Отговори
# 375
Здравейте, къзларки  Hug Не знам от къде да започна. Голяма работа сте!   bouquet Честит празник на всички мъжки майки и на мен, както и на всички останали.   bouquet

Айра,  Heart Eyes благодаря, че си запомнила един от любимите ми колажи, много мило!   love001

Страхотни снимки, супер настроение.  Hug Фенче,  Heart Eyes много се радвам за теб, че най-накрая всичко се нареди! Стига ти толкова нерви! Сега ти пожелавам веднага да се оправиш и от понеделник само щастливи и спокойни моменти!  Hug  Hug  Hug

Миси,   Heart Eyes забеляза ли как двете половини се допълват черта по черта. Устните на Киво и Берен са продължение една на друга. Сега, когато сме на финала на ЗП, така ми се иска да започнем отначало... искам btv lady да го пусне пак.  Peace

Не знам дали тази вечер ще гледам ЗП... Напоследък ми се доспива още в 19 часа.  ooooh!

# 376
  • София
Здравейте момичета! Hug Hug Hug
И аз,тази седмица отказвам вечерните ангажименти, за да мога да гледам последните епизоди.
Хем ме е яд, че свършва сериала,хем вече не мога да ги гледам и двамата  как се измъчват.  newsm45
Много тегави епизоди. newsm45

# 377

Госпожата,  Heart Eyes страшна носталгия ме налегна... Толкова хубави моменти, такива емоции... На косъм съм да започна отначало.     Blush

# 378
Госпожата Heart Eyes главата е на Киво, малко се е килнала щото вече е почерпен от щастие Joy Joy
направо ги мятам утре Mr. Green
Краличка Heart Eyes аз помня като слон Wink особено като са ми направили впечатление хубави неща Peace
 и на мен ми се иска да го повторят пак, но ме съмнява БТВ Лейди да го направи Peace
По скоро ще повторят КГ, за радост на нас с Фенка Heart Eyes Joy Joy

# 379

Госпожата,  Heart Eyes страшна носталгия ме налегна... Толкова хубави моменти, такива емоции... На косъм съм да започна отначало.     Blush

Heart Eyes Hug Heart Eyes О, ще започна, сигурна съм ! Но не знам дали отново ще ги гледам до края ! Толкова ги обичам такива - влюбени, щастливи, изпълнени със страст, пръскащи красота и невероятни емоции около себе си....като парфюм, който остава и по нас и ни опиянява с аромата си на любов !  Heart Eyes

Ками, привет и на теб !  Hug Кога е финалът ? Него със сигурност ще гледам, независимо, че от сега имам буца в гърлото !  Cry

Бекстейдж !  Peace

Айрка,  Heart Eyes да видим какви ще ги надробят подругите като ги видят !  Joy Joy Joy

# 380
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Госпожата, пускам ви тук едно стихотворение от наша съфорумка, написано за двойния празник Трифон Зарезан и Св. Валентин.

Знам, че тук ще му се зарадвате:

Двоен празник

Чаша вино. Парфюм на жена.
Маса нейде дискретна за двама.
Тиха музика, пълна луна.
И разходка из парка голяма.

Чак на утрото в светлия час
 си усетил, че имало нужда
 чаша вино и думи без глас
 да приспиват или пък събуждат

твойто мъжко его. В утринта
 тихо спяща на твоето рамо,
уморена лежи любовта.
И дано се събуди засмяна.

# 381
Госпожата, пускам ви тук едно стихотворение от наша съфорумка, написано за двойния празник Трифон Зарезан и Св. Валентин.

Знам, че тук ще му се зарадвате:

Двоен празник

Чаша вино. Парфюм на жена.
Маса нейде дискретна за двама.
Тиха музика, пълна луна.
И разходка из парка голяма.

Чак на утрото в светлия час
 си усетил, че имало нужда
 чаша вино и думи без глас
 да приспиват или пък събуждат
 твойто мъжко его.
И дано се събуди засмяна.

Светленце,  Heart Eyes Hug Heart Eyes прекрасно е, благодаря ти !   bouquet

....В утринта
 тихо спяща на твоето рамо,
уморена лежи любовта.
- страхотно !

# 382
  • София
Госпожата  Hug Hug Hug

Ками, привет и на теб !  Hug Кога е финалът ? Него със сигурност ще гледам, независимо, че от сега имам буца в гърлото !  Cry

Предполагам в петък.Защото от понеделник на мястото на ЗП от 21.30ч. започва някакъв индийски сериал. Та за това реших, че са последните епизоди. newsm12

# 383
Благодаря, Ками !   bouquet
Нали ще ми кажете кога е финала, да го изгледаме заедно !  Peace Макар, че ако е в петък, няма да мога, че съм на руска вечер !

# 384
Според мен финала ще е в петък Peace
Светле много хубаво  bouquet

И от мен нещо за готината компания Heart Eyes

# 385
Според мен финала ще е в петък Peace
Светле много хубаво  bouquet

И от мен нещо за готината компания Heart Eyes

Много е хубав, Айрка !  Heart Eyes Благодаря ти !   bouquet

# 386
Госпожата, тя пише страхотни стихове, но е много срамежлива. Сега я навиваме да издаде стихосбирка.

# 387
Госпожата, тя пише страхотни стихове, но е много срамежлива. Сега я навиваме да издаде стихосбирка.

Наистина ?! Ще се радвам, ако ти разреши, да ги споделяш и тук, с нас !  Hug Знаеш, колко много обичам, ще се радвам да прочета и нейните.  Peace

Heart Eyes

На страхотни колажи се радваме тази вечер !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 388
Ето още едно:

Спомен

Скрит текст:
Малък спомен от детството минало

все ме дърпа отново назад.

И подсмърча нослето изстинало,

и се сипят коси-водопад.

Моя палава, рошава скитнице