Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 58 тема

• 69 634
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
ТО и аз не умея първо да опушвам а после да правя грим, ама съм виждала хора да работят по този начин и то проф. гримьори, от школата зависи!

# 271
  • София
Копче, гланцът ми пристигна преди три дни Peace в същия ден като теб поръчах.
Аууу ще се изям от яд! ooooh!
Как може такава несправедливост!?
Да не говорим, че от ЛФ от 22.12. още ми няма пратката! #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Чакам си тихо в ъгъла, но лошото е, че продължавам да купувам гланцове и глосове! Crazy ooooh!

Апропо днес тествах лип крема на Nyx и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesлошото е, че сега искам да ги имам всичките!
Разкош на устните! Hug Взех най-плътният виолетово цикламен цвят- 01 доли гърл се води и няма разтичане, няма нужда ни от молив за устни и стои много сочно и плътно без да изсушава!

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 17:21 от kopche

# 272

Апропо днес тествах лип крема на Nyx и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesлошото е, че сега искам да ги имам всичките!
Разкош на устните! Hug

Тези ли?

# 273
  • София
Тези: NYX Xtreme Lip Cream - Dolly Girl

А цветът стои точно толкова сочно:

Нанася се някак матово и сухо и след това застава така на устните. Феноменалното е, че не ми трябва молив за устни. Не се разтича. Peace

# 274
Мерси.   bouquet Тези ми изглеждат разкошни, само дето няма много цветове.

">#t=134[/video]

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 18:18 от Анонимен

# 275
  • в 1001-та нощ
Ивче  Blush аз не мога да си създам навик да следя блогове и помня публикациите ти тук, определено вече пипането ти е много ювелирно - предвид гримирането на очите Simple Smile

Понеже съм сигурна, че искаш да си още по-добра и да се развиваш, а и спомена, че приемаш предложения - ще споделя с теб своето. Имаш големи и отворени очи, но с грим поне в моите очи се създава илюзия,  че външните ъгли сочат малко надолу - както са уморените и тъжни очи. За да се преодолее това - можеш да опиташ да качваш тъмната сянка във външния гирен ръб на грима - 1-2 мм по-надоре. Не до веждата - мъничко - колкото да създаде илюзия за поповдигнат външен ъгъл. Както е в котешките визии, но не толкова категорично  Peace

Във вътрешния ъгъл очите ти са широки и това допълнително подчертава тази илюзия, че външния ъгъл сочи надолу. Ако към носа очите бяха по-тесни - това щеше да създава илюзия за по-котешка визия.

Мисля, че ще ме разбереш, без повече обяснения, а съм сигурна и че това, което предлагам е лесно за теб  просто друга гледна точка, която ако прецениш за удачна - можеш да пробваш Simple Smile

Другото нещо, което бих предложила е да опушиш лилавото с матово сиво-черно или с мат мастило Simple Smile Мисля, че на сините ти очи ще се получи много добре  Peace

# 276
  • Стара Загора
Мисля, че разбрах какво имаш предвид. Ако намериш и снимка, за по-сигурно, ще се радвам. Simple Smile
Още утре ще се пробвам, ако ми остане време.
Преди години, когато нямах почти никакви четки, много качвах (почти до веждите) цвета от сгъвката и съм намразила да не кажа този начин на гримиране за моите очи. Сега блендиращите и магически "пръчици" Zoeva ме научиха и рядко се излагам. В момента малко да мръдна по-нагоре и се чудя как да го коригирам и изтрия. Искам хем да има цвят, но и да не е прекалено. Crazy

Лилавото имам чувството, че стои добре с всичко и позволява много "заигравки". Сиво не знам дали имам, не можах да го заобичам този цвят. Embarassed Но черен мат имам, както и лилав. С вторият съм правила грим, но стана доста ярък. На снимките особено е неонов, а на живо не чак толкова. Изглежда съвсем нормално в кутийката. Не знам дали съм го показвала.

http://prikachi.com/images/490/7838490J.jpg
http://prikachi.com/images/494/7838494o.jpg

И ровейки в папката да го търся, видях този с Water eyeshadow на Кико, номер 213. Ей, толкова да ми харесват, а 3 пъти ги слагам и все ми се събират след 2 часа макс. Аз ли не правя нещо като хората. Twisted Evil

http://prikachi.com/images/502/7838502a.jpg
http://prikachi.com/images/510/7838510O.jpg
http://prikachi.com/images/517/7838517O.jpg

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 21:34 от iv4enceto_91

# 277
Иве загледах се в това което обяснява Аленка, моето мнение че сенките са ти сложени на правилното място, ако има някакво плъзване надолу то е от очната линия който на снимките изглежда почти навсякъде с еднаква дебелина, а на такова око като твоето трябва да започва много тънко и някъде от средата да се покачва по рязко нагоре.
Опитай и двата варианта и ще решиш сама.

# 278
  • Стара Загора
Непременно. Peace

Допълних си горния пост с още 2 грима. Laughing

# 279
Иве имам същия на Кико, неще да се държи на обикновена база, а аз толкова го харесвах за вечерен грим върху черен молив, а ако му добавиш и малко от тази пудра на Ателие става невероятно.

Има един трик който ни казаха на последния мастер клас вместо база за сенки да използваме с пръст с потупващи движение малко от това средство.
Става бетон, просто няма мърдане, като виждам че клиента има мазен клепач вече каквито сенки да използвам слагам от това средство. Не е щадящо за окото ама 1 път на сто години може Simple Smile

# 280
  • София
да споделя едно гримче, което много ми хареса, даже тези дни ако имам възможност ще пробвам да го пресъздам, но надали ще ми се получи като при Lauren

Скрит текст:

# 281
  • Стара Загора
Иве имам същия на Кико, неще да се държи на обикновена база, а аз толкова го харесвах за вечерен грим върху черен молив, а ако му добавиш и малко от тази пудра на Ателие става невероятно.

Има един трик който ни казаха на последния мастер клас вместо база за сенки да използваме с пръст с потупващи движение малко от това средство.
Става бетон, просто няма мърдане, като виждам че клиента има мазен клепач вече каквито сенки да използвам слагам от това средство. Не е щадящо за окото ама 1 път на сто години може Simple Smile

Значи проблема не е само в моя телевизор. За едни сенки да купувам специално средство за база, няма начин, ще ги нося от време на време и ще пробвам с наличните 4 бази дали няма да ги излъжа. Mr. Green
Имаше и едно чудо на Импала, но него пък въобще не съм го виждала.

Последно и се скривам Joy
Лятото покрай истерията с розовата очна линия на Chanel, си купих за проба на Импала. Сложих го веднъж от мерак. Не е лош, но приличам точно на Барби. hahaha

Скрит текст:

И в комплект с маникюра Mr. Green

lepi, много обичам бордо и в такава комбинация е супеееер. Бих пробвала и аз, но така няма да мога да излезна. Правя го по-светличко. Crazy

# 282
  • София
Ивче много ми харесваш с тази розова очна линия, на мен не би ми отивала
о и аз надали бих излязла посред бял ден с този грим , затова ще дебна ден в, който ще си бъда в къщи  Laughing

# 283
  • Стара Загора
Ивче много ми харесваш с тази розова очна линия, на мен не би ми отивала
о и аз надали бих излязла посред бял ден с този грим , затова ще дебна ден в, който ще си бъда в къщи  Laughing

Хаха, ами и аз така мислех, но по-късно излезнах. Не знам дали бих повторила, защото розовото обикновено не е моят цвят - точно това яркото, фуксията имам предвид. По-бледо нося.

Да кажа на kopche, че ми прочете мислите като написа тогава предложението за силиконовия Impala. Точно преди това се сетих за тези моливи и си мислех, че може да има от тях. Като сигнализира и го потърсих, искаше ми се да пробвам. Благодаря й. Hug

# 284
  • София
 Hug
Радвам се! Виж колко ти е хубаво с червилото и лака! Peace Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт