хеър, пих ги само месец, може би трябваше да взема за два месеца. Косопада намаля, имам нови растежи. Капсулите са ужасни обаче, миришат отвратително, големи са като размер, и за 4 на ден ми дойде малко повече. Като цяло има ефект.

# 253
И аз мислех за макси хеър ,но това с големите капсули ме отказа.

# 254
Аз също до миналата седмица пих Maxi Hair (около 2мес.). Големината на таблетките не ме притеснява,аз съм свикнала.От тях се оцветява урината-става жълта като лимонада,но при мен проблема беше ,че с натрупването му в организма (усетих към 2 мес.) започна едно ужасно подуване на корема и стомаха. Гладна съм пък стомаха ми ще се пръсне  Sad .До миналата седмица се мъчих и накрая се разрових тук в бг мама и имаше друга съфорумка със същите симптоми и ги спрях. Сега се чувствам супер така, че проблема е бил от тях.
Иначе съм доволна от тях. Просто не са моите таблетки.От Пантогара съм най-доволна.

Общи условия

Активация на акаунт