"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 136-та тема

• 41 451
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Еха, научих се да си правя снимки,...,и сега не мога се спра rotfImbo

Сега трябва да се науча да си правя гифчета Party

# 451
Днес съм непоносима  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Напротив, днес си чудесна  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Я какви чудни неща постваш  Peace
И аз не мога да им се нагледам , прекрасни са   Flutter Flutter Flutter Flutter

# 452
Говори по киселото мляко.... Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Ох, Бела, от къде го измъкна това  hahaha От миналата Нова година е, но точно този момент ми е убягнал  Laughing  Laughing

# 453
  • Варна

не мога да им се нагледам  Heart Eyes Crazy Heart Eyes Crazy Heart Eyes
Греховно хубави и щастливи!!!!!

# 454
Ето и питата ми е готова,да ви почерпя виртуално   chef

адашче,Бризче,Белааа  Hug Hug Hug

# 455

Мерси, добре че е само виртуално, че... Whistling, след 1-ви трябва да се връщам във фитнеса Simple Smile

# 456

Ммммм  eat  страхотна ! Майстор си, бееееее, мило Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бела, научи ме и мен да правя снимки  Praynig  На ЛС ,ако имаш време, де  Hug Hug Hug

# 457
  • Варна

Златни ти ръце, Дидка!!!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug

# 458
Ама то има снимки на всички романтични момент,  Sad , исках да си направя снимки, които не съм виждала, ама се оказа май всичко съм видяла.
Ще взема да сменя темата - от романтична се прехвърлям на смешна, да видим ще намеря ли някакви смешни физиономии... Simple Smile

# 459
Лятото се сбираме на морето живи и здрави и питата е от мен   chef Hug и да си по клюкарим за Ямира  Flutter Heart Eyes

# 460
От режисьорО....Другите спят.... Grinning

И от аби в Баку ....срещнал се с някой си Берк  Peace

# 461
Привет,прекрасни! Grinning
Вени,viv4o ,весело посрещане на НГ! Hug  

Пълна е с настроение тази снимка. Party Party Party
Laughing Значи нашите хора са отлетели за Барселона?Виж ти?! newsm62 Чудесно място.
 LaughingСетих се,че някой ми беше казал,че Серенай е била видяна точно в Барса не много отдавна с красив млад брюнет... Joy Или е било истина,или който е пуснал клюката има пророчески способности.

Да, даааа, така беше  Whistling Whistling Whistling  Laughing   но едва ли г-на беше пророк  Wink   Joy Joy Joy Joy

# 462
 Hug Hug Hug Hug Hug
Здравейте, приятелки,
Затрупа ни сняг нас  cold cold cold и студ ни разтресе, ама така му приляга на времето  в края на годината. Да я изпратим със студ, та да е плодородна и благодатна на лято.
Вени и всички пътуващи: да купонясвате  с пълна сила, да ви е леко и приятно пътуването и живи здрави  да се върнете при нас следващата година!!!
Бела, като учиш Данито за снимките, копни ми от "уроците" и в моите ЛС, че и аз съм неука!Моля те!

# 463
http://scontent-a.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t50.2886-16/10894317_420194474802853_726485767_n.mp4

http://scontent-b.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t50.2886-16/10894779_336568466545201_1481062805_n.mp4

Едже - от новогодишната меджезирска ваканция .....Единбург, Шотландия   Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 14:03 от daniela.qnkova

# 464
  • София
Hug Hug Hug Hug Hug
Здравейте, приятелки,
Затрупа ни сняг нас  cold cold cold и студ ни разтресе, ама така му приляга на времето  в края на годината. Да я изпратим със студ, та да е плодородна и благодатна на лято.
Вени и всички пътуващи: да купонясвате  с пълна сила, да ви е леко и приятно пътуването и живи здрави  да се върнете при нас следващата година!!!
Бела, като учиш Данито за снимките, копни ми от "уроците" и в моите ЛС, че и аз съм неука!Моля те!

Явно сме много желаещите да се учат  Mr. Green Ако може и на мен да ми изпратите инструкции   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт