Съвместно съжителство

• 14 887
  • 173
  •   1
Отговори
# 165
Що?Нормално е точно такова поведение..

Ако аз съм канибал,естествено,че ще уча и детето си на канибализъм..Няма да го уча да хрупа моркови я..

# 166
  • София
А аз как мога да готвя и даже да чупя с ръце месото и да не кусвам?
Облизвам си пръстите де! Mr. Green

# 167
Леле! До скоро в Кулинарния вегетарианци и вегани срешу месоядци си скубаха косите взаимно 100 страници! Айде пак и тук! ooooh!

# 168
А аз как мога да готвя и даже да чупя с ръце месото и да не кусвам?
Облизвам си пръстите де! Mr. Green
Какъв вегетарианец си ти  Mr. Green
Аз си се местя в другата тема, там е доста по-приятелска атмосферата  Mr. Green. Тук твърде много моркови и мръвки се мятат  hahaha

# 169
Jesus, честно, приеми, че нито е нормално да говориш по този начин за най-разпостранения модел на хранене, включващ месо, нито цитираните от теб неща от менюто ти имат нещо общо със здравословното хранене - бургери, форнети... Stop

Удобно пропускаш цитираните от мен зеленчуци, плодове, зърнени и т.н. Не се връзват с тезата ти, че не се храня здравословно, язък.

Ти пък приеми, че най-разпространеният начин на хранене е гнусен. Не разбирам как не го осъзнаваш. Ядеш умрели животни... Като почине някой роднина, пържиш ли кюфтенца от него? Прегазените котки ядеш ли ги? Ми... не е редно. А си е месо, няма съществена разлика между месото на прасе и месото на куче/котка/човек.

Абе то и домата като го откъсна вече е мъртвец,ма подробности ся Laughing
Доматът няма нервна система, не изпитва болка като го откъсваш, не те гледа със страх в очите като го режеш, както те гледа прасето, като му прерязваш гърлото. Ако всеки трябваше сам да си убива животното, което консумира, малко хора щяха да се хранят с умрели животни.
Ти не си добре да сравняваш животно с... домат.

Аз нямам против хората съзнателно да правят избор какво да консумират и какво не, но когато го натрапват на децата си, лишавайки ги както вече се каза от ценни ....елементи за съзряването и развитието им, съдържащи се в продуктите, от които съзнателно ги лишават...това вече ми идва в повече.

Моля? В умрелите животни няма почти никакви ценни елементи, за сметка на това е изключително вредно да ти се разлага труп в организма, и не на последно място е гнусно.

Не те разбирам как оправдаваш убийството пред децата си.

Но когато невръстни същества зависят от теб и да ги третираш така, малко ми дойде и на мен в повече
В повече ми идва това, че третираш невръстното си дете по този начин - даваш му да яде животински трупове, учиш го, че да убиеш е ок... ужас.

# 170

Ти не си добре да сравняваш животно с... домат.

Оооо,да бе...Духовност..Как не се сетих,начи doh

Не е ли най-арогантното животно именно човекът?С преценките си кой изпитва болка,кой не..Чии живот е по-ценен,този на говедото или този на домата?

И растенията реагират на болка и заплаха,ама да не оспамваме съвсем темата..

Ти нали уж учителка неква беше,не доктор?...Ще те помоля да се държиш по-възпитано и се въздържай от квалификации кой е добре и кой не е. Ясна ли съм?Ако не да ти повторя?

п.п.Иначе и аз не разбирам,как някой може да яде само 5 вида растителни трупа+някоя и друга форнетка за разкош,и да казва,че това е разнообразно и богато меню..Но това не ми дава права да квалифицирам нито умственото нито душевното състояние на индивида Laughing

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 20:44 от Какво?

# 171
  • Другата България
Темата се изроди.
Поне аз предлагам да спрем.
Удобно пропускаш въпросите и коментарите за това защо аджеба лишаваш децата си от нещо, което може и да им харесва, ако имат възможността да го опитат с някакви брътвежи кое било убийство и безумни сравнения с месо от котка и дори починал човек.
Просто коментарите са излишни, не са за тази тема, ако имаш нещо повече да кажеш по нея - например какво включват цитираните от теб 500 лв., достатъчни отново според теб за живот на двама млади хора без дете и без наем - можеш да го споделиш.
Но ни спести разсъжденията си относно "здравословното ти хранене".
Мисля, че на всички ни стана ясно.
 Grinning А, стигнахме и до правописът.
Щом и до него опряхме, явно няма какво повече да добавиш по темата.

# 172
Темата се изроди.
Поне аз предлагам да спрем.
Удобно пропускаш въпросите и коментарите за това защо аджеба лишаваш децата си от нещо, което може и да им харесва, ако имат възможността да го опитат с някакви брътвежи кое било убийство и безумни сравнения с месо от котка и дори починал човек.
Просто коментарите са излишни, не са за тази тема, ако имаш нещо повече да кажеш по нея - например какво включват цитираните от теб 500 лв., достатъчни отново според теб за живот на двама млади хора без дете и без наем - можеш да го споделиш.
Но ни спести разсъжденията си относно "здравословното ти хранене".
Мисля, че на всички ни стана ясно.
 Grinning А, стигнахме и до правописът.
Щом и до него опряхме, явно няма какво повече да добавиш по темата.
+1.И аз съм на същото мнение.

# 173
Не разбирам защо се карате. Кой какво ял, закусвал, колко пари има, стигат ли му. Всеки яде според разбиранията си и джоба.

benny505,
ако наистина с приятеля ти искахте да опитате да живеете отделно от родителите си като семейство, досега щяхте да сте го направили. Нямаше да ви спре нито гарсониера в краен квартал, нито градски транспорт, нито 1400 лв. месечен доход. Да ми обясняваш как едва ли не, ако се возиш в автобуса, ще хванеш грип, за млад човек е направо несериозно. Щом смяташ, че парите ви не ви стигат и не искаш да опиташ, ами недей. Целуни момчето за сбогом и  си остани в къщи при мама и тати. Като намериш мъж, който да отговаря на високите ти стандарти, тогава се изнасяй.

Общи условия

Активация на акаунт