Анонимността във форума

• 42 391
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Много гадна черта е това.клюките и любопитството са ми на едно ниво.

# 271
На мен честно казано опцията с "анонимен" никак не ми харесва. Ето, казвам си го. Аз едвам смогвам да следя кой кой е с възможността за смяна на екранното име.

Че защо ти е да следиш?  newsm78
?!?!?!?!?!? Как защо? Защото искам да знам кой пише.

Аз съм си аз и от ден първи във форума съм Янтра и винаги Янтра. Не си сменям никога името, мноооооого рядко аватара - в момента във форума всички са наясно, че разбърканата салата съм аз. Имам репутация.

Репутацията ти е за чушки, не за салата.

# 272
Ами да заповядат, бе!
 И като съберат клюките кво ги правят. Във вестник Жълт труд. Петрова си боядисва косата с Лореал. Казвам ти, оправи ми деня тази клюка. А Цонка прави качамак в тиган. Те не знаят какъв е тигана баш, ама подоробности. Crazy ква бедност ги гони, вчера ядяха свинско, а днес качамак. Поне да им ставаше по-топло в този студ от клюките, а то същия кучи студ с клюка, или без клюка!

# 273
Ами например какво готвиш, с какво миеш банята, имаш ли любовник, нападат ли те въшки, каква е прогнозата за времето, колко човека са гръмнали в квартала. Няма за какво ли... Колко често те поваля грип, знаеш ли къде най евтино може да се купят домати.

Брой латиноси и латиноски в квартала
колко питбула са се навъдили напоследък покрай латиносите, smile3533
от какво ще умреш. newsm62

# 274
Може да ме гръмнат преди да се спомина от предполагаемите болести. Но то само на мен може да се случи смърт и болест. Клюкаросъбирачите са вечни и тях не ги лови грип, примерно!

Вуте да е зле, те това искам Я!

Виждаш ли как помниш, явно живо се интересуваш. Браво, браво! Кажи какво още те интересува, ще ти го кажа да си спокойна, нема нужда да анонимничиш, еднакво непозната си ми!

# 275
  • Другата България
newsm65 newsm74
Каква клюка, нали ти казвам, че ако ме питат, сама ще си кажа неща, които са общоизвестни.
Не го разбирам това нездраво любопитство, та ако има по-...интимни и специфични подробности покрай моята персона нима ще ги споделя тук?
Позволявам си да разказвам отвреме навреме за колежки, познати....но внимавам какво и как, защото знам, че току виж вземе някой се припознае и после върви доказвай, че нямаш сестра.
Общо взето аз лично повече уча тук, отколкото да ме изпитват.
Затова и не разбирам номера с разпознаването.
А пък да използваш функцията, за да се "скриеш", обиждайки или нагрубявайки - някой го каза, че явно нямаш "топки", за да го направиш с ник.

# 276
Ами то понякога това е единственият начин да им кажеш колко са нагли. Аз го казвам в очите им, та ако мислят да го прочетат тук, отсега им казвам да не се надяват! Е, може да се разнежа някой ден. Знаете как са жените, един ден така, другия инак.

# 277
  • В Космоса
Разсъждавам си тука глупости, но представете си, че някоя любима ваша потребителка е постъпила неправилно според вашите разбирания, казала е нещо грешно, не одобрявате постъпката ѝ и пр., но знаете, че би могла да ви се обиди ако ѝ споделите това ваше мнение. Бихте ли ползвали опцията да я "приземите" добронамерено? Аз най-вероятно ще си премълча. Не знам кое е по-добре... Thinking

# 278
  • Другата България
Може да се направи тактично, защо не?
Но лично, или на ЛС.
Не бих се изанонимила Laughing, ако е с тънко обиждало може би бих замълчала.
Но по-скоро бих си казала.

П.П. Сетих се, че съм го правила. Но с потребителката си пишем и в Скайп, и във фейс, и нямаше сътресения. Peace

# 279
Зависи от конкретния случай, но е по-хубаво човек да ни си цапа ръцете. Ако е възможно, но понякога случаят го изисква...

# 280
  • В Космоса
Може да се направи тактично, защо не?

Така е, но е възможно дори и по такъв начин поднесено да се приеме като нападателно, да трябва да се обясняваш допълнително, а както знаем задълбаването почти винаги носи негативи.
Пак казвам просто си фантазирам ситуации в момента, че ми е скучно и ми се приказва и нямам нищо конкретно предвид. Grinning Peace

# 281
  • София
Е, Merri_An, ти пък съвсем искаш да им скършиш хатъра на хората...
Любопитството си е човещинка. Mr. Green

# 282
  • Другата България
Абе относително е.
Хората са различни, масово предпочитат да ги лъжат и да им правят четки и метани, но толкова си личи отстрани, че е смешно понякога.
А и умен човек ще се усети кога отсреща са искрени, и кога лъха фалш.

# 283
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, не бих направила забележка, скрита зад анономност. И специално на потребител, когото чувствам близък- струва ми се особено недопустимо, лицемерно и грозно.
Смятам, че е нужно да имаме смелост да застанем зад мнението си, пък било то и неласкаво за отсрещния.

# 284
  • Варна
Хората са различни, масово предпочитат да ги лъжат и да им правят четки и метани, но толкова си личи отстрани, че е смешно понякога.
Дали има някой такъв? Който предпочита да го лъжат?

Мислех да пиша анонимна в тази тема, нали е за анонимност, ама заради авторката няма.

Общи условия

Активация на акаунт