Йоркширски териер- тема 8

• 94 906
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
Тъй като след няколко седмици ще пристигне и нашето бебе-йорки, сега чета подробно всичко, споделено от вас.  Благодарна съм за времето, което сте отделили, за да опишете подробно всички страни от живота ви със сладурите.
Имам следния въпрос - трябва ли член от семейството да е изявен "отговорник", който да храни, поощрява, реше и т.н. или няма проблем всички членове - и деца (на 10-15 год.), и възрастни - равноправно да се грижат и радват на кученцето? Чела съм за други породи, че това е наложително и си трябва определен стопанин.

# 691
Моя шемет взе да пие вода, ама сега нещо стана много лигава .... все се кътери по мене да е седнала в скута ми. Хич не се заиграва с нейните си играчки, а е от седмица у дома, чак незнам какво да правя Sad

# 692
  • Варна
Моя шемет взе да пие вода, ама сега нещо стана много лигава .... все се кътери по мене да е седнала в скута ми. Хич не се заиграва с нейните си играчки, а е от седмица у дома, чак незнам какво да правя Sad
Нашата е непрекъснато така. В повечето случаи все е завряна в мен. Където седна и тя пристига. Вечер също спи допряна до мен . Като беше бебенце на възглавницата ми, а сега или в краката ми , или в скута ми.

# 693
  • Силистра
Привет!
Някой ходил ли е зимата на планина с йорки. Тази зима ще е първа за нашата мишка и моя мъж е решил да я водим с  нас на ски. Аз се притеснявам да не я простудим, но той не иска да я оставяме. Резервирахме хотел, в който приемат домашни любимци, но аз се опитвам да го разубедя.
Ние водихме нашия Жожо миналата година в Банско, изкарахме си чудничко, разхождах го със зимен гащеризон, всички му се радваха много, навсякъде ни пускаха с него. Само да отбележа, че аз не карам ски и докато мъжете бяха на пистите ние с Жожо си се разхождахме, или се излежавахме пред камината Simple Smile, ако всички карате ски не знам как ще стане.

# 694
  • Варна
Привет!
Някой ходил ли е зимата на планина с йорки. Тази зима ще е първа за нашата мишка и моя мъж е решил да я водим с  нас на ски. Аз се притеснявам да не я простудим, но той не иска да я оставяме. Резервирахме хотел, в който приемат домашни любимци, но аз се опитвам да го разубедя.
Ние водихме нашия Жожо миналата година в Банско, изкарахме си чудничко, разхождах го със зимен гащеризон, всички му се радваха много, навсякъде ни пускаха с него. Само да отбележа, че аз не карам ски и докато мъжете бяха на пистите ние с Жожо си се разхождахме, или се излежавахме пред камината Simple Smile, ако всички карате ски не знам как ще стане.
По  принцип всички караме ски, но аз миналата година претърпях инцидент и като че ли малко се поуплаших, но пък от друга страна само като си помисля какъв кеф е едва ли ще ги пропусна. Моят мъж иска да кара ски с нея, щял да я вози в кенгуру. Имаме 2 момчета и той нея си я отглежда като дъщеря. Аз пък като знам, че почти никъде няма да ни пускат с нея и ще си седи в повечето време самичка, предпочитам да я оставим тук, някой да я гледа.

# 695
Да се похваля,днес с Мейби бяхме на фризьор и се държа много добре.Много е сладка с новата прическа , но за сега не съм успяла да направя прилична снимка за да ви я покажа.

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 23:03 от eli_vulkova

# 696

Нашата е непрекъснато така. В повечето случаи все е завряна в мен. Където седна и тя пристига. Вечер също спи допряна до мен . Като беше бебенце на възглавницата ми, а сега или в краката ми , или в скута ми.
[/quote]

Аз не давам на Дея да се качва на леглото, уча я да спи в нейното си. Обаче е лепка от класа,чак ме побърква и в тоалетната е с мене  Mr. Green

# 697
  • София

Аз не давам на Дея да се качва на леглото, уча я да спи в нейното си. Обаче е лепка от класа,чак ме побърква и в тоалетната е с мене  Mr. Green

И аз не давах, но сега ми спи на възглавницата, в скута ми или в сгъвката на колената.

# 698
Не ми се ще да я уча да спи при нас, все пак мъжо е 100 кг  Laughing няма да и хареса да е под него  Hug

# 699
  • София
Здравейте момичета,
Кученцето ми  има проблем с ушетата. Постоянно ги почесва. Два пъти я водих на ветеринар за почистване. Отделно слагам и капки, но без резултат. Моля за съвет.
Благодаря!
 bouquet

# 700
  • Русе
Здравейте! С интерес прелиствам темите за Йоркитата, понеже 11 - годишната ни дъщеря мечтае за дребосък,  за когото да се грижи, а много скоро е рожденничка. Живеем в апартамент, но догодина живот и здраве ще се преместим в къща, където новият член на семейството ни да лудува на воля Simple Smile. Моля ви за съдействие за закупуването на йорки. Бих искала да е от частно лице, от добри и отговорни собственици.  bouquet

# 701
моля да ми препоръчате клиника за почистване на зъбен камък на йорки в София. Дали е опасно, четох че се прави с някакъв ултразвук, дали се поврежда емайла на зъбите? За съжаление на моя пес доста му се е натрупал и вече му се възпаляват венците, но не дава въобще да му ги мия. Купих някакви ензими, които ми препоръчаха, явно е силна миризмата за него, само като доближа шишето и подивява, дере , дърпа се. Не иска да дъвче кожени кокали/от бебе не обича/ но сега и като го болят венците още повече.

# 702
Октомври чистихме зъбен камък в "Добро хрумване". Нямаше никакви проблеми, пуснахме кръвна картина преди упойката. Отдавна сме клиенти на клиниката, препоръчвам Peace

# 703
Благодаря, Stitch! А дали ти обясниха дали се поврежда емайла? С ултразвук ли почистваха?

# 704
В началото на лятото водих Тери в Green Do. Венците му станаха по-чувствителни и се разраняват като гризе нещо по-твърдо. Според мен са му почистили зъбния камък много навътре под венеца, но може и да си е от неговите венци. Знам само, че не съм сигурна дали ще го заведа пак. Ако го направя, изрично ще кажа да не се чисти толкова навътре...

Общи условия

Активация на акаунт