Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 636
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Kikamora, просто сметнах за интересно да се включа в дискусията, все пак става дума за моите вежди (този път), а не, че ми пука особено. И визирах именно недоброжелателните коментари, които бяха от един потребител, но не беше един коментарът.
Да, част от визията са, но също така са и прическата, и тялото, и дрехите. Но тук е темата за грима, а не за цялостната визия. Така че, защо да не се придържаме към темата. Е, веждите може и да участват, когато по тях се рисува, но когато не са част от грима, не са и част от темата.

Цитат
Нека бъдем откровени, но на никоя жена не и отиват непочистени вежди.

С това пък изобщо не съм съгласна.
Красотата е в очите на гледащия я...

B&C, много хубаво казано. Клипчето, което пусна, е готино. Дори може да пробвам грима тези дни.

# 136
  • Пловдив
    Именно - всички знаем кои са разбирачите в темата.
Повечето от тях публикуват снимки на грима си.
Много имат и лични блогове.Аз винаги черпя вдъхновение от дамите,
престрашили се да публикуват свои снимки.Това, което ми харесва се
опитвам да го направя, а това, което според мен не се съчетава и не е подходящо
избягвам.Лично аз не смея да давам мнения, защото не съм добра
с гримирането.Мисля, че никой не би се обидил на критика и съвет,
поднесени по подходящия и културен начин.
Всеки има право да дава мнение, но "голямата откровеност" понякога
граничи с липса на възпитание/ тук не си говорим очи в очи- четат ни
много хора/
Казвам го от личен опит - и аз съм имала моменти на "откровеничене" във форума.

И последно - призовавам тези, които публикуват свои снимки да продължават да ни радват !

В&C отдавна не си ни радвала със снимки!

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 10:10 от dudhen

# 137
Двете неща, които тотално могат да променят лицето са именно веждите и носа и когато тези два белега не са пропорционални, могат тотално да те загрозят. Говоря по принцип, така че не го приемай лично. Намирам очите ти за мног красиви, особено като ги гримираш, но първото което забелязвам в снимките ти са веждите Wink. Ако ми беше приятелка до сега да бях те оскубала Simple Smile.

# 138
  • Пловдив
Двете неща, които тотално могат да променят лицето са именно веждите и носа и когато тези два белега не са пропорционални, могат тотално да те загрозят. Говоря по принцип, така че не го приемай лично. Намирам очите ти за мног красиви, особено като ги гримираш, но първото което забелязвам в снимките ти са веждите Wink. Ако ми беше приятелка до сега да бях те оскубала Simple Smile.

А трябва ли и ринопластика да се прави тогава?
А може би и увеличаване на бюста, защото погледа
после на там отива?

# 139
Който иска да си я прави, също така има и контуриране което може да промени леко формата на носа Simple Smile , обаче за веждите освен пинсета друго няма. Сега се сещам за една позната, изключително красива жена но с вежди подобни на Епона... Ами няма да ти казвам какво говореха мъжете за нея и как нейния приятел, беше помолил нейна приятелка да и подхвърли уж случайно, да ги оскубе Simple Smile. В крайна сметка ги оскуба за първи път когато беше на 30 и като гледам продължава да ги скубе, а резултата е повече от забележителен.

П/с сега се опитах да намеря снимка да ви покажа веждите и, обаче мацката си е изтрила всички снимки от " косматия" период Simple Smile.

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 01:14 от kikamora

# 140
  • Пловдив
   Обзема ме носталгия...Сещам се каква беше темата преди 1-2 години-
полезна и позитивна!

# 141
От кога изразяването на различно от твоето мнение е негативизъм? И мислиш ли, че именно твоето мнение е меродавно? Както казах на мен ми харесват очите и и начина по който ги гримира Wink

# 142
Eпона, на мен и това много ми харесва Heart Eyes
http://www.lisaeldridge.com/video/22872/summer-metallics-evening-look/

# 143
  • Австрия
Eпона, на мен и това много ми харесва Heart Eyes
http://www.lisaeldridge.com/video/22872/summer-metallics-evening-look/

За моя вкус.. една степен в повече ми идва интензивността. Забелязахте ли веждите на модела?

Ако толкова ви се коментира на тема вежди, стига с тези на Епона, моля, покажете своите  Peace

# 144
Дами, честита нова година!
Личното ми пожелание към някои от вас - не започвайте 2015 като приключихте 2014 г.
Трих.

# 145
За моя вкус.. една степен в повече ми идва интензивността. Забелязахте ли веждите на модела?

Ако толкова ви се коментира на тема вежди, стига с тези на Епона, моля, покажете своите  Peace
Според мен гримът е идеален и много ми харесва как седи на момичето!  Heart Eyes
Но не е за всеки ден и за всеки.
Аз нямам нито такива вежди, нито такива очи, а и лицето ми е различно. Няма и къде да отида с такъв грим, но това не ми пречи да го харесвам. Heart Eyes
Аз намерих още едно момиче, което не са го оскубали по правилата на форумните ни специалисти и професионалисти.  Laughing
http://www.lisaeldridge.com/video/18744/runway-trend-matchy-make-up/

# 146
Имам въпрос
Само тези които завършиха така годината да не продължават или важи за всички  bouquet

# 147
За много години и от мен! За вдъхновение използвам най-вече youtube, Лиса Елдридж ми е една от любимките, както и Вивиана Дас мейкъп, Лили Пебълс, Амелиа Лиана, Pixiwoo, Уейн Гос, Таня Бър.. И още кой ли не, станаха страшно много  Laughing Но като цяло върху себе си прилагам основно това, което знам как ще ми седи, не съм такъв експериментатор още  Blush

# 148
  • София
Водя се по името на темата, та пускам един грим  Rolling Eyes

По темата за очните линии: Аз най-много харесвам тези с дълъг, мек писец. С тях най-добре ми се получава "опашката". Любимата ми е на NYX

Тъй като скоро ми свърши (е, имам си нова бройка), реших да пробвам тази на MUFE (Graphic Liner):
Удобна ми е за всичко, без "опашката"  Confused Някак ми събира кожата в тази част и не мога да направя чистя линия. Трябва да дърпам кожата, а това никога не го правя, защото се гримирам с една ръка, а с другата държа огледало  Peace

# 149
Страхотен грим!
Тези които харесват очна линия с дълга опашка опитайте Арт Деко, наистина е невероятна очна линия. Аз съм с доста фини бръчки около очите и ми е страшно трудно да си направя очна линия и да не и изкривя опашката, с тази очна линия успявам идеално.

Общи условия

Активация на акаунт