Интимна връзка с по голяма жена

• 70 754
  • 160
  •   1
Отговори
# 45
За да се похвали, че въпреки "крехката" си възраст, /на която някои от малцинствата вече отглеждат внуци/, все пак е успял да  бамне засукана кака  Laughing

# 46
  • Бургас
Но въпросът не е в това ,а в това кое е правилно и вообще има ли правилно в тази ситуация?
Не, няма! И вместо да се тюхкаш за "нероден Петко" си отговори дали достатъчно обичаш /въобще обичаш ли тази жена/, за да се откажеш от "стила си на живот". Със или без дете, ако искаш дългосрочна връзка, трябва преподреждане на приоритетите...
На второ място страхът ,че след 5-10год. тя няма да изглежда все още перфекта и дето както и аз няма да имаме млада майка ,а старица. Представата ,че детето ще е на 10 ,а тя на 46 също ме тормози.
А ти колко ще си "перфектен" след 10 години?! И "перфектна жена" ли търсиш, любовница или майка на децата ти? Май не си съвсем наясно...46 годишните със старици ли асоциираш? Ако е така, накъде си тръгнал въобще теми да пускаш?! А ако "нероден Петко" си остане нероден, ще я напуснеш ли за млада и плодовита булка, м? Я, зарежи каката отрано и не трови и своя и нейния живот занапред... Бях свидетелка на три такива връзки с години в полза на жената близо десет. Само едната още се крепи, но май и там е въпрос на време. Каката е с "положение", парички от бивши, без деца, но и без възможност да има, младежът изглеждаше влюбен-загубен....напоследък ми изглежда само загубен  Laughing....ще видим...

# 47
Thinking, господина с непроизносимия ник pfcredflag защо ли се изказа?

Размишлява си момчето Wink
Нероден Петко и той нямало да имат млада майка, ама като гледам и той няма да бъде млад баща, щом още му се прехвърча.
Авторе, ти самият набелязал ли си кога ще създаваш поколение, щото от поста ти разбирам, че никак няма да е скоро?

# 48
Май няма много примери мъж да е напуснал една жена заради друга, по-възрастна от него, освен ако няма материална подбуда.
О, слу`аи има всякакви и такива вклю`ително.  Правила има някакви, но като цяло живеем в пъстър свят.

Та аз съм на 28 ,а моята любов вече на 36 разликата е очевидна 9години по голяма..
Това не е разлика, спокойно се компенсира. разликата е 8 години, а това не е нищо сериозно. крехкият 28 годишен младок и дъртата 36 годишната бабичка са от едно и също поколение.  Laughing

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 17:59 от OX'AMAH

# 49
Май няма много примери мъж да е напуснал една жена заради друга, по-възрастна от него, освен ако няма материална подбуда.
О, слу`аи има всякакви и такива вклю`ително.  Правила има някакви, но като цяло живеем в пъстър свят.

Та аз съм на 28 ,а моята любов вече на 36 разликата е очевидна 9години по голяма..
Това не е разлика, спокойно се компенсира. разликата е 8 години, а това не е нищо сериозно. крехкият 28 годишен младок и дъртата 36 годишната бабичка са от едно и също поколение.  Laughing

OX'AMAH,  нищо не разбираш ти -  той мисли в перспектива - ще се вземат,   дете ще завъдят, тя след десет години ще се  се сбабичоса, а той тепърва ще излиза от пубертета, ми мъка си е това  Confused
Мисля, че тук социалните ще трябва да се намесят - може ли  десетгодишно дете да се повери на 46 неадекватна бабишкера или на  38 годишен инфантил. Срамота...ще пусна друга тема за потрес, защото онази  другата май я заключиха  Rolling Eyes

# 50
ааа, да. 10 години са дълго време. Аз съм на 32, приятелят ми е на 28.През ум не ми е минало, че  крехък момък ама се притеснявам, дали ще издържим 10 години заедно Grinning по други причини.
 И аз съм в потрес...че след 10 години нямало да съм била млада майка! Алоу! Но пък този крехкия, природата му е такава, че нямало да спира да ходи. Тогаа какво значение има? Тя и млада и дърта, той така или иначе ще ходи...

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 21:42 от OX'AMAH

# 51
OX'AMAH,  ще си млада и красива и прекрасна майка, когато и с когото искаш да си  Hug Това Нещо обаче /ако изобщо е реално/ изобщо не си дава сметка,  че служи просто за забавление, пък и за деца помислило и как ще се развият нещата и кой  как ще изглежда след време  Laughing  Че тя вече си има деца жената - за къв й е някакъв "ходещ" извънсексово  newsm78 Хич не ми се вярва да има чак пък толкова тъпи мъже  Rolling Eyes

# 52
Не знаех, че съм на преклонна възраст и че след 10 годиние ще съм старица, но вече съм подготвена какво ме очаква в близко бъдеще. За протокола и аз успях да пипна младо гадже, но вече започвам да се чудя, дали когато спя той не ме наблюдава търсейки признаци на сбабичкосване.

# 53
Не знаех, че съм на преклонна възраст и че след 10 годиние ще съм старица, но вече съм подготвена какво ме очаква в близко бъдеще. За протокола и аз успях да пипна младо гадже, но вече започвам да се чудя, дали когато спя той не ме наблюдава търсейки признаци на сбабичкосване.
Хич и не се чуди - сто процента ти е взел вече калъп за бастун и ще ти го подари  на св. Валентин в знак на вярност  Laughing

# 54
OX'AMAH,  ще си млада и красива и прекрасна майка, когато и с когото искаш да си  Hug Това Нещо обаче /ако изобщо е реално/ изобщо не си дава сметка,  че служи просто за забавление, пък и за деца помислило и как ще се развият нещата и кой  как ще изглежда след време  Laughing  Че тя вече си има деца жената - за къв й е някакъв "ходещ" извънсексово  newsm78 Хич не ми се вярва да има чак пък толкова тъпи мъже  Rolling Eyes
ами да, той е влюбен, а красавицата 36 годишна бабишкера бъдеща старица майка,  си има дете/деца и бивш съпруг...малко под въпрос е колко би й се занимавало отново да си играе на семейство и то с този крехък младеж, който така обича да ходи. Но виж сега, аз съм забелязала, че на конкретен тип мъже, на егото им е абсолютно необходимо да си мислят, че те контролират ситуацията, те вземат решенията.

Относно сбабичкьосването, стардъст, сега е модерно 46 годишна старица с 40 годишен млад левен.  Laughing Laughing.

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 00:27 от OX'AMAH

# 55
  • София
Тц, тц, срамота, такава стара майка.
Аз като родих на 39, какво ли ме чака догодина в 1-ви клас със сина ми?  Joy
Отсега започвам процедури за подмладяване, та да се конкурирам с 30 и нещо годишните майчета.
И ще крия бастуна, когато ходя на родителски срещи.

# 56
Тц, тц, срамота, такава стара майка.
Аз като родих на 39, какво ли ме чака догодина в 1-ви клас със сина ми?  Joy
Отсега започвам процедури за подмладяване, та да се конкурирам с 30 и нещо годишните майчета.
И ще крия бастуна, когато ходя на родителски срещи.
Ако мъжът ти не е на крехка възраст, няма от какво да се притесняваш.

# 57
  • София
Ее, че аз имам позната, дето се хвали с и без причина с 9 години по-младия си мъж. Ама то си е за хвалене, не отричам
А моят дъртофелник е с цели 2 години над мен. И не дава поне да го боядисам  Joy

# 58
Ние мъжете, желаещи по-голяма жена не го правим само заради секса. Всяка жена около 40-те си има своя чар. Една от причините да се заглеждам по таквиз моми е аргументацията в предния пост. Обожавам еманципирани жени, с кариера, с образование със самочувствие. Готов съм да пера на ръка, да мия и чистя, да готвя само и само тя да има време за кариерата си.

Браво! HugАз съм на 41 и от 2 години живея с 9 г.по малък от мен. Имам си образованието, кариерата, самочувствието, младолика съм, но....винаги когато мине покрай нас младо момиче и комплексите са готови....и какво ще стане когато стана на 50/ако до тогава се задържим/, той ще е на 41, тъкмо в критическата... Rolling Eyesда, няма гаранция, че дори да сме на една възраст няма да се изоставим, но....тук говорим за емоционално израстване....

# 59
Ее, че аз имам позната, дето се хвали с и без причина с 9 години по-младия си мъж. Ама то си е за хвалене, не отричам
А моят дъртофелник е с цели 2 години над мен. И не дава поне да го боядисам  Joy
Аз предпочитам да лъжа, че съм по-млада, вместо да се хваля, че той е по-млад. Наличието на по-млад партньор придава достоверност. Но аз съм нищо, защото лъжа скромно. Майка ми отдавна е прекалено млада за да ми бъде майка, дори ако броим моите лъжегодини за истински. Тя изнаглява сериозно. Но тя за разлики под 10 години само се смее сърдечно.

Но аз наистина харесвам повече мъже дъртофелници, ако са хубави. Онзи ден видях, че един колега, който е на 29 или 30, има сиво по брадата. Веднага ми стана много по-привлекателен.

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 14:59 от OX'AMAH

Общи условия

Активация на акаунт