Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 11

• 84 908
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря ви, момичета!
По-мазната текстура не ме притеснява, с оглед това, че търся крем за по-студено време... Решено: ще се възползвам от офертата в каталога на Шведската спа терапия Wink

# 391
Здравейте Hug Някой имал ли е наблюдения върху Miss Happy и Miss Relax ? Мерси  Hug Hug Praynig

# 392
  • Стара Загора
Само на мен ли ми дава грешка и не мога да отворя следващия каталог? newsm78

# 393
  • Пловдив
Аз също не мога да го отворя, а пробвах от два компютъра с различни IP-та Thinking

# 394
тъкмо това щях да питам и виждам че не съм сама,отново имат някакви проблеми аман вече.А имам и друг въпрос някой знае ли защо исчезнаха спиралите XL hyper stretch  черно със зелено,имаше спирала и от същата серия заздравител за мигли.Къде исчезнаха внезапно и дали ще се появят пак,само с тази спирала миглите ми растяха като луди и изглеждаха страхотни и дълги.

# 395
  • Стара Загора
Във фейсбук отговориха, че знаели за проблема от вчера и работели по отстраняването му.

16 руски каталог

http://www.webconsultant.com.ua/189-oriflame-katalog-16-2015-1.html#image

От тази кампания се чудя изобщо да поръчвам ли нещо. newsm78 Загледах околоочния от ККК понеже е 9,50 лв. Не е за моята възраст, но едва ли ми навреди и ще ми изглади линиите. Mr. Green Някой ползва ли го?

# 396
Имах възможността да разгледам каталог 14 на хартиен носител и доста нещица си подбрах на промоция:
1. От Шведската СПА терапия има три продукта за лице на много добра промоционална цена;
2. Почистващ лосион Ecollagen (35+)
3. Ексфолиант за тяло "Шведска СПА терапия"
4. Подхранващ крем за тяло "Мед и мляко"
5. Хидратиращ крем за душ "Мед и мляко"

Започнаха се приготовленията за есенно-зимния сезон Wink

# 397
  • Пловдив
Аз пък ще се заредя с кремчетата True Perfection Party Идеално ми паснаха на кожата Flutter

# 398
Във фейсбук отговориха, че знаели за проблема от вчера и работели по отстраняването му.

Това не се случва за първи път. Според мен е умишлено.
Какъв е тоя проблем, дето не могат да го оправят вече 3 дена?...    Outta Joint

# 399
  • Стара Загора

Това не се случва за първи път. Според мен е умишлено.
Какъв е тоя проблем, дето не могат да го оправят вече 3 дена?...    Outta Joint

Аз това им писах във фейсбук - какви са тези специалисти, които не могат да се справят? Mr. Green

# 400
Чрез кой куриер доставят Орифлейм до адрес и ако ме няма на адреса - какво се случва?  Blush

# 401
  • Стара Загора
Е, не. Още не се отваря каталога. Егати и специалистите. А и проблема. Mr. Green

# 402
Само на мен ли ми дава грешка и не мога да отворя следващия каталог?
Ако имаш предвид каталог 14, аз го разглеждам без проблем на адрес ori.bg

http://www.ori.bg/products/catalogues.php/start/1

Между другото, има много хубаво предложение за кислородните кремове на Оптималс (дневния + нощния + околоочния), които могат да се вземат само за 17,90 лв и 3-те.
Т.е. поръчваш дневния и получаваш другите два като подарък Heart Eyes
Какво ви е мнението за тях?

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 09:24 от krem-karamel

# 403
Каталога и аз още от самото начало го отварям и разглеждам, даже имам и набелязани неща  Mr. Green

Ох, да ви се оплача, толкова голям ентусиазъм имах за еко-бюти крема, но не би! Изпъпчих се! Всичко си е до кожа, другото което не ми харесва е че много трудно попива в кожата. Като цяло самата кожа е мека и гладка, не ми лъсва челото,  но пъпките не мога да ги преглътна. По принцип явно имам непоносимост към някоя от съставките, защото и с други кремове на Орифлейм ми се е случвало. Та, това от мен. Много ме яд, но всичко се случва. Само ще разкарвам консултантката си за рекламация, от което ми е неудобно, но това си е в каузата на Орифлейм.  Peace

Спиралата на дъ 1 за обем е много добра  Mr. Green

# 404
  • Русе
Чрез кой куриер доставят Орифлейм до адрес и ако ме няма на адреса - какво се случва?  Blush
куриерът е MBM - ако няма никой на адрес, ти се обажда по телефона и се разбирате. Може и на съседа да го остави, ако му кажеш.

Общи условия

Активация на акаунт