Анонимността във форума

• 42 320
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 135
То си пише Допълнителни опции и са 4...който го интересува.

# 136
При мен са три допълнителните опции, когато се опитам да пусна нова тема. Липсва това за анонимността. Сега като пиша мнение, са 4 и я има опцията.

# 137
Което означава, че не могат да се пускат пързалки, и по добре.

# 138
измислили са го Мама и Тати  Wink

# 139
  • В Космоса
Е, нали уж това била идеята!

Да. Това е идеята. Опцията си я има отдавна и е точно с цел да се избягват мултиакаунтинги, при  необходимост да се пусне тема или публикация, която потребител не желае да се свързва с профила му.

# 140
Вече разбрахме, че тема не може да се пуска по този начин. Peace

# 141
  • В Космоса
Значи Татти не е съвсем наясно с опцията.

# 142
Значи Татти не е съвсем наясно с опцията.
Ами едвали модераторите са пробвали да пускат тема като анонимен, то и аз не съм, кукумицинка каза че не ставало... newsm78

# 143
  • В Космоса
А далии са пробвали да пускат мнение като Анонимен? Laughing

# 144
  • София
Не става нали пусна тема,а от написаното от модераторите аз разбрах,че може ама явно не.

# 145
Идеята за темата ме озари след като видях новата опция "Анонимен". Въпросите ми са какво би ви накарало да излезете от "комфортната зона" на анонимността и какво би ви накарало да ползвате новата опция? Не мислите ли, че форума е така или иначе достатъчно "скрит" (все пак тук всеки може да бъде когото си поиска)?

Нямаш нужда от анонимност когато знаеш кога да си държиш пръстите зад клавиатурата. Публикувала съм не една или две мои снимки тук, но нямам притеснения. Най-малкото не си вея пържолите и късметите из форума; не пускам теми, в които да тръбя, че съм любовница и да подпитвам съзаклятнически "Ами вие, ами вие????"; не се хваля, че отварям бутилките с кола в магазина за да видя дали капачката е печеливша.
Споменавала съм само, че съм безвеждо същество, но ко пък...то да бях само аз  Laughing

# 146
засега сме само аз и ти дето не държим много на анонимността  Grinning

# 147
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Идеалното обобщение Peace
Личните неща не са за форума- докато спазвам това правило, не се притеснявам от липсата на анонимност или от това, че някоя си, видяла моя снимка, обсъдила колко косъма имам от лявата страна на брадичката.

# 148
Джой, радвай се поне, че имаш някакво окосмяване по лицето  Laughing Пък било то излишно и малко по на юг  Whistling

# 149
Я да пробвам нововъведението и аз Laughing

п.п. не, не е тръпка. Никаква. Освен това не ми се скрива пола- каква е тая анонимност, ако не мога да пиша като мъж Joy

то бивало и опция за смянана полада сложат и ще настане анархия  Joy

Пол не се вижда, ако не си го написал в профила си. Simple Smile Има и опция да го скриеш.

За анонимните теми - не съм пускала тема, но предполагам, ако няма опция да се пусне от анонимен, може да се напише и само една буква в първото мнение и веднага да се коригира като анонимно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт