БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 52 633
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Мисля ,че е достатъчно. Може да я сипеш гореща в топли и сухи буркани с винт и да обърнеш с капачката надолу . Завиват се в одеало и така се херметизират добре. За мен се променя вкуса например на конфитюра при стерилизация и затова така ги херметизирам.
 Важно е сместа да е почти вряла .
 Според мен даже и 5 мин са достатъчни за варена тиква.

# 601
Благодаря за отговора!

# 602
  • По-близо до звездите
Преди да питам, прегледах тортената библиотека за информация, но там пише само за по-големите градове.
 На въпроса: къде в Плевен мога да намеря такива бои, като използваните върху тази торта:
http://www.kulinarno-joana.com/2014/09/torta-za-pyrvia-rojden-den-na-daniel/
Много благодаря за отговора!

# 603
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тук, но ще пробвам.

Вчера ми остана четвърт обелен картоф и още не е почернял. Не е във вода.
До сега обелени картофи са ми почернявали, ако ги оставя на въздух.
Да купувам ли от същите?

# 604
Преди да питам, прегледах тортената библиотека за информация, но там пише само за по-големите градове.
 На въпроса: къде в Плевен мога да намеря такива бои, като използваните върху тази торта:
http://www.kulinarno-joana.com/2014/09/torta-za-pyrvia-rojden-den-na-daniel/
Много благодаря за отговора!
Според мен са боите на Йоткер в кутия са в тубички.Има ги в Кауфланд ако пишете върху тортата стават но за оцветяване са слаби.

# 605
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тук, но ще пробвам.

Вчера ми остана четвърт обелен картоф и още не е почернял. Не е във вода.
До сега обелени картофи са ми почернявали, ако ги оставя на въздух.
Да купувам ли от същите?
Доколкото знам, въпрос на сорт е. Неотдавна ми изпратиха точно такъв сорт картофи, които не почернявали, но още не съм пробвала, защото са малко и са за семе.

# 606
  • Плевен
Боите са Wiltоn и в Плевен мисля, че не могат да се намерят. С тези на Йоткер не се получават добри цветове. Може да ползваш боите на Dolce prima- има ги в Кауфланд и магазините на СБА, струват стотинки за 1 цвят. Ето тези:
Получават се прилични цветове, тези блатове са оцветени с тях-

# 607
Благодаря, alysbouquet

# 608
  • По-близо до звездите
Боите са Wiltоn и в Плевен мисля, че не могат да се намерят. С тези на Йоткер не се получават добри цветове. Може да ползваш боите на Dolce prima- има ги в Кауфланд и магазините на СБА, струват стотинки за 1 цвят. Ето тези:
Получават се прилични цветове, тези блатове са оцветени с тях-
Много благодаря!
Моят малък син на 13-ти ще има рожден ден и искам да му направя торта с цветове. Но - за жалост - повечето бои и материали са все в по-големите градове.
Тези изглеждат идеално върху тортата.

# 609
Имам едно купено тесто от петък в хладилника? Смятате ли, че става за нещо и какво мога да го направя - освен питка?

# 610
Тутманик ,пица , мекици . Пробвай го дали не киселее просто .
Но тези купените теста издържат доста .

# 611
Имам едно купено тесто от петък в хладилника? Смятате ли, че става за нещо и какво мога да го направя - освен питка?
Пържени питки или пица, ако не е превтасало (с големи шупли).

# 612

Моля ако някой има и други предложения казва, че ми е доста целината  Simple Smile
Предполагам че до сега си я употребила, но ако не си ние я обичаме прясно изцедена в сокоизстисквачка заедно с ябълки , моркови, портокали и каквото имаш

# 613
Здравейте!
Как се съхранява шарлан?Трябва ли да е в хладилник?Освен за салати за какво друго може да се ползва?

# 614
Привет. Снощи правих крем-карамел в тава и .... вече е на привършване. Обаче! от соса има доволно количество. Ако направя някакъв вид кекс или сладкиш, може ли да го залея с останалият от крем-карамела карамел?

Общи условия

Активация на акаунт