Звездни компромати-227 част

• 55 976
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Денис е изкукал. Имаше едно предаване... Негово или го водеше, не съм сигурна. С едни полуголи мадами. Пародия и нелепо поведение. Инфантил и пълно куку   smile3537
Мда, този го тресе криза на средната възраст от 35годишен насам сигурно. Безконечно ще е така, дорде е жив. Най-смешен ми е дърт, сбръчкан кльощав рокаджия, задължително с метлява дълга коса и кожени гащи, който живее с музиката на Юрая Хийп и нищо друго не съществува под слънцето, и с представата, че това ще го държи вечно млад... Жалка картинка. Подозирам, че това ще е бъдещето му, колкото и да е богат.

# 631
  • София
Много харесвам Наталия Симеонова като личност. Предай нататък е просто страхотно предаване, всеки път като попадна на него рева като магаре.  И в контекста на обсъжданата Ирина - вярно ли е, че Предай нататък пада от екран заради някаква нова измишльотина с Ирина? Ако е така съвсем ще ми опротивее. А Денис на Наталия е пълен мунчо.

# 632
Вярно е.

# 633
Наталия Симеонова я видях миналия месец, не съм 100% дали не беше  на 30.12/ декември бяхме редовно при педиатъра/
 Явно имаме един и същи педиатър, имах възможност ок да я огледам, не е толкова зле както на  постнатата снимка. Ако промени стила на обличане, ще е много по-добре, дори и прическата и няма да е толкова стресираща  и проблемна. Да не коментирам, че ме втрещи със сабо  на платформа посред зима.
Харесвам я, и ми е мъчно за нещастната и любов с въпросния мъж в критическа...поне той така се държи. Да имаш жена като Наталия Симеонова, която те боготвори, а ти да тичаш по разни кифли....не го разбирам, но аз съм си консерва.
Наталия Симеонова е зодия Риби, и мисля/ не съм сигурна/, че беше / на всичко отгоре/ на 22.02 родена, тази жена има отчайваща нужда от любов, семейство.....тя  обича истински.
Искате да кажете, че Наталия Симеонова пада от екран заради Иринка.......е, не.....идва ми в повече, тази жена, ако ще да прави най-яките курабии на света ми стана още по-антипатична. / Ванката е направил чудеса от храброст, за да лансира любимата, иначе нямам обяснение, Наталия Симеонова е запазена марка за подобни предавания/. Подла си е Иринка и това си е, защо не измисли нещо свое, а?

# 634
Гугъл казва, че Наталия е родена на 10.02.1970 г., значи е водолей.

Харесвам Наталия като човек, външно не, но мнението ми е, че и тя, и Денис имат нездраво поведение. Той поне не вреди на никого, тя вреди на себе си.

# 635
Къде е посочено ,че някой се кефи на Николета?
Просто пуснах снимка,пробвах дали ще стана през един нов сайт и това ми излезе като първа новина.Все пак е клюкарска тема.Аз рядко съм коментирала Николета и останалите и двойнички за разлика от други тук.
Някой припадат по Д. Гордън Левит ,мен не ме кефи ама не съм обиждала съфорумката за вкуса и .А аз даже не харесвам Николета ,тук такива трактати изчетох....че ми стана смешно да не кажа друга дума
Ама смей се, аз не ти преча. Ако искаш я харесвай, ако искаш недей. И за това не ти преча, нито ще те коментирам. Но коя си ти, че да  ми даваш тон АЗ дали да я харесвам въпросната кифла и дали се превземам, понеже не ме кефи нито кичозната и блузка, нито намусената джука, нито нарисуваните с флумастер вежди, нито тенчето, нито фотошопа???

За последен път ти обръщам внимание, развявай си позата на НЕпревземка в страната на превземките пред някой друг. Посмях се достатъчно, вече започна да ми става досадно Peace
Вече се чудя за други неща ,не ти се смея,кой и кога ти е казал какво да харасваш.....,но като гледам как описваш позите и, явно я следиш.И понеже ти не ми обръщаш внимание ,сега много ще се натъжа Mr. Green

# 636
Джой и М18, МИР.
Аз все си мисля, че Наталия Симеонова празнува в едно предаване РД и беше 22.02, направими впечатление датата и го запомних. За Денис съм сигурна, че е Водолей. Оксана му прави веднъж хороскоп при Венета и помня, че беше Водолей, но не помня датата.

# 637
Джой и М18, МИР.
Аз все си мисля, че Наталия Симеонова празнува в едно предаване РД и беше 22.02, направими впечатление датата и го запомних. За Денис съм сигурна, че е Водолей. Оксана му прави веднъж хороскоп при Венета и помня, че беше Водолей, но не помня датата.
ок

# 638
Инфантилна ,предаването за което говориш и аз го гледах,стана  ми  кофти,пролича си ,че и Денис се почуства неудобно.Особено докато пееха песента

# 639
За Денис съм сигурна, че е Водолей. Оксана му прави веднъж хороскоп при Венета и помня, че беше Водолей, но не помня датата.
Поведението му е напълно характерно за мъж водолей... Sick

# 640
  • bad@ss
То и жените Водолей сме едни китки  Whistling
Ама се удържам  Mr. Green

# 641
То и жените Водолей сме едни китки  Whistling
Ама се удържам  Mr. Green
Не сте лоши, но сте малко отнесени от вихъра.
 Отгледана съм от двама Водолеи.
Скрит текст:
Баща ми днес си смени 2 пъти мнението, а е супер принципен човек, сигурна съм, че всеки път си вярваше Wink.

# 642
  • bad@ss
Аха, малко  Laughing

Стенли  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 яну 2015, 20:31 от ЛуДната соната

# 643
За Денис съм сигурна, че е Водолей. Оксана му прави веднъж хороскоп при Венета и помня, че беше Водолей, но не помня датата.
Поведението му е напълно характерно за мъж водолей... Sick
Моята учителка по физика от гимназията, която се интересуваше от астрономия и астрология, беше казала, че Близнаците могат да имат разтърсваща и истинска любов с Водолей. Животът не ме е срещал с Водолеи, но съм запомнила думите и Simple Smile
Но да не измествам темата и ще кажа, че не вярвам това, или което и да е предаване на Ирина да има успех, какъвто имаше  ''Море от любов''на Наталия Симеонова.

# 644
Моята учителка по физика от гимназията, която се интересуваше от астрономия и астрология, беше казала, че Близнаците могат да имат разтърсваща и истинска любов с Водолей. Животът не ме е срещал с Водолеи, но съм запомнила думите и Simple Smile
Скрит текст:
Думите ѝ са 100 процента верни. Личен опит.  Laughing Най-чистата и искрена любов през живота си съм преживяла с Близнаци.
Отделно от това имам няколко супер краткотрайни "връзки" с мъже Близнаци родени от 1ви до 15ти юни. Все едно с конкурс ги избирах.  Crazy

И за да не е спам - Памела Андерсън

Общи условия

Активация на акаунт