Раждане в АГ Пълмед - гр, Пловдив

• 80 586
  • 553
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, тук съм относно едно питане. Първо обаче да се извиня, въпросът ми е малко деликатен.

Чета, че в Пълмед стаите са двойки и тройки дори. Въпросът ми е дали е пълно в отделението с жени от ромски произход. Много се извинявам отново, просто последната година и на двама ни се наложи да лежим по болници по няколко дни и имаше леко казано неприятни моменти.

При наемане на самостоятелна стая в Пълмед, Селена или Торакс допускат ли бащата до стаята, както практикуват в Токуда-София?
Първото ми дете го родих в Хирургииите - там беше фраш с цигани. Второто го родих в Пълмед и там не срещнах. Може би защото раждането се плаща. И ако има цигани, то те ще са по-заможни и възпитани.

# 511
Не знам до колко ще съм ви полезна.Раждах септември миналата година.Докато чаках да ме приемат(деня преди планово секцио) пред кабинета бяхме аз,още едно момиче и тумба от 15 роми,без да преувеличавам.Като влезнах в кабинета казах,че искам самостоятелна стая в предвид ,че ми е притеснено,а и нямаше да си премълча ако нещо ме издразни и точно в тези дни нямам нужда от излишни панаири.Лекарката и акушерките явно разбраха какво имам предвид и ми казаха,че съобразяват кой с кой да сложат,както и че във всеки момент,в случай че компанията не ми допадне могат да ме изместят,но за начало да си спестя едни 500 лева(по сто на вечер).Съгласих се и в крайна сметка не останах разочарована,бях с момичето с което заедно чаках да ме приемат и беше супер,тъй като и двете бяхме с втори деца,след второ секцио та си бяхме в помощ.Иначе стаята беше с три легла ,но за шесте дни бяхме само двете,не настаниха друга жена.

# 512
В пълмед няма такава стая.. Не се прадлага като опция, не пускат никой в стаята. Цигани има, но.. Препоръчвам селена

# 513
Здравейте! Дали някой има актуална информация за цена на планирано секцио, както и избор на лекар/екип? Благодаря ви предварително!🙂

# 514
Кои лекари водят естествено раждане в Пълмед ? (Питам, защото има такива, които при най-малка възможност те убеждават за секцио)

# 515
В Пълмед има такава стая. В края на месец септември лежах в нея 5 дни, 4 нощувки, за задържане. Отделиха ме там, понеже бях и болна.

В пълмед няма такава стая.. Не се прадлага като опция, не пускат никой в стаята. Цигани има, но.. Препоръчвам селена

# 516
Кои лекари водят естествено раждане в Пълмед ? (Питам, защото има такива, които при най-малка възможност те убеждават за секцио)

Обърни се към др Николина Иванова, тя предпочита естествените раждания!

# 517
Здравейте, да попитам имали дами, които са се следяли при д-р Карагеоргиев в New life? След прегледите дава ли снимки на бебчето, с каква апаратура е?

# 518
Аз се следях по здравна каса при д-р Карагеоргиев няколко месеца. Много е мил и внимателен, но снимките от ехографа му не са най-добрите.. изглеждат като рентгенови на качество.
Ако искате ми пишете на лично и довечера ще ви изпратя снимки от него.

Здравейте, да попитам имали дами, които са се следяли при д-р Карагеоргиев в New life? След прегледите дава ли снимки на бебчето, с каква апаратура е?

# 519
Здравейте! Бих се радвала да чуя нови мнения за естественото раждане в Пълмед и по скоро за раждане с д-р Карагеоргиев 😊

# 520
Здравейте, бих искала да получа малко информация отностно раждането и престоя в Пълмед, скоро една дама роди там и днес чух нещо, което не ми хареса и то е че при свиждането за 15 мин всеки, който ти е дошъл на посещение може да пипа/гушка и тн бебето. Не смятам, че това е правилно и редно за новородено на един ден и малко ме разочарова това от към болница и бих искала да чуя и други мнение на дами, които скоро са раждали там

# 521
Здравейте, бих искала да получа малко информация отностно раждането и престоя в Пълмед, скоро една дама роди там и днес чух нещо, което не ми хареса и то е че при свиждането за 15 мин всеки, който ти е дошъл на посещение може да пипа/гушка и тн бебето. Не смятам, че това е правилно и редно за новородено на един ден и малко ме разочарова това от към болница и бих искала да чуя и други мнение на дами, които скоро са раждали там

Има свиждане, ако ти искаш. Дошлите на свиждане пипат и гушкат бебето, ако ти дадеш. Щом не ти е комфортно, не прави свиждания. Те не са задължителни и се провеждат в отделен кабинет от стаята, в която ще си настанена.

# 522
Така е да.. На някои жени се изрежда и цялото семейство.. Общо взето жената се страхува да не се зарази примерно другата жена в стаята и от там и бебетата. Но да има свиждания в отделна стая.

# 523
Родих миналата година. На свиждане излизах сама от отделението и седях пред вратата. Не ми даваха да извеждам бебето. Освен да са променили нещата. 🙂

# 524
Свижданията са в отделна стая, можете да вземете бебето с вас, ако имате желание. Само от вас зависи кой ще пипа/гушка бебето. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт