Анонимността във форума

• 42 335
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 240
Тук само аз и Лиляна ли си пишем с никовете...? Rolling Eyes

Анонимна тема, какво искаш? Важното е, че ти не знаеш аз коя съм. Лилянка хитра, нея не я закачай.  smile3534
По скоро ти не я закачай  Mr. Green

О, да. Hug

# 241
Тя, Лилянка, сама си пише, да си вдига рейтинга, че не е вървежна. Трябва и публика, за да неглежира дефицит.

# 242
  • В Космоса
Лелки! hahaha

# 243
# 244
Държите се инфантилно Crazy

# 245
Ех, ако можеше да се пише като анонимен, когато пуснах темата за суингърите съм сигурен, че разкудкудяканите моралистки щяха да се възползат от опцията и да изповядат подвизите си на младини Laughing

# 246
  • Пловдив
На мен честно казано опцията с "анонимен" никак не ми харесва. Ето, казвам си го. Аз едвам смогвам да следя кой кой е с възможността за смяна на екранното име.

# 247
Ех, ако можеше да се пише като анонимен, когато пуснах темата за суингърите съм сигурен, че разкудкудяканите моралистки щяха да се възползат от опцията и да изповядат подвизите си на младини Laughing
Не се коси, и сега не може да се пуска тема като анинемен... Laughing

# 248
  • Пловдив
Нееее, Грим си мисли, че ако сме имали възможността да пишем като анонимни, когато е пуснал темата, щяхме да си развяваме бельото повече.

# 249
На мен честно казано опцията с "анонимен" никак не ми харесва. Ето, казвам си го. Аз едвам смогвам да следя кой кой е с възможността за смяна на екранното име.

Че защо ти е да следиш?  newsm78

# 250
  • Пловдив

Че защо ти е да следиш?  newsm78
?!?!?!?!?!? Как защо? Защото искам да знам кой пише.

Аз съм си аз и от ден първи във форума съм Янтра и винаги Янтра. Не си сменям никога името, мноооооого рядко аватара - в момента във форума всички са наясно, че разбърканата салата съм аз. Имам репутация.

# 251

Че защо ти е да следиш?  newsm78
За да знае кой пише...доста от потребителите се познават виртуално. Peace

# 252
Ясно ми е Wink
Въпроса беше риторичен.
 Mr. Green

# 253
Извинявай тогава,
 аз наистина помислих, че питаш защо ни е да си знаем никовете и аватарите... hahaha

# 254
Много е скучно, като не знам кой пише, пишете си никовете, моля.  Mr. Green

Аз обичам да сменям аватари, а понякога се случва да сменя екранно име и в такива случаи си пиша коя съм, да не вземе някой да пропусне безценното ми мнение.  Laughing

Nickkie

Общи условия

Активация на акаунт