Искам да кажа ... (17)_29.12.2014-04.01.2015

• 46 825
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 975
Мър, страхотно е това, което си написала - абсолютно съм съгласна, че ако човек гледа да се съобрази с всички, наистина зор ще види Joy Joy

Ти не се смей, а виж как да се справим с проблема  Crossing Arms
Гледаме някакъв тъп романтичен филм, но колко да е тъп, май ще си го догледаме. И тази седмица трябва да се ориентираме къде ще почиваме лятото и по-точно за хотел и курорт (Турция). Но трябва да съобразя да не ми съвпадне със защитата на тезата, че тогава ще стане една...

# 976
Мър-Мау, сподели после какво си избрала за Турция  Heart Eyes
Тук дори и някой да реши да пише анонимен, с времето ще се разбере кой е. Всеки има стил на писане, различава се  Simple Smile

# 977
  • Варна
Обичам да има много писано тук, а аз да имам време да чета.  Heart Eyes

Кофти надвечер имах-бягахме до спешното, с мама. Заради гадната ѝ алергия. Бяхме се подготвили даже да я вземат под наблюдение,случвало се е, но отокът на лицето най-после започна да отпуска. Прибрах си я у тях.
Бърдс, то само като те чета и настръхвам. Ще ми се обаждат така да ми правят скандал!  Twisted Evil

Ох, и за външния вид и годините да си кажа. До към 25 и даже отгоре не ми даваха годините. След 30-те си дойдох на външен вид спрямо възрастта. Личат ми. Ма пък какво от това? Нали не ми дават повече!  Crazy

# 978
Испанците използват една и съща дума за свекър/тъст и за свекърва/тъща. А също и за леля, чичо, вуйчо, стринка и пр.

Сега се сетих, че скоро моя приятелка (на 30 години е) се похвали, че за втори път е станала баба. Нейните племенички родили. Първоначално ми стана смешно, ама като се замислих - децата на брат й са станали родители. Те й казват "лельо", независимо, че са почти набори  Grinning. Та по тази логика техните бебета наистина й се явяват един вид внуци.

Никакви внуци не са й. По тази логика мъжът ми е внук на децата на леля си, които сега са на по 10 и съответно 4 години.  Mr. Green Тя е по-млада от племенника си.

# 979
Мър-Мау, сподели после какво си избрала за Турция  Heart Eyes

Екшън планът ми е да отидем в няколко агенции и е така, не можах много да се ориентирам от темата за Турция кой хотел и курорт, та ще пробвам така  Peace

Стейси и майка ми има някаква алергия с подуване, но още не са разбрали от какво е  Rolling Eyes

# 980
При наличието на booking.com и tripadviser никога не бих отишла в туристическа агенция, но всеки си знае.Транспортът до Турция е лесен.

# 981
Мър-Мяу,
Сподели какво търсиш.
За Турция.

# 982
  • Варна
Мър
Скрит текст:
Майка ми е лежала много пъти за изследвания-то от около 40 години я има тази алергия. Реакцията е едем на Квинке.  Cry Дори и насън мога да извикам Бърза помощ, още от малка-ако отокът е на език, гърло или надолу в дихателните пътища. Има опасност от задушаване тогава, а и отокът расте бързо.Към много работи е алергична-вкл. и медикаменти, а тези дни се е самолекувала заради цистит, хрема, болки в ухо. Обикновено хапчетата преднизолон отпускат отока, но някой път не става. Тогава бягаме в спешното или направо викаме БП-зависи къде е отока и колко време има за реакция. Тези дни пак ще ходи при алерголожката ѝ-лекарката непрекъснато иска да я взема в болница за още и още изследвания, но на майка ѝ е писнало и все отказва.

Да питам нещо за бельо-днес бях в триумфа, за нови сутиени. Защо тези, които пробвах, бяха все къси за гръдния ми кош? Предлагаха ми удължители.  Confused А аз съм даже слаба в района. Такива ли ги правят вече и предлагат удължители? Тези дни пак ще отида, нямах време да разпитам и пробвам подробно модели, че точно тогава мама ми звънна и се изстрелях.

# 983
Мър, много ми похвалиха хотелски комплекс Vog.

# 984
При наличието на booking.com и tripadviser никога не бих отишла в туристическа агенция, но всеки си знае.Транспортът до Турция е лесен.
Лесен ако имаш кола  Mr. Green Ние вече нямаме по ред причини, тоест ред, ред, строши се крайно зле. И затова ползваме агенция  Hug

# 985
Ох, Стейси, доста лошо е това.  Hug

Иначе ние ще ходим с кола, защото мен ме е страх със самолет, а мъжът ми на автобус няма как да натоваря. Агенция тръгнах да ползвам след като видях, че в букинг цените са понякога два! пъти по-високи, отколкото от на агенция. Няма как да я бъде тази  Stop

Иначе какво търся - изобщо не съм ориентирана, но нямаме нужда от много забавления, ние си почиваме активно, пък и сме с кола, може да мърдаме. От към хотел искам да е нещо изпитано - хубава храна, добро обслужване, хубава база. Още не съм се ориентирала съвсем и как вървят цените, но за около 7 дена виждам, че двамата можем да се вмъкнем в границите 1500 - 2000 лв. Гледах хотели предимно в Лара и Белек - ако ме питате защо там, не знам  Laughing

vanini*, сега ще разгледам, благодаря!

# 986
На най-баровските си се спряла  Mr. Green Хубави са  Simple Smile

# 987
Мър-мяу,
Покрай една позната се влюбих - хотел "Адам и Ева" в Белек.
Виж какво прочетох за него:
"...Мечтата да е „рая на земята” е превъплатена в този тъй префинен хотел, а петте звезди са подходящия аксесоар. Гостите се потапят в свят на божествена чистота, неподправеност и изисканост. Белият цвят, символ на чистата душа в рая, се развива в интериора от ефекта на огледалата, внушаващи идеята, че никой не остава сам и достига кулминация в стъклото, символ на стремежа към пълноценно изживяване на всеки миг от живота. Вдъхновен от градините на Еден, Адам & Ева  е декориран да събуди нови усещания у своите гости, не само за да достави удоволствие, но да докосне тялото, ума, всички сетива. Божествена концепция за сватба или меден месец в едно с Ангелско обслужване довеждат до пълно блаженство. Адам & Ева ще остави у Вас незабравими спомени за цял живот..."

# 988
Аз да взема да кажа какво търся....
Един изпълнител, мъж....около 30г. с очила....спечели един от форматите....мисля в Холандия. Чувствен, дрезгав глас, страхотен просто. Бях споделяла негова песен от явяването му на кастинга във фейса си....но така и не можах да я открия.
Ако някой се сеща за кого говоря, да пусне линк. Simple Smile

Търся и някакъв подобен изпълнител, жена....с леко дрезгав,чувствен,  дълбок глас, но не прекалено...да не отива в мъжката гама.
Очаквам предложения....

# 989
  • тук-там
Търся и някакъв подобен изпълнител, жена....с леко дрезгав,чувствен,  дълбок глас, но не прекалено...да не отива в мъжката гама.
Очаквам предложения....

Пробвай с Имани. Но...има само няколко парчета, които "стават".
Танита Тикарам, предполагам ти е известна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт