Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как функционира мозъкът на съпруга ми?
Как мога да подобря лазанята си?
Как мога да подобря тестото за пица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как функционира мозъкът на съпруга ми?
-
Как мога да подобря лазанята си?
-
Как мога да подобря тестото за пица?
За да направите по-добро тесто за пица, можете да опитате предварително изпичане на коричките преди разстилането им в тавата, добавяне на достатъчно бешамел и сос и оставяне на тестото да втаса в хладилник за около 24 часа след първоначалното му втасване. Тези техники обикновено правят тестото по-меко и лесно за работа.
-
Как мога да се мотивирам за спорт?
-
Как мога да се справя със загубата на любим човек?
Друго нещо, което прави пицата много лесно смилаема (почти като истинската наполетанска) е да оставиш тестото 24 часа в хладилника след като вече е втасало (около 2-3 пъти увеличило обема си) и после го оставиш да втаса още един час и в тавата.
Аз обичайно с питане, гледане като другите правят и ровене из книги за регионална кухня се справям, но всеки нов източник е добре дошъл...

Еми явно си намерих източник на съвети за пастите и лазаните...има си тънкости, които си се предават от един на друг - в рецептите рядко си пишат пинизите
Ще ми е интересно да споделяме опит, в кулинарната тема не видях нещо подобно, но може и аз да не съм се ориентирала още. Тъй като сега си стоя вкъщи повечето време, цялото време, което преди изкарвах в път до и от работа, пиене на кафе с колеги и т.н. го влагам основно в готвене...