Професионални серии за коса - тема 73

• 76 181
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, пишете че има - 20% на Алтерна в Арлен, може ли някоя от вас да сподели как мога да се сдобия с кода?  newsm78 Мерси  предварително. bouquet

ALT20 e кода. Въвеждаш го  в полето "Приложи купон", като даваш отметката.

# 631
  • гр. София
Здравейте момичета, някой пробвал ли е Matrix Biolage Cera Repair For Colour Treated Hair и доволен ли е? Някакви отзиви?
Както и за Schwarzkopf BC Color Freeze Thermo Protect Cream? По принцип много рядко ползвам сешоар, но го намерих на много добра цена, евентуално бих могла да го ползвам лятото....

# 632
  • София
Аз си поръчвам Алтерна от LookFantastic  Peace.
Biskvitka, надявам се да съм намерила Моята серия. Поръчала съм и още един уплътняващ шампоан на Avolon от iherb, но още не съм го пробвала ( на рафта в банята има още 3-4 започнати шампоани и мисля да спра временно с поръчките  Embarassed)

# 633
delqna, аз рядко се разочаровам от някакъв продукт, но този шампоан на Напура ме изненада... Не мога да го нарека даже шампоан... Не мисля, че са моята серия и надали ще поръчам нещо друго от тях... Шампоан да се нанася на суха коса и това не го разбирам, ама това си е мое мнение...И тази силна неприятна миризма в косата ми... Close
Иначе скоро си запълних "липсите" в грижата ми за коса, направих доста солидна поръчка на някои набелязани серии - Дисциплин на Керастаз, Редкен Екстрим, маската на Макадамия, няколко отделни шампоана - Керастаз Дивалент, Paul Mitchel Lemon Sage, въпросния на Napura..
Сега остава да пробвам много хвалената комбинация шампоан Денсифик+маска Дисциплин. Ще споделя после резултата...

# 634
  • Велико Търново

Дали го доставят до БГ заради спрейовете newsm78

# 635
Вчера за първи път пробвах http://www.zlatnaribka.com/napura/vazstanovyavashti/napura-m|9-rikeir-pre-terapiya-za-vazstanovyavane-na-keratina-za-iztoshtena-kosa-1br-h-30-ml и като цяло съм доволна, не забелязах някакъв wow ефект,но косата ми се разресваше значително по-лесно, ще повторя още няколко пъти.

Ампулите ботокс мога ли да ги ползвам с кератинов шампоан и балсам?

# 636
  • София / Перник
Момичета,
след еластисайзер, в моя случай на Филип Кингсли, колко пъти се ползва шампоан? В смисъл, в еластисайзера има ли измивни агенти?  newsm78
Аз обикновено слагам веднъж шампоан, но ако усетя че косата е по-мръсна слагам 2 пъти, това дали е правилно?  Thinking

# 637
Вече следя темата, но няма възможност да прочета останалите 72 теми... И се вдъхнових от вашите мнения за професионалните шампоани. След последния шампоан, който купих от ДМ се зарекох, че повече масови шампоани няма да ползвам.. Косата никога не ми е била толкова зле - на първия ден след къпането вече е мазна в корените.. Самата ми коса в корените е по-мазна, но по дължината е нормална, не е суха. Дълга е малко над кръста, и не е рядка по-скоро смятам, че самият косъм е тънък... Някой може ли да ме насочи към подходящ шампоан, не знам дали е правилно да си взема за мазна коса... Какво мислите за шампоаните на Клоран?

# 638
  • Велико Търново
mey_si, Клоран не са проф.продукти за коса, лично аз не ги намирам за нещо особено - пробвала съм поне 4-5 от тях, за да си създам това мнение. Ако искаш да пробваш някоя от проф.серии, напиши какъв бюджет можеш да заделиш, балсам/маска ползваш ли? Като цяло, само с шампоан не се изчерпва добрата грижа за коса, необходими са и други, но доколко и какви - всеки сам преценява Wink

# 639
момичета,
моля ви да ми отговорите ако сте се сблъскали с моя проблем.Както казах косата ми е суха по крайщата , но не прекалено.Косъма не се къса , а се къдри.Какво според вас ще е подходящо за мен.Мисля да си взема бамбуковата серия на Алфапарф.Или се нуждая от хидратация.Боядисвам се и минавам с преса, като до сега ползвах: шампоан - Селектив за увредена, маска  ИР на Лореал, после пръсках с Л2 на Лакме и като термозащита - ЧИ.

# 640
  • гр. София

Да, скоро правих поръчка с един спрей на Редкен.  Peace

# 641
  • Стара Загора
Аз се включвам да похваля един продукт:
Маската за чувствителен скалп на Голдуел- Използва се след шампоана, като се втрие в корените на косата и се постои минута-две. Когато имам дразнене по скалпа винаги го е успокоявала. При измиване се усеща лека лигавост, все едно сте си сложили маска за дължините там. Но след изсушаване косата е мекичка, с приличен обем и без фризита. Ползвам я от 7 месеца, не на всяко миене, защото така има шанс да утежни. Резултатите, които забелязах бяха най-вече в началото: косата ми започна да се омазнява по-бавно ( явно скалпа е имал нужда да се хидратира) и растеше много по-бързо от обикновено. Почти не усещам аромат и консистенцията е средно гъста. Много съм доволна от продукта, а и е идеален след по пресушаващи шампоани. Това ми е единствен продукт на марката, но бих се радвала да пробвам и други. Flutter  Heart Eyes Heart Eyes
Вие доволни ли сте от някой продукт на Голдуел?  Peace
Звучи добре ,а друга маска по дължините слагаш ли?
Да, процедирам така: измиване с шампоан(2пъти)- маската за чувствителен скалп (стоя минута-две), отмивам я, и слагам маска по дължините (според шампоана)   bouquet
Забравих да напиша,че косата ми е тънка,до средата на гърба, мия я през ден-макс два, малко сухи дължини, но не си определям скалпа като чувствителен

Благодаря   bouquet мога и аз да я пробвам, че доста бързо ми се омазнява скалпа, надявам се да има положителен резултат Simple Smile.Редовно правя маслени маски ,но не виждам ефект .Взех да се чудя дали не е нещо хормонално ,защото кърмя newsm78

# 642
Някой ползвал ли е хайверния шампоан за Блондинки на Алтерна?

# 643
  • Велико Търново
Благодаря ти, Leila  bouquet

# 644
Здравейте, момичета!

Отдавна ви следя, но не съм се включвала. Вдъхновена от Вас и аз реших да пробвам с професионалните продукти. Косата ми е дълга до средата на гърба, чуплива,  с нормален косъм, може би нормална откъм гъстота - нито гъста, нито много рядка, бързо омазняващи се корени - мия през ден - два, доста суха в краищата. Поръчах си шампоан за омазняваща се корени на Matrix, маска Макадамия, термозащитата на Mythic oil, както и митичното олио за коса. От шампоана не мога да кажа, че виждам разлика, омазнява ми се все така бързо. Маската ми омекотява косата, прави я лесна за разресване, мирише приятно и е икономична. Като я изсуша със сешоара в началото е добре - мека и гладка, но като постоя и става разхвърчана. Липсва и блясък, подреденост и обем, а и тези фризита ме побъркват. Сега съм решила да си взема и друг шампоан, като че ли протеинов или балансирам, който да комбинирам с маската Макадамия. Скалпът ми е малко чувствителен и от употребата на силни шампоани започва да се бели. Ще ви бъда много благодарна, ако ми препоръчате някакъв продукт. Може би съм се насочила към Денсифик на Керастаз, защото виждам, че много го хвалите. Мисля да си взема и 2 - минутния реконструктор, но за тези фризита не знам какво да правя. Ако сте доволни от някакъв продукт за приглаждане, моля да споделите. Търся си и продукт за оформяне на къдрици, понеже моята е чуплива без ясно изразени къдрици и ми трябва такъв, който да ги оформи. Ако имате наблюдения, моля споделете.

Извинявам се за дългия пост, но гледах да бъда изчерпателна.

Благодаря Ви!

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 19:39 от cveta_qnkova

Общи условия

Активация на акаунт