Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 631
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Стара Загора
Здравейте Hug

Не съм се включвала скоро, но не правя нищо интересно върху себе си напоследък. Техниката ми е същата, но се отчитам с 3 грима в златисто, лилаво и черно. Mr. Green

Скрит текст:

За първият грим ползвах Шоколадовата палитра, вторият е с L'oreal Color Infalible 005 Purple Obssesion и в сгъвката Golden Rose Matte 213, а третият е с 014 Eternal Black отново от бурканчета на Лореал. Опуших с 2 матови цвята от Шоколада.

Няма да се разсърдя на критики и предложения за поправка, където е нужна. Hug
Тена ми на живо е ок, но сме говорили за съставките във фдт, които не са подходящи за снимки.
Имам нужда от промяна, че ми омръзва от едно и също, но не съм намерила друг подходящ начин.

Отбелязвам и прогреса, който забелязвам в някои момичета. Следя ви изкъсо. Laughing

# 256
  • София
Ивченце! Разкош си! Hug
Радвам се да зърна това хубаво личице пак на екрана! Hug
Особено ме грабна лилавият грим! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 10:45 от kopche

# 257
  • София
Прекрасен е лилавият грим, много ми хареса. Само аз бих го комбинирала с друго червило, по-бледо може би. Но пък тези устни трябва да се показват и изпъкват   bouquet

# 258
  • Стара Загора
Благодаря ви.  bouquet

Цвети, да по-светло розово също щеше да е добре, обмислях го като вариант. На живо не беше толкова ярко всъщност . нанесох го с потупване леко, напр. червеното и то е по-убито с кафяв подтон, но камерата го изкара ярко към класическо. Peace

# 259
  • София
Благодаря ви.  bouquet

Цвети, да по-светло розово също щеше да е добре, обмислях го като вариант. На живо не беше толкова ярко всъщност . нанесох го с потупване леко, напр. червеното и то е по-убито с кафяв подтон, но камерата го изкара ярко към класическо. Peace
Е, аз затова не качвам снимки Wink Снимам зелено, пък то излезе сиво петно  hahaha
Аз днес също съм с лилав грим и съм сложила бежово с леки златисти частички червило. Не казвам, че и ти трябва да направиш така, в никакъв случай  Peace

# 260
  • Стара Загора
Благодаря ви.  bouquet

Е, аз затова не качвам снимки Wink Снимам зелено, пък то излезе сиво петно  hahaha
Аз днес също съм с лилав грим и съм сложила бежово с леки златисти частички червило. Не казвам, че и ти трябва да направиш така, в никакъв случай  Peace

При мен цветовете горе долу излизат, но грима на очите понякога както казваш е петно или пък стои размито и се чудя как в огледалото виждам едно, а на снимки все едно съм се гримирала със затворени очи. ooooh!  Понякога проблема идва и от това, че съм с астигматизъм - съответно не мога да видя добре и почти целувам огледалото. Удрят ми се дръжките на четките чак. ooooh!

Аз лилаво нося винаги с бледо Laughing розово червило. Е, понякога и по-цветно. Ако е много тъмно вече бих пробвала с нюд, но и моя тен е скаран с тази гама. Затова не го нося често. Прекалено светлите бежови нюанси не ми отиват особено и съм като болна с някои. Cry

# 261
  • Велико Търново
Ивче, много ме радваш и за мен е удоволствие да те "видя" отново Hug
Всичките ти гримове ми харесват  bouquet записвам си какво си ползвала, и тъкмо се зароди въпросът ми с какво си опушвала и видях, че си написала. И аз имам Шоколадовата палитра, и ще  пробвам златистия грим Simple Smile
Аз не мога да се нарадвам на ето този глос Guerlain Gloss d’Enfer Maxi Shine 469 Fuchsia Ding - прекрасно усещане за хидратация, нежно разнасяне, без да лепне, сравнително добра трайност Heart Eyes

# 262
  • София
 *Biskvitka* ама товят пристигна ли вече? newsm78
Знам, че го поръча , когато и аз моят от ФЮ?

Иначе радвам се на хубавите ти отзиви за него и честито!  bouquet

# 263
Ивче аз те следя  и в блога, имаш страшен напредък.
Това което аз бих ти посъветвала черното да не го опушваш с кафяво, между тях става един мръсен цвят.
Ако искаш черното да ти изглежда като опушено с кафяво, вземи нещо по топло.
Като това

също красиво става и с нещо такова

Ето при тази красавица опушването е много красиво и естествено, вярно че техниката и с краката нагоре Simple Smile имам предвид че започва с опушването а после другото, но това също е техника може би пък на някой така ще му е по удобно и по чисто да стане.
https://www.youtube.com/watch?v=IPTMG5SzOrc

# 264
Малко набързо направих днес една проба с един от пигментите на Инглот от Аленка (за които съм й безкрайно благодарна, беше страхотна изненада, от която се почуствах доста неудобно...).  Blush  Blush  Blush   bouquet

Първият продукт на Инглот, с който работя. Хареса ми, не мисля, че ми беше по-лесен или по-труден от тези на МАС.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 17:08 от Епона

# 265
iv4enceto_91, лилавият грим е страхотен.

*Biskvitka*, цветът на гланца е много красив. Сигурна съм, че ти стои прекрасно.  Party

Аз понякога правя като момичето от клипа на г-жа Стихийно бедствие. С определени сенки преливането ми се получава по-добре.

# 266
  • Стара Загора
Благодаря.  bouquet

Ами аз всъщност доста се чудех в какъв цвят да е сгъвката, опушването и нищо друго не ми дойде на ума освен това кафяво. Tired Ще погледна от матовите сенки какви имам и с тях ще експериментирам другият път. Иначе другият ми вариант беше Еспресото на Катрис от единичките, но то ми се стори доста светло. newsm78

П.п. ето грим от нета, правен с него - сходно като ефект е с моето и не виждам голяма разлика макар да е по-светла сянката от тези, които ползвах аз.

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 15:38 от iv4enceto_91

# 267
  • Велико Търново
Копче, гланцът ми пристигна преди три дни Peace в същия ден като теб поръчах.

# 268
Иве този грим от снимката може да ти стане като направиш черна подложка от молив или гел очна линия на подвижния клепач, блендираш добре, запълниш със Никс тауп черното, опушиш със същото и върху това на подвижния клепач да сложиш малко "мокро" нещо което да даде сатенен ефект.

# 269
  • Стара Загора
Иве този грим от снимката може да ти стане като направиш черна подложка от молив или гел очна линия на подвижния клепач, блендираш добре, запълниш със Никс тауп черното, опушиш със същото и върху това на подвижния клепач да сложиш малко "мокро" нещо което да даде сатенен ефект.

Охооо, сложна работа. Така не се научих да слагам молив като основа и може би това е причината понякога да ми изглеждат размити цветовете. Мога да пробвам де. Laughing

Наскоро опитах да опуша/омекотя, както правят някои първо с топъл кафяв цвят костта и тогава да работя по подвижния клепач, но не ми хареса резултата и стоеше недовършено, като зацапано петно. Той и моя си е паднал, ама все пак. Crossing Arms Явно не съм свикнала.

Общи условия

Активация на акаунт