Анонимността във форума

• 42 399
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 285
  • Другата България
Ти сериозно ли питаш?
Естествено, че има, и тук, и навън....рядко е приятно да чуеш истината, особено ако не ти гали ухото.
Понятието "градивна критика" се разбира по много начини, и в зависимост от ситуацията и човека.
Моите наблюдения са такива поне.

# 286
Стейси  Hug ! Аз не бих коментирала анонимна и то точно съфорумка,която харесвам!

# 287
  • Другата България
Не да коментираш, а да критикуваш градивно.
Добронамерено.
Има разлика. Laughing

# 288
  • В Космоса
Джой, при "близка" се очаква, че няма да приеме неправилно забележката ти. Но аз имам предвид ако потребителката не ти е близка, нямате си кой знае каква приказка, просто ти харесва, обичаш да я четеш и не би искала да те запомни с нещо такова. Simple Smile Не би ли се изкушила да ѝ кажеш своята истината без да рискуваш да ѝ станеш неприятна (това е съвсем хипотетичен случай, защото най-вероятно няма да го приеме толкова вътрешно, но все пак хванах се да развивам този сценарий  Laughing)?

# 289
  • Варна
Стейси  Hug ! Аз не бих коментирала анонимна и то точно съфорумка,която харесвам!
Ти сериозно ли питаш?

Да.  Grinning
Ако усетя, че ме лъжат, няма да ми е приятно.
А ти написа, че хората масово предпочитат да ги лъжат.  Confused

белла, включих се анонимно точно два пъти тук, шеговито. Първият път за да видя дали работи функцията.  Hug  Laughing

# 290
  • Другата България
Ами такива са моите наблюдения, Стейси.
Може да съм повече от нормалното черногледа, но така мисля.

# 291
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Акаша, в такъв случай бих премълчала. Или ако наистина много ми напира, бих казала, но със своя ник.

# 292
  • В Космоса
И аз имам анонимни включвания тук. Crazy

# 293
 Laughing значи мита,че може да разпознаеш някой по стила на писане е развенчан! Не ви познах  Crossing Arms

# 294
  • Варна
Мери, може би не съм достатъчно наблюдателна, но бих се радвала да ми дадеш пример.
Как някой се радва, когато го лъжат.  Confused Предполагам говориш на едро, но убедѝ ме моля, на дребно.

Ако Акаша и Джой се разберат, ще бъда радостна, че и двете са ми много готини!  Crazy
Ако не-ще четем пак сеири.  Twisted Evil Hug

# 295
Стейси, това последното каква връзка има Laughing?

# 296
  • Варна
Ха де! Дойде ми да го кажа.  Hug

# 297
  • В Космоса
Ха де! Дойде ми да го кажа.  Hug

Поне да беше цъкнала Анонимен. Laughing

# 298
В случая нямаше много да я скрие Joy

# 299
  • София
Вероятно по-скоро би се ползвало от някой, който вече не е никой във форума - т.е. е, да речем, в най-добрия случай полуанонимен. Представлява човек с изявено мнение, характер, позиция - във форума. И вероятно е споделил по един или друг начин, в един или друг момент, на едно или друго място, достатъчно, за да може да бъде разпознат. И внезапно иска да потърси съвет по тема или по повод, който, ами, не се вписва в изградения му вече образ.

За протокола, не ми е в стила. Анонимността, де.

Общи условия

Активация на акаунт