Анонимността във форума

• 42 384
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 255
  • Другата България
На всяко гърне мерудия! Буквално и преносно! Wink
  Две бири и музиката да свири.
Пак ли си се подкарала?
tooth
Е не е честно пък, кажи и на нас кой се е подкарал....

# 256
  • Kопенхаген

Озлобели от системно недохранване поради изтощителни диети в комбинация с липса на редовен коитус  Grinning

# 257
  • Ямбол
...
Е не е честно пък, кажи и на нас кой се е подкарал....
Тя си призна в друга тема, но ти явно не я следиш. А и я затриха и там, че нещо ѝ хареса да е анонимна.
Прахосмукачката беше.

# 258
Тя и тук се подвизава анонимна и после с ника! Поне така ми се струва по стила на писане! Раздвоение на личността...какво да правиш  Mr. Green

# 259
Достатъчно е да се разпишеш в някоя от темите и да дадеш малко повече инфо за себе си,като от къде се връщаш току що от почивка,или какво работиш,в допълнение с лентичка на децата ти и работата е готова.
Тук се съгласявам защото имам подобен пример - на близък приятел жена му, която чете тук, така е "срещнала" майката на дете, което се  оказва в училището и групата на  тяхното.
Просто случайно прочита за някаква  случка с децата  , която потребителката описала, идентичната им възраст и пр. и и става ясно.
После на там на детското им тържество или каквото там правят за Коледа  в училище,  се видели.
Невероятно красива жена  била, между другото ( негови думи).
 Не я знам коя е, не съм се интересувал, но, да,  така никак не е трудно дори без да си го търсил,  да  се натъкнеш на познат, който е по-близо до теб, отколкото предполагаш.

# 260
Аз пък до сега не съм срещнала познати във форума. Mr. Green
Изключвам една съученичка, която не пише вече от години...

# 261
  • София
И аз не съм срещала никой.Така си мисля де,ако има някой да си каже. Mr. Green

# 262
  • Другата България
 hahaha
Ти с тези змии, дето си призна, че отглеждаш, си много "трудноразпознаваема". Mr. Green

# 263
  • София
Нали  Mr. GreenЗдраве да е аз си казвам както е.

# 264
  • София
То ако вие не сте разпознали никого, не означава, че и вас не са ви разпознали Mr. Green
Ама може да си траят и да ви дебнат.
А може и да не смеят да ви се представят. Sunglasses

# 265
  • Другата България
Да ме дебнат за какво? Thinking

# 266
  • София
За какво да дебнат?не се сещам.Да си измислиш нещо и после да реват тука как открили някой ,който лъже и се представя някакви фантасмагории ли?

# 267
Ами например какво готвиш, с какво миеш банята, имаш ли любовник, нападат ли те въшки, каква е прогнозата за времето, колко човека са гръмнали в квартала. Няма за какво ли... Колко често те поваля грип, знаеш ли къде най евтино може да се купят домати.

# 268
  • Другата България
 Joy Достатъчно е да ме питат, аз сама ще си кажа, защо да ме дебнат.....

# 269
  • София
Да ме дебнат за какво? Thinking
За някоя клюка... Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт